Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy to najgorszy sort facetów. Niestety. Inne narodowości biją ich na głowę.

Polecane posty

Gość gość

Mieszkałam poza granicami i poznalam trochę narodowości i powiem wam, że Polacy wypadają najgorzej. Raz że ogólnie nie są przystojni, poza tym coraz więcej niskich facetów. Dziewczyna powyżej 170 cm to już ma problem bo jest wielkoludem. Brzuch piwny u Polaków i nadwaga to podstawa. Mało jest szczupłych Polaków. Cechy charakteru jednak powalają. Polacy są leniwi, wygodni, niezaradni i w większości chamscy i buraki. Wykształcenie nie idzie w parze z kulturą. Smutne ale prawdziwe. Stokroć lepiej wypadają Niemcy, Austriacy, Irlandczycy a Włosi., Francuzi i Hiszpanie to wręcz modele przy polaczkach. No i nie ma takiego chamstwa i buractwa. Współczuję wszystkim kobietom, które wyszły za Polaków. Musicie być bardzo nieszczęśliwe albo nie wiecie co to prawdziwi mężczyźni lub same bylyscie chowane w dziadostwie i nie macie dobrych wzorców.

Gość gość
i takim osmym cudem swiata wzgardzili zarowno cudzoziemcy jak i rodzimi mezczyzni... no co za niefart. nikt nie dal sie nabrac na wykreowany w krainie fantazji wlasny wizerunek, wszyscy poznali jaka faktycznie jestes i po kolei odrzucali zlosliwa, wiecznie niezadowolona, zadzierajaca nosa , klotliwa nienawistnice:D trzeba na kogos swoje frustracje wylac, obrazic, dokopac, podleczyc zlamane ego czyims kosztem, wtedy na pewno arabski ksiaze przypedzi na bialym koniu i powiedzie w swiat leniwego oplywania w oczywiscie - we wlasnym mniemaniu - zasluzone dostatki:D oczywiscie jesli zaraz autorka zacznie "udowadniac" jaka to szczesliwa mezatka jest, to wszyscy maja obowiazek uwierzyc... bo komus szczesliwemu tyle jadu i frustracji by sie wylewalo:D kogo, wzgardzona babo, ty bys chciala w konia zrobic? nierozgarniete nastolatki?

Gość gość
dlaczego ktoś miałby nią wzgardzić? buhaha bo nie chciała być z polaczkiem? dajcie sobie na wstrzymanie wieśniaki.

Gość gość
w sumie racja,Polacy są niscy i jak dziewczyna ma powyżej 170 co w tych czasach jest norma ze dziewczyny są wyższe niż kiedyś to jzu problem bo taka wielka hahhaha to wy kurduple jesteście niscy.Facet musi mieć powyżej 185 wtedy jest męski,można się przy takim pewniej czuć.Wielkie piwne brzuchu,nadwaga,skąpstwo,fatalny gust jeśli chodzi o ubiór....no dramat polaczki,dramat.

Gość gość
Dramat, rzeczywiscie, patrzac na te wszystkie albo bezksztaltne kobyly, albo wyzywajaco tandetne karyny, z wytapetowanymi ryjkami na ktorych prozno szukac sladu jakiejkolwiek inteligentnej mysli. Do pysowki i obrazania innych pierwsze, ale do przyjecia uwagi badz odrobiny krytyki - obrona czestochowy do konca swiata i o jeden dzien dluzej:D Zalosne, w tym kraju, o tak bogatej historii, tak niewiele denerwujaco przyziemnych kobiet mozna spotkac, a wiekszosc pozostalych bab ma sie za niewiadomo co wyrastajace ponad wlasna ograniczonosc i kompleksy.

Gość gość
Ja mam chłopaka Włocha , jest nieziemsko przystojny załatwił mi pracę za granicą a do tego ciagle mi kupuje prezenty , normalnie ostatnio jak chciał mi kupić auto to normalnie mu nie pozwoliłam , chyba już nigdy więcej bym takiego szczęścia nie trafiła gdyby odszedł

Gość gość
A Polaczek zdziwiony,ze kobieta na rocznice czy urodziny chciałaby chociaż kwiatka dostać...

Gość gość
Haha,I tak lecicie na karlow z Hiszpanii,Wloch,Indii czy Pakistanu bo maja ciemna karnacje,wlosy,dobra prostate bajere na was I lepszy status materialny.Klamliwe Mendy :-)

Gość gość
Sam jesteś dziad menda i karypel, mój christian ma 185 wzrostu ale piękna włoska karnacje i czarne oczy

Gość gość
sam jestem facetem i muszę niestety zgodzić się z autorką. faktycznie większość polaków jest delikatnie mówiąc nieciekawa ( zarówno jeżeli chodzi o wygląd jak i przede wszystkim charakter). Jeżeli chodzi o społeczeństwo jesteśmy trochę podobni do Rosjan, Ukraińców, Białorusinów, też pewnie trochę do Czechów i Słowaków, ale mniej. Raczej nie jesteśmy podobni do Niemców, Brytyjczyków czy Francuzów.

