Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzka podłość

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj stojąc w kolejce w sklepie, położyłam produkt na taśmie, czeka, oglądam jeszcze co tam przy kasie wisi a tu nagle podchodzi jedna baba i kładzie swoje rzeczy przed moimi. Powiedziałam , przepraszam ja stoję w kolejce, proszę stanac za mną. A ona mi na to - " pani stoi byle jak " " widać ze ma pani zaburzenia psychiczne " Stanęłam jak wryta , zrobiło m się bardzo przykro zapytałam jakim prawem mi pani ubliża ? A ona dalej " coś nie styka w główce " Odpowiedzilam jej ze jes podła stara baba. Ludzie co stali przede mną wzięli jej stronę. Również mnie zaatakowali. Czy to jest normalne ? Wyszłam ze sklepu i się po prostu poryczalam na ta ludzka podłość i anomalie.

Gość marawstala
Niemożliwe : )

Gość gość
Witamy w Polsce!

Gość gość
Takie rzeczy tylko w Polsce ale rozumiem ze to prowo

Gość gość
Ta tez powiedziałam, tak tylko w Polsce. Nie dosyć ze się wepchała, ubliżyli to jeszcze wszystko na mnie. Uważam ze jesteśmy w stosunku do siebie bardzo podli. Ze ci którzy trzymali jej stronę nie byli zainteresowani faktami ale tym tylko aby komuś dopiec - bo stoi fajna babka już atakowana - widać ze jej przykro to dawaj ! Ludzie sa okropni

Gość gość
W Polsce chamstwo jest normą a walka z tym to walka z wiatrakami 1/100 cię poprze reszta weźmie stronę tej baby bo sama reprezentuje taki poziom i po prostu ma okazje aby się wyżyć

Gość gość
Nie przejmuj sie jakas fladra p!erdolnieta na umysle. Prostacy, ch)amy i tyle...

Gość gość
Dziękuje, 11.14 ale jest mi strasznie przykro. Czuje się jakbym została oblana jakimś świństwem. Ja bym serce oddała dla innych. Jak stoję w kolejce to ludzi przypuszczam jak maja mniej rzeczy ode mnie. Jak tak można ? Mam wrażenie ze niektórzy wychodzą z domu żeby się wyżyć.

Gość DeFlorianu
Kobieta która wymysla dziwne tematy jest znowu z nami. Ale z tego tematu nie da się zrobić artykułu bo jest zbyt dziwaczny. Nieraz się zdarza że osoba z nietrzymaniem moczu wpycha się byle szybciej a i taj czuć że majtek nie ma już suchych.

Przyszli do sklepu sfrustrowani po pracy wkurzeni na wszystko i ty bylas ich ofiarą żeby się wyładować poza tym ludzie uwielbiają mieć władzę nad czymś kimś i w pewnym sensie mieli nad Tobą władzę przez chwilę ;)

Gość gość
To jest niestety chore.. to ma byś władza nad innym? Ja wole dobrem emanować wtedy czuje się ze mam władze zwłaszcza nad złem które kusi i to jest wolność.

a co ty myślisz że cały sklep należy do ciebie k/urwa? paniusia sie znalazła... znam takie siksy jak ty... bezstresowe wychowanie... szkoda strzępić ryja... stara i klienci mieli racje

Gość gość
Pszemo masz zaburzenia umysłowo - emocjonalne. Trol i pieniacz

Ja nie mówię,że to dobre mieć władzę w tym sensie Ale ludzie mają spiepszone życie i w ten sposób mogą się dowartosciować .

Gość gość
Nie szukaj pociechy i rady na Kafe tu ludzie sa tez po to żeby się wyżyć

Gość gość
Głowa do góry bo jesteś góra w tym p*******m świecie

Gość gość
czasem ludzie się proszą żeby im coś powiedzieć, żeby się ogarnęli np. mi staruchy zamykają drzwi przed nosem bo nie patrzą czy jest ktoś za nimi...

Gość gość
Autorko postu, nie narzekaj że ludzie są podli, tylko patrz co robisz i jak...nawet w sklepie

Gość riordan
Najgorzej na weselu jak ktoś musi kupę i już kilka minut stoi w kolejce i nagle ktoś się przed niego wepchnie.

Gość eberle
Na weselu jak ludzie porządnie popiją to każdy robi kupę gdzie popadnie szczególnie jak wesele jest w plenerze.

Gość gość
Serce byś oddala dla innych? Gdybyś była taka dobra to nawet byś tego nie skomentowała, bo uznalabys, że kobieta miała zły dzień, ze jest chora, szukalabys usprawiedliwienia dla niej a nie zaliła się w necie. Przyjmij do wiadomosci, że świat tak ma, ze karma wraca od obcych, robaczko, to że uważasz siebie za dobra nie znaczy, że inni za taka cie mają, przepuszczanie lud******olejce to za mało, by powiedzieć o sobie, że serce byś dla innych oddala. Udawanie przed sobą i innymi i ciepłej dobrej nie uczyni cie taka.

Gość gość
eee, to ta sama konfabulantka co pisala o zdradzajacych mezach, ktorym wygarniala po sklepach i ze ludzie plakali i blagali, by do niej wrocil :)

Gość gość
Jest taka dziwna kobieta. Za każdym razem robi podobne błędy w tekście.

Gość gość
13:10 oby do ciebie karma nie wróciła za osadzanie innych na podstawie swojej chorej wyobraźni. Gowno wiesz o autorce postu. Trolu i pieniaczu

Gość gość
Nie wierze, mnie nigdy nikt przede mna nic nie polozyl na tasmie. Musialby sie wepchac przede mnie w waskim przejsciu.

Gość gość
Owszem wepchała się na chamca po prostu ot tak, polozylamswoje rzeczy

Gość gość
13.27 prawda boli, jak widać po reakcji. Prostacka reakcja klientki przy kasie nie powinna cie obruszyć, bo sama, jak czytam, jesteś taka, to się nazywa kalizm.

Gość gość
Jesteś świnia taka prawda. Baba się wepchała ubliżyla i tyle w temacie. A ty jesteś taka jak ona pieniacz i frustrat który czyha by dokuczyć. Gowno ominie wiesz i jakie mam serce. Myślisz ze serce to to ze przypuszczam lud******olejce ... Gowno wiesz kim jestem. Pozdrawiam wszystkich ludzi wrażliwych i dobrych którzy nie godzą się na chamstwo w społeczeństwie, podłość, zawiść i inne zlo