Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie oczekiwania, wymagania mają 30 stki wobec przyszłego mężczyzny??

Polecane posty

Gość gość

A co dyskwalifikuje potencjalnego kandydata na partnera/męża wedle waszej opinii ??

Gość gość
Dyskwalifikuje: - ochlejstwo - brak pracy - brak kultury - brak zainteresowań - brak wiedzy kolejność przypadkowa

Gość gość
Ma byc inteligentny, dojrzaly emocjonalnie, bezdzietny, pracowac i chciec zalozyc rodzine. Dyskwalifikuje: wiek (wiecej niz 3 lata starszy), zaniedbanie, uzywki, rozwiazlosc, brak hobby

Gość marawstala
Na nie: alkoholizm, brak opanowania, rozwiązłość... Popieranie PiS-u : )

Gość marawstala
No i jeszcze mizoginizm : )

Gość gość
Oczekiwania : Wyzszy ode mnie Inteligentny Z poczuciem humoru, szeroką wiedzą ogólna, kulturalny, szarmancki, obyty w swiecie, spokojny, czuly, troskliwy, stanowczy, wladczy Wlosy najlepiej jasne, oczy i skóra tez Mający pracę i zainteresowania, pasje, kochajacy zwierzęta Co dyskwalifikuje Zakola Niski Gruby, chudy, nadmiernie umiesniony Bez pracy, zainteresowań, nie lubi zwierząt, Zapyzialy, zaniedbany, z problemami psychicznymi, z chorobą genetyczna, dyslektyk, dys... Wszystko, maminsynek, niezaradny, bez prawa jazdy

Gość gość
Popieram PIS . kobieta która chodziła na czarne marsze jest u mnie określoną. Jak bym się dowiedział że E chodziła na te marsze albo tylko ubierala się na czarno w ten dzień już by więcej serduszka nie dostała ode mnie 😠

Gość gość
Albo taki alimenciarz, jak kijowski, odpadaja dla mnie kodowcy, peowcy, lewacy, ogolnie osoby o niskim iq, faceci z tlustymi dlugimi włosami, metalowcy, goci, skejci, hipsterzy, drwale itp nie cierpie zarostu, długiej brody, tatuaży, wasow, geby cwaniaczka, nie chcę tez infoematyka, programisty, rzeznika, nauczyciela, ginekologa

Gość tez kolejnosc przypadkowa
- pajowanie, blazenada i silowe zwracanie na siebie uwagi (typowe zachowanie wspolczesnych dziecinnych 20 parolatkow) - wiek - 2 z przodu, gdyz to daje mega duze ryzyko ze koles bedzie zachowywal sie jak gowniarz , nie jest to regula, ale ryzyko jest duze, dlatego eliminuje ryzyko na starcie - nadmierne wypowiadanie sie na temat kobiet, uwazanie sie za znawce kobiet i uzywanie w swoich wypowiedzch "wszystkie kobiety ..." w moich oczach skresla to faceta, bo taki ktos wedlug mnie jest ograniczony i ma skrzywienie psychiczne, a osob chorych psychicznie wole unikach - wulgarnosc w slownictwie, przeklinanie - szpanerstwo, uwazanie sie za zaje.bistego, brak pokory - halasliwe zachowywanie sie - prostactwo, chamstwo, buractwo - brak kultury osobistej - nalogi - tatuaze - rozwiazlosc seksualna - dzieci z innych zwiazkow - brak higieny - brak obycia w towarzystwie - przynoszenie wstydu wsrod ludzi zachowaniem i mowa - arogancja, cynizm - brak szacunku do kobiet

Gość gość
Dziewczyny odpowiedzcie i Ewka jak jesteś to też. Czy praca technika (laboranta ) sekcyjnego dyskwalifikuje kandydata na potencjalnego faceta ,męża,ojca dzieci?

Gość gość
dziś nie dyskwalifikuje brak pracy jakiejkolwiek, bo kobieta nie zamierza utrzymywac zadnego darmozjada

Gość gość
dziś spełniam wszystkie oprócz niski ale mam małego ;)

Gość gość
Ewka czy miałabyś odraze gdyby taki facet który na codzień obcuje ze śmiercią, Ciebie dotykał ?

Gość gość
Nie czulabym odrazy :) o ile nie jesteś nekrofilem. E.

Gość gość
kazdy facet to d**ek

Gość gość
W momencie gdy facet popiera lewacki obraz świata jest u mnie skreślony momentalnie.

Gość gość
14.37 No to już w jednym jesteśmy zgodni ;-)

Gość gość
14.27 :-)

- mężczyzna absolutnie nie ma prawa jeść mięsa ani nabiału, ani miodu, a jeśli jeszcze je to powinien wyrazić wolę zrezygnowania z tego, nie dla mnie, dla siebie, by wzbogacić swoją duszę (musi być uduchowiony i wrażliwy i to bardzo) - musi być wysoki, najchętniej bardzo, powinien mieć powyżej 185 cm wzrostu, to pierwsze, na co zwracam uwagę, znaczy na niskich mężczyzn tak naprawdę w ogóle nie zwracam uwagi. Mężczyzna musi mnie pociągać i to bardzo != tylko wysoki może, -nie może być, czuć się katolikiem, świadkiem jehowy, nie przepadam za tym gdy kogoś 'ciągnie" do jakichś wspólnot religijnych, dla mnie KAŻDA to SEKTA, nie lubię też osób interesujących się okultyzmem, magią, dla mnie to jest złe i świadczy o słabości psychicznej, i niebezpieczne co niej wynika, - nie może być uzależniony od hazardu, alkoholu, papierosów, pozytywne uzależnienia, te, z których ja miałabym jakąś korzyść :P akceptuję i lubię bardzo, np. od pracy :P, - nie może być pedantyczny, a tym bardziej wymagać żebym ja była, nie będę i nie chcę, to nie leży w mojej naturze, - nie może mieć narcystycznej natury, nie ma prawa być egoistą, egocentrykiem, ja mam prawo ( dlatego też tak bardzo mi na tym zależy), ma obowiązek być wpatrzony we mnie i poświęcać się dla mnie, lub lepiej, dla wspólnego dobra, o którym musi być przekonany :), - musi ładnie się ubierać (ładnie dla mnie), jestem pod tym względem i nie tylko pod tym bardzo wrażliwa, np. pewne wzory na ubraniach bardzo mnie drażnią, jak również kolory. Moim ulubionym kolorem jest czerń i różne odcienie szarości, i te kolory powinny być kolorami "twarzowymi" dla mojego wybranka, nawet jestem pewna, że by były..., -mój kochanek musiałby i powinien potrafić mnie bronić, przed wszystkim przed złym światem, a świat ogólnie jest zły, więc to musiałby być bardzo waleczny mężczyzna, ambitny i nawet trochę agresywny, dla mnie agresja to zaleta, świadczy o woli przetrwania, zaistnienia, potrzebie wybicia się ponad przeciętność..., a tylko takie osoby zauważam..., - musi być seksowny, czyli wysoki, przystojny i ubrany w moim guście, - musi być inteligentny i spostrzegawczy, mieć analityczny umysł ...ale też mógłby być humanistą, ja niestety nie jestem humanistką, co nietrudno zauważyć, a w szkole z języka polskiego z wypracowań miałam prawie zawsze dwójki na szynach, zresztą pisanych przez moją "matkę". Lubię, jak mężczyzna ładnie mówi, - musi lubić Aniołeczki i chcieć opiekować się nimi, i potrafić odpowiednio..., -ma prawo użalać się nad sobą, obarczać za popełnione błędy swoją rodzinę, środowisko, dla mnie to jest ludzkie i również wynika z humanistycznej natury ale to nie może przesłaniać jemu obrazu moich, wielkich cierpień, -musi być odpowiedzialny za mnie, za siebie i w pewnym, ważnym momencie życia potrafić oddzielić grubą kreską przeszłość, w której mnie nie znał od teraźniejszości by skoncentrować się na dążeniu do idealnego, wspólnego życia.

Gość gość
NÓW_ZNÓW - ile tym jest ironi wlasciwie? Calosc, czy tylko wiekszosc?:D

Gość gość
Zastanawiam się czy autor napisał ostatnią długą wypowiedź by sprawdzić czy ktoś doczyta do końca? Ledwo wytrwałam.. Jeśli cel był inny to właśnie stracilam wiarę w ludzkość.. :D

To nie autor tematu, skąd taka myś? A napisała anielica, