Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie TYLKO do kobiet, jak chcecie aby traktowal was facet

Polecane posty

Gość gość

mowa o pierwszej fazie znajomosci na ile moze sobie pozwolic i jak sie zachowywac?

Gość gość
moze mnie cmoknąć i pomacać po kolanie

Gość gość
To zalezy jaki facet. Jesli calkiem obcy to jw. Jak kolezanke, znajoma, neutralnie. Jesli znamy sie juz dlugo na stopie kolezenskiej np. Z pracy i mamy zaczac sie spotykac nieoficjalnie to wazne by dawal mi odczuc, ze jestem dla niego wazna, wysylal kwiaty, liściki, byl szarmancki, tajemniczy, opiekunczy ale nie nachalny, niech roztacza swoj czar jak paw, ale niech nie daje za duzo bliskowci fizycznej

Gość gość prawda o kobietach
w baby mniemaniu facet ma nie płacić własnych rachunków od momentu gdy je poznaje i wydawać na nie całą wypłate i jeszcze brać kredyty aby je brać na wycieczki i po restauracjach i robić z nimi zakupy i jeszcze dawać im kase bo one takie bidulki mało zarabiają, no mniej od niego, a jak one zarabiają więcej to nie chcą faceta który zarabia mniej, bo to wtedy patałach i przegryw dla nich, je/bane materialistki i pasożyty, amen

Gość gość
Lepiej byc samemu niz uzerac sie z idiotkami:D

Gość gość
Jeśli miałaby to być znajomość koleżeńska, w której nie byłoby miejsca na miłość, to chciałabym być traktowana neutralnie, normalnie, z szacunkiem, sympatią, kulturą i serdecznością. Nie chciałabym słyszeć w swoim kierunku jakichś przytyków, a jeśli już - to musiałyby być one uzasadnione. Chciałabym mieć jasne i klarowne relacje, bez podtekstów, tym bardziej, jeśli oboje mielibyśmy partnerów. Jeśli miałaby to być znajomość, po której można byłoby zauważyć chemię, przyciąganie, to chciałabym być traktowana wyjątkowo, jedynie, niepowtarzalnie. Chciałabym czuć opiekę, troskę, zainteresowanie, empatię. Intymność przyszłaby później, w późniejszej fazie. Chciałabym, by odkrywał mnie powoli, ale dokładnie, czujnie, z uwagą. Z oczu i rozmowy moglibyśmy tworzyć przyszłość, pisząc górnolotnie. Nie pozwalałabym na dwuznaczne żarty, docinki, gesty. Chciałabym, by był ze mną szczery, a jeśli coś by mu nie odpowiadało - mówił wprost, ale z wyczuciem. Świetnie, gdyby zwrócił uwagę na moją wrażliwość oraz podejście życiowe..

Gość gość
jak ksiezniczke, dame i obiekt westchnien mezczyzna powinien byc kulturalny, mily, szarmancki, a ci co tego nie potrafia zrozumiec powinni wrocic do przedszkola

Gość gość
22:35, czy mogę zapytać ile masz lat?

Gość gość
Mezczyzna powinien dbać o kobietę chronić , sprawić żeby czuła się jak kobieta a nie jak jakiś babochlop , traktować jak księżniczkę w fazie randek a później kiedy będzie rodzina i dziecko po prostu szanować

Gość gość
dzisiejsze baby to babochłopy, chcą przejąć role facetów, zostają przez to lesbijkami lub samotne, selekcja naturalna działa znakomicie

Gość gość
gość dziś za dużo seriali w TV się naoglądałaś i fantazja ponosi

Gość gość
jak mi sie nie podoba to jak kolezanke, obojetna, najlepiej niech nie gada za duzo do mnie i tyle jak mi sie podoba to tez jak kolezanke, ale moze dawac delikatnie odczuc, ze cos jest na rzeczy, jakims komplementem, kontaktem wzrokowym, oczywiscie dyskretnie i nienachalnie ja wtedy zalapie i odwzajemniam, jakos sie to toczy...

Gość gość
Kobieta 22:35, piszesz bardzo mądrze i widać od razu, że wiesz czego chcesz i tego też oczekujesz. Zrobiłaś na mnie bardzo pozytywne wrażenie tym co napisałaś, masz dużo racji i widać, że zasługujesz na takie właśnie traktowanie. Gdybys przypadkiem była zainteresowana, żeby trochę popisac to daj znać, bo właśnie szukam kobiety, którą mógłbym tak traktować i która mogłaby mi w zamian dać trochę ciepła i miłości. Jeśli nie jesteś zainteresowana to przepraszam za propozycje

Gość gość
Temat dla kobiet a wypowiadają się głównie faceci żałosne , oczywiście że każda kobieta chce się czuć wyjatkowa ta jedyna a nie jak " jedna z kolezanek"

Gość gość
Cdziewice traktuj dobrrze inne/ zle

Gość gość
jak człowieka z mózgiem :)

Gość gość
Zalrzy ile lat maZ

Gość gość
Nie za nachalnie Z szacunkiem Bez podchodow i gierek Konkretnie i jasno Sympatycznie

Gość gość
najgorzej jak facet jest chamski, gra na uczuciach, manipuluje i poniża. Wtedy chocby nie wiem jak mi się podobal, będe go unikać jak ognia. x Właśnie wręcz przeciwnie, od razu pocieknie ci po nogach i będziesz się do niego kleić, jak każda. Nie słuchaj Autorze, co ci kobiety mówią, bo one powtarzają, co im kultura wmówiła, czyli same bzdury.. One nie wiedza, jak chciałyby być traktowane, żeby im było dobrze. Pytaj raczej facetów o porady, bo doświadczeni już wiedzą, jak wyglądają realia i jak podejść do suczki najlepiej i najefektywniej ;) pozdro.

Gość gość
Ja chce byc traktowana jak bura suka.

Gość gość
Przede wszystkim z szacunkiem. Chcę aby najpierw chciał poznać mnie jako człowieka, mój charakter, co sprawia mi radość a czego nie lubię etc. Żeby się zakochał we mnie i dopiero w następnej kolejności przechodzić pomału do fizycznosci, a nie odwrotnie. Chciałabym żeby był ze mną, ze względu na uczucia jakie do mnie żywi, a nie tylko ze względu na fizycznosc. I najważniejsze, żeby był szczery.

Gość gość
żeby nie pytał o boskiego antoniego

Gość gość
Chcialabym by zaciagal mnie i kazda dziewczyne na pierwszej randce do lozka bo wtedy bylabym pewna, ze jest.wartosciowym mezczyzna ico najwazniejsze.prawdziwym

Gość gość
K...a z szacunkiem!!!!! Ale jaja , nie no , bez kitu. Traktuj kobiety z szacunkiem to będziesz prawiczkiem do końca życia. Ten temat to niezły przykład że kobiety co innego mówią co innego robią. W Polsce roi się od związków w których faceci mają w d..e uczucia swoich kobiet a te zapatrzone w nich jak w obraz. Bo to im imponuje ta samcza siła. Z szacunkiem....... weźcie przestańcie pier.....ić te farmazony !

Gość gość
powinien za mnie płacić

Gość gość
jeżeli jesteś przy kasie, masz nowe auto, własne mieszkanie, dobry zawód i porządne wykształcenie...to możesz traktować ją jak ostatnią szmatę a ta i tak będzie Cie całować w dooope, że chcesz właśnie ją przelecieć gdy możesz mieć każdą - ale tu jest haczyk, to sie sprawdza u lasek z niższych warstw społecznych niż Ty. Jak trafisz na równą sobie jakąś Panią prezes to musisz obchodzić się ostrożniej bo taka też może sobie przybierać.