Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Ciebie tekst piosenki :)

Polecane posty

Gość gość

Niewierności twej Zawsze bałem się jak nikt Wiem, poskromić cię To jak zniszczyć twoje sny Wolności swej dziś daj mi część Nie ufam ci Ale lubię twoje włosy Glany, cienkie papierosy Małą bliznę na kolanie (I że) nie o wszystkim mówisz mamie Nie pamiętam już Który raz uciekłaś mi Znów zaszyłaś się Nie wiem po co gdzie i z kim Wolności swej dziś daj mi część Nie ufam ci Ale lubię twoje włosy Glany, cienkie papierosy Małą bliznę na kolanie (I że) nie o wszystkim mówisz mamie Lubię gdy jesteś zawzięta Kiedy walczysz o zwierzęta Że masz dziary w dziwnych miejscach Że się kochasz przy Beatlesach Ale lubię twoje włosy Glany, cienkie papierosy Małą bliznę na kolanie (I że) nie o wszystkim mówisz mamie Że masz dziary w dziwnych miejscach Że się kochasz przy Beatlesach

Gość gość
Fajne :-)

Gość gość
Od D. :)

Gość gość
Miałam dziś dostać list Miał ważny być Razem mieliśmy przeczytać go Miałeś za ścianą spać Obudzić mnie rano Mieliśmy razem na spacer gdzieś iść Los wszystko pomylił To lęk budzi mnie A list nie obchodzi mnie, gdy Nie ma cię przy mnie Nie tak miało być Nie ma cię ktoś cię zabrał Nie zgadzam się Miałam uśmiechać się Spełniać nasz sen Przy tobie nie bałam nigdy się Kogo poprosić mam By ostatni raz O gwiazdach usłyszeć od ciebie znów Los wszystko pomylił Twój głos zniknął gdzieś Jak mam uśmiechać się gdy Nie ma cię przy mnie Nie tak miało być Nie ma cię ktoś cię zabrał Nie zgadzam się Dlaczego świat nie przestał grać Czas nie chciał zatrzymać się Tamtego dnia Gdy ostatni raz oddech twój pogłaskał mnie Miałam dziś dostać list ty miałeś tu być Mieliśmy światu tyle dać Nie ma cię przy mnie Nie tak miało być Nie ma cię ktoś cię zabrał Nie zgadzam się Dlaczego świat nie przestał grać Czas nie chciał zatrzymać się Tamtego dnia Gdy ostatni raz oddech twój pogłaskał mnie

Gość gość
To nie tak miało się skończyć...

Gość gość
Cichosza ?

Gość gość
Stand By Me Gdy nadejdzie noc I świat pokryje mrok I księżyc będzie jedynym światłem, które zobaczymy Nie, nie będę się bać Nie, nie będę się bać Jeśli tylko Będziesz przy mnie Więc kochanie, kochanie Bądź przy mnie Oh, bądź przy mnie Oh, bądź Bądź przy mnie Bądź przy mnie Gdyby niebo, na które patrzymy Miało runąć i przepaść Albo góry miałyby wpaść do morza Nie będę płakać, nie będę Nie, nie uronię ani łzy Tak długo jak Będziesz przy mnie Kochanie, kochanie Bądź przy mnie Oh, bądź przy mnie Oh, bądź Bądź przy mnie Bądź przy mnie

Gość gość
Księżyca brak:)

Gość gość
Ano blasku od księżyca też ;)

Gość gość
Ty wiesz jaki jestem :)

Gość gość
Wiem i tego nie zmienisz:)

Gość gość
Jeśli to Ty ,ponieważ z jednym tylko kojarzę .Jeśli nie to znikam ?

Gość gość
Jak wiesz to napisz :)

Gość gość
Spojrzeysz nocą w niebo i pomyślisz.

Gość gość
Czasem patrzę i wspomnę sobie:)

Gość gość
Czy .....dokończ?

Gość gość
Po tym życiu, które zapomina o Tobie Po tym niebie bez tęczy Po smutku, który mnie ogarnia po każdym kłamstwie Po tym całym pragnieniu osiągnięcia spokoju Powiedz mi, co będzie Po tym śnie o Hawajach Jak wszyscy marynarze Przepłynę to morze z cementu Po kolejnej zimie, która sypie we mnie śniegiem Że jest już mi zimno, jeśli nie ma mnie obok Ciebie Musisz uwierzyć w to, że Będzie historia miłosna i lepszy świat Błękit będzie bardziej intensywny i niebo bardziej bezkresne Twój cień będzie przy moim boku ubrany w biel Będzie też bardziej ludzki sposób, by powiedzieć sobie: Kocham Cię jeszcze bardziej Po dniu, w którym nie idzie Po tak wielkiej próżności I nikt Ci nie daje niczego za nic Po tym wszystkim, co złe jest wokół Ciebie na świecie Jak cudownie jest odnaleźć Cię obok siebie Musisz uwierzyć w to, że Będzie historia miłosna i lepszy świat Błękit będzie bardziej intensywny i niebo bardziej bezkresne Twój cień będzie przy moim boku ubrany w biel Będzie też bardziej ludzki sposób, by powiedzieć sobie: Kocham Cię Będzie historia miłosna i lepszy świat Błękit będzie bardziej intensywny i niebo bardziej bezkresne Twój cień będzie przy moim boku ubrany w biel Będzie też bardziej ludzki sposób, by powiedzieć sobie: Kocham Cię

Gość gość
Nie dokończyłeś więc to nie Ty?choć pięknie piszesz ale on by wiedział?

Gość gość
Jestem niepoprawnym marzycielem, ma rację :)

Gość gość
Księżyc nocą.

Gość gość
Ty, jesteśmy tu, jesteśmy tam Jest milość na kolację i Ty Powiedz mi tak, jeśli Ci pasuje Moje łóżko jest mocne, a Ty ważysz mało, więcej niż piankowa guma, ty, ponieważ Cię nie ma, rozbieram się. Ile mi dasz lat? Mam dziwną pracę i Ty, ale jest w porządku, bo to wiesz. Widziana z bliska jesteś piękna jak nigdy. Pocałunki od minuty Ty ich nie dajesz Nie dajesz ich temu, kto pozwolił Ci wejść. Ty Tym, kto mnie spala, jesteś Ty, a także moją wędrówką i trochę szaleństwem Ile starczy, ponieważ Ty Tak jak ona, nie jesteś moja Jeśli mnie pokochasz zaśpiewam Ci jakbyś była piosenką. Zaśpiewam i idąc obudzę, tego, kto śni więcej niż ja Na świecie jesteśmy ja i Ty, smutna dziewczyna. Zaśpiewam deszcz, ponieważ spadłby, wiatr, który trochę się uspokaja niebo, aby było bardziej niebieskie i abyś się uśmiechnęła. Dan... Ty Wcale nie będziesz mydełkiem, które ślizgając się, nie jest Powiedz mi, że od godziny potrzebujesz mnie, że dostarczam Ci powietrza. Powiedz mi, że nie jesteś złudzeniem, ale jesteś.

Gość gość
Raz w miesiącu tu zaglądam ale nadal mam wątpliwości co do osoby z którą piszę ?

Gość gość
To nie ty :)

Gość gość
Nie kłamałam,nie śniliśmy o Hawajach !

Gość gość
Wszystkiego dobrego życzę Ci marzycielu:) może to o czym piszesz kiedyś się spełni :) Znajdziesz tą o której marzysz i śnisz .Moja bajka była inna :)

Gość gość
Nie ma pomyłki tylko jedna jest jak kropla wody także możecie sobie popisać :)

Gość gość
Wzajemnie :) bajki zawsze mają dobre zakończenie. ;)

Gość gość
Ta się dobrze nie skończyła bo nie mogła :)Pa

Gość gość
Dla innych bajka dla innych samo życie :)

Gość gość
Niestety, pa :)