Gość gość
Nie ublizaj Rosjanom bo oni nieraz są piękni ze aż dech zapiera , widziałam kiedyś ruskiego 190 , czarne włosy , wielkie czarne skośne oczy (dziadek chyba jakiś Japończyk ) i wogole normalnie aż mi kopara opadla jak przystojny może być mężczyzna

Gość gość
bardzo mnie smieszy, kiedy jedno z drugim podrzedne babsko wylewa taki potok nienawisci i frustracji:D a narzekaj sobie, narzekaj, skoro nawet na tyle nie zaslugujesz, to jedyne co mozesz zrobic to narzekac. stado sztucznych, prymitywnych bab o inteligencji kowadla i zawistnej mentalnosci:D moze to menopazua? nie wiem, nie moj problem:D

Gość gość
Mnie się podobają Holendrzy i Serbowie bo są bardzo wysocy , ogólnie faceci poniżej 185 powinni być zdelegalizowani i zutylizowani

Gość gość
Przeciętny polski facet uważa się za ósmy cud świata bo chodzi na siłownię, zna się na piwach kraftowych, ma fryzurkę a la Hitlerjugend i fajne okulary. Koniec zalet :D

Gość gość
Poznałam ostatnio jednego Niemca i jakoś nie zauważyłam różnice w charakterze między nim a polskimi facetami, owszem był przystojny ale nawijał gadki o seksie jak nasi. Każdy facet to widocznie świnia bez względu na narodowość

Gość gość
wyznania babc klozetowych:D czyzby patologia usilowala swoje frustracje wyrzucic?

Gość gość
owszem , ale pomimo tego , inne nacje są bardziej kulturalne. Jak opowiadam o Polsce to są w szoku. Zresztą pan powyżej dał popis typowego cebulaka. I każda normalna , świadoma kobieta ominie takiego łukiem. Desperatka weźmie. Tylko po co? Tylu jest fajnych facetów gdzieś indziej. Nie ma sensu wchodzić w schemat matek i babek, które nie miały wyboru. Życie jest za krótkie ,żeby męczyć się z takimi.

Gość gość
Niestety smutne ale w samo sedno.

Gość gość
Ja mam chlopska Francuza. I powiem wam, że nawet gdyby nam nie wyszło to już nigdy nie spojrzę na Polaka. Inna kultura osobista, inna mentalność, inne podejście do życia i kobiety o aparycji nie wspomnę. Tyle.

Gość gość
przerazajace - o kulturze stara sie "pouczac" ktos, kto sypie jak iluzjonista kartami z rekawa, "terminami" takimi jak: cebulak. czy facet. ale pewnie chcialaby, zeby do niej zwracano sie per "kobieta". i ktos taki mialby wyznaczac "poziom kultury"? zgroza.

Gość gość
Z takim jak facet który się pruje tutaj nie ma co dyskutować , takich wystarczy omijać i albo wziąć porządnego Polaka albo faceta z za granicy chociaż Rosjanina albo Włocha

Gość gość
polki sa slabe w luzku wiekszosc facetuw bierze sobie azjatki bo one przynajmniej jak sie dossaja do pracia do pracuja jak otkurzac

Gość gość
z takim bydleco prymitywnym i nacechowanym zawiscia zachowaniem mozecie tylko udawac przed innymi nacjami jakie NIE JESTESCIE. krajanie szybko sie na was poznaja, stad dysonans poznawczy, ktory wywoluje w was pokaznych rozmiarow frustracje. i zdziwienie, ze staropanienstwo w oczy zaglada jak sie tandetna atrakcyjnosc z wiekiem ulatnia:D i niby po co ktokolwiek mialby pokazywac kulture, skoro takie dzikuski nic procz kija i michy zarcia nie rozpoznaja?

Gość gość
Moja koleżanka ma męża właśnie takiego cebulaka. Do tego mąż pracuje fizycznie i jest cały łysy. Tzn ogolil się na zero jak mu włosy zaczęły wychodzić i porobily się placki. Chciał zrobić taki fake że niby sam się ogolil bo to modne. Ale nieważne. Wyobraźcie sobie ze ona sama cały czas w domu zasuwa, wszystko za niego robi. I jak jej kiedyś kupił kwiatka po latach na dzień kobiet to aż zdjęcia robiła i na fb wystawiała. To jest właśnie Polska. Chciałoby się aż zaśpiewać : polska, mieszkam w Polsce..... :D

Gość gość
wiesz co autorko? cebulactwo się z ciebie wylewa na kilometr. to nie problem polskich facetów, że nikt ciebie nie chce. przyczyny szukaj w sobie samej zamiast wylewać tu swoje frustracje. polki za granicą mają powodzenie jedynie wśród arabów i czarnoskórych z biednych londyńskich dzielnic, na ogół żyjących z pokolenia na pokolenie z zasiłków socjalnych i nierzadko z kryminalną przeszłością. także za cuda świata polki uważać się nie mogą, bo ani niemcy, ani anglicy na polki jakoś uwagi szczególnej nie zwracają, a czarnoskóry mokobe, nawet z brytyjskim paszportem nigdy prawdziwym brytyjczykiem nie będzie.

Gość gość
Kolejne zakompleksione, sfrustrowane babsko które wylewa tutaj swój rynsztok i wyzywa od najgorszego sortu za to że Polacy są mało przystojni i niscy, jakby to była ich wina. Zrozum idiotko że na wzrost nie ma się wpływu a jak za granicą taki cud i sami modele to tam się z kimś zadaj i nie pluj na forum. Aha, nikt takiej atrakcyjnej dziewczyny tam nie chciał? Sama byłaś wychowywana w dziadostwie i nie miałaś dobrych wzorców, swoim wpisem sama wystawiłaś sobie ocenę. Że nie powiem jaką głupotą jest szufladkowanie całego społeczeństwa na podstawie kilku przykładów.

Gość gość
Polscy faceci teraz mają eldorado, bo w kraju masa pięknych Ukrainek, Białorusinek, Gruzinek, Rosjanek ostatnio nawet dwie emigrantki z Serbii w Krakowie poznałem. Także Poleczki plują jadem, bo widzą, że konkurencję mają coraz dużą i niektórym Polkom już pętla na szyi się zaciska, bo coraz bliżej 30, a tu żaden facet się nie kwapi do nich zagadać. Dam wam małą radę dziewczyny, Plucie na polskich facetów nie spowoduje, że nagle ktoś się pojawi, wręcz przeciwnie, tym hejtem jedynie coraz mocniej nakłaniacie młodych facetów do szukania dziewczyn na wschodzie, bo co taki młody facet może sobie pomyśleć o polskich kobietach po przeczytaniu takiego tematu jak ten? Jak najdalej od takich...

Gość gość
gość dziś dydonans poznawczy mam rozmwiając na Uniwersytecie z normalnymi mężczyznami, a potem czytając forum. Nie używaj chłopcze słow z zakresu kulturoznawstwa, bo reszta wypowiedzi świadczy o tobie. Nawet jeśli napiszesz tu elaborat, nie zmienisz faktu, że żadna szanująca się kobieta nie będzie z takim prymitywem jak ty. O staropanieństwo się nie martw, bo każda z nas ma partnera. Raczej się martw o swoje prawictwo synku. Z takim słownictwem zostaną ci faktycznie karyny, ten sam sort. Genów nie oszukasz.

Gość gość
13:20 nie rozumiesz idiotko że wysoki nie znaczy od razu silny, sprawny, że przy takim "można się pewniej czuć"; wysportowany 170 prędzej obroni dziewczynę niż 185 chudzielec albo grubas (jak przy takim wzroście waży np. 100 kg i nie ma wyrobionych mięśni to jest grubas). Ten argument że przy wyższym kobieta czuje się bezpiecznie jest tak głupi że tylko polki mogły go wymyślić. Średnia wzrostu człowieka na świecie to około 165 cm, średnia wzrostu faceta w Polsce to 177-178 cm. Te "wysokie" dziewczyny 170 mogą sobie wziąć facetów 170+, takich jest pełno, a nie od razu wymagać wzrostu siatkarza, wiadomo że takich bardzo wysokich jest znacznie mniej ale roszczeniowe pustaki na każdym kroku by chciały facetów 190, od siebie nic nie dać tylko wymagać i narzekać że "kurduple".

Gość gość
gość dziś zgadza się koleżanko. Tylko Polacy cebulacy ( podrażnię naszego męskiego bawidamka na kobiecym forum), nie widzą tego. Mam wrażenie ,że mentalnie nawet pokolenie koło 30ki , jest cały czas zatopione w komunie, i normach jakie wtedy panowały . Brudny adonis , bez zębów i włosów, w dodatku otłuszczona pokraka, mysli jestem boski jak Pudzianowski. W dobie międzynarodowych portali społecznych mogą sobie zostać z Ukrainkami, płakać nie ma za czym. Dla nich i tak są tylko tranzytem do Niemiec.