Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z powodu nadmiernego owlosienia nie jezdze na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Wlosy musze usuwac z rak, pach, ud, lydek, okolic intymnych, z brzucha, z brody, okolic nad ustami...:’( A chcac pokazac sie w bikini musialabym takze usunac wlosy z posladkow! Ni stac mnie na depilacje laserowa czy wizyte przed wakacjami w salonie np.na wosk. Depilatorem strasznie boli, wiec mecze sie z penseta, maszynka i kremami. Z tego powodu nie jezdze nigdy na wakacje, bo musialabym sie codziennie meczyc z depilacja zamiast cieszyc sie wolnym czasem :( Mam tego dosc

Gość gość
Ja miałam tak samo Włosy na nogach, rękach, pośladkach, wzgórek lonowy, brzuch, was a nawet broda dlatego chodzę na laser innego wyjście nie ma niestety. Mam nadzieje, ze będziesz miała na to kasę odkładaj po trochę może jakaś pożyczka życzę Ci jął najlepiej

Gość gość
gupota lasery na twarz wykupilam, 10cm 2 a 3000zl zeżarło i włosy nadal są! muszę nadal używać pęsety, kremu do dep. i maszynki A co dopiero wydać zamiast na auto, to na wypalanie na całym ciele to piorunsko boli i kosztuje a owłosienia nie usuwa tylko punktowo zmniejsza Jezdzij w gory PRZESTAN SIE PRZEJMOWAC nos spodnie i koszulke, arabki chodzą zassze w burkach

Gość gość
Smarujesz się kremem, po czym zmywasz - co w tym trudnego?

Gość gość
jechac na wakacje by lezec nagona plazy? przeciez to samo slonce za darmo masz na balkonie JA MAM NAWET PLECY KUDŁATE I MAM TO W DOO bo nie stac mnie na kosmrtologa ciagle i bolesne wrostki a kosmetolog usuwa malo dokładnie i zawsze częsc wlosów zostaje

Gość gość
Nie rozumiem, a na codzień chodzisz z włosami na brodzie i nogach? Ja nie akceptuję u siebie włosów oprócz głowy i rąk, ale ja mam na rekach slabiutkie i latem jasne, resztę depiluje na okrągły rok. Jeżeli miejsc intymnych nie depilujesz a masz dużo włosów to kup strój ze spodenkami. Pachy to chyba oczywiste, że w upały trzeba golic, nogi też, a brzuch? Kwestia stroju, są takie fajne spodenki i koszulka kąpielowe, chociaż ja nigdy nie widziałam kobiety z owlosionym brzuchem :-(

Gość gość
Nie chodzi zapewne o brzuch a okolice pępka,ja mam od pępka w dół i to czarne długie ale cóż trza sie golić i już.

Gość gość
na każdym palcu mam włosy golę Na całym ciele prócz podeszw takie życie Poza wakacjami jak nie chodzimy na basen i nie dajemy doop to nie trzeba rwać włosów co generuje ból koszty i infekcje A pani z GB z brodą ma chłopaka który ją akceptuje i ona się nie goli w ogóle

Gość gość
A może masz zespół policystycznych jajników albo ukryte jądra w pachwinie?

Gość gość
Ukryte jadra w pachwinie???

Gość gość
gość wczoraj Nie chodzi zapewne o brzuch a okolice pępka,ja mam od pępka w dół i to czarne długie ale cóż trza sie golić i już. > to oznaka że miałaś być facetem, może nawet masz umysł faceta