Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż mnie zdradził. Jak przeżyć to piekło?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj dowiedziałam się że mój mąż miał romans z młodsza o 15 lat kobietą. Jesteśmy 5 lat po ślubie. Mamy dziecko. Jak przejść przez to piekło i sobie poradzić? Zresztą nie wiem czy kiedykolwiek mu wybacze. Dla tej kobiety to była tylko zabawa a dla mnie cierpienie i zrujnowanie mi życia. Czy ktoś tutaj poradził sobie ze zdradą małżonka? Jak to przeżyć?

Gość gość
nie przeżywaj rozwód

Gość gość
To ile ona miała lat? Dlaczego on zdradził?

Gość gość
Ona ma 21 lat. A dlaczego zdradził? Nie wiem.

Gość gość
Wiem że trudno uwierzyć Ale z każdym dniem będzie lepiej. I to nie same słowa. Wiem co czujesz, obiecuje że z każdym dniem będzie lepiej aż Ci to zobojetnieje. Trzymaj się kochanie. Tego kwiatu jest pół światu. Ja się rozwiodlam.

Gość gość
A on ile ma lat? Pamiętaj, raz zdradził to i zdradzi znowu gdy nadarzy się okazja.

Gość gość
Mąż ma 36.

Gość gość
Macie kościelny czy cywilny?

Gość gość
To jego słabość i wybór, nie myśl o sobie źle z tego powodu. To nie miało nic wspólnego z Tobą.

Gość gość
Kościelny. A jakie to ma znaczenie?

Gość gość
gość dziś a co za roznica?

Gość gość
Taka, że kobiety często obwiniają się za to, niszczy im to poczucie wartości.

Gość gość
A rozmawialiście chociaż z mężem? Pytałaś czemu zdradził, co mu nie pasowało w tobie, dlaczego między wami się zepsuło? Prawda jest zawsze gdzieś po środku.

Gość gość
gość dziś przez slub koscielny? co Ty p********z za kocopoly...

Gość gość
Twierdzi że go uwiodla.

Gość gość
gość dziś gość dziś przez slub koscielny? co Ty p********z za kocopoly... x To nie ja pisze o kościelnym. Mylisz odpowiedzi.

Gość gość
gość dziś Twierdzi że go uwiodla. x Tja to zawsze wszystkiemu kobiety są winne. Jej pewnie kity wciskał, jaka żona jest zła.

Gość gość
No a różnica jest duża bo jeżeli brałaś kościelny to zakładam ze jesteś osoba wierząca i dążyła bym do zbudowania ponownego zaufania. A jeżeli cywilny to można i wziąć rozwód. Dla mnie kościelny to jeden na całe życie a cywilny to nie ślub, nawet co roku można brać cywilny i się rozwodzić

Gość gość
A co ma kościelny do poczucia wartości? Idiota jakiś tam się wypowiada

Gość gość
gość dziś A co ma kościelny do poczucia wartości? Idiota jakiś tam się wypowiada x Idiotą to jesteś ty, bo mylisz komentarze. Jedna osoba napisała o kościelnym, a druga o poczuciu wartości.

Gość gość
gość dziś weź tu nie p*****l kocopolow o jakims kosciele. idź zrob loda swojemu 'bogowi'. i DAJ na tace. gdzie ten twoj 'bog' jak ludzie umieraja, jak kobiety i dzieci gwalca? BOG k***a kretynka

Gość gość
Zdradzil bo kazdy kiedys sie kazdemu znudzi i dlatego kazdy zdradzi. Proste.

Gość gość
Czemu się nie rozwiedziesz? Dla mnie to obrzydliwe. On jeszcze nie raz Cie zdradzi. Widocznie młode go kręcą, a ty po 35 roku życia już nie. Co będzie za 10 lat? Na bank nie będzie wierny.

Gość gość
Zobaczymy czy będziesz taki mądry jak już przeżyjesz To swoje puste życie. Nawet nie będę tego za dużo komentować. Imbecyl z ciebie. A za te słowa będziesz musiał zapłacić i radzę trochę pokory nabrać

Gość gość
gość dziś [00:54 Co za imbecyl umysłowy Dno i wodorosty Jeżeli nie masz szacunku to nie oczekuj go od innych

Gość gość
No niestety zgadzam się, że jak zdradził raz to prawdopodobnie zdradzi kolejny. Kręcą go młodsze. A jak jest przystojny i jeszcze ma kasę, to zawsze się jakaś znajdzie małolata, która go "uwiedzie".

Gość gość
21 lat to nie kobieta a mała puszczalska która przed chwila wyskoczyła z liceum. Nie zna życia ale potrafi sie puszczać. Twoj jeleń poswirowal , kupił kileliszek wina i poszło ! Jemu nikt pistoletu do łba nie przykładał , dokonał wyboru. Żonaty, dzieciaty cymbał . Masz teraz syf w głowie ale nie daruj gnojowi. Jak chcesz z nim zostać to przeczołgaj śmiecia niech żałuje. Uwiodła go -:) wez przestań . Skoro gowniara mogła zrujnować twoje życie tzn ze jemu az tak droga nie jesteś. Trudno. Wykasuj c***a bo ich boli tylko jedno- jak mu walniesz w portfel.

Gość gość
Zostaw dziada!

Gość gość
Mogę Ci pomóc odegrać się na nim, jak ładna jesteś :D ^^

Gość gość
Co to za naskakiwania na dziewczynę? ona przysiegala? jest wolna,jej sprawa. Ale twój mąż zdradzacz wciska ci wersję ze ona go uwiodła.Sorki, zawlokla go do lożka siłą? wezcie przestańcie się oszukiwać : chciał, to zdradzal, jego wybor. Jak nie z 21-latką to z inną by to robil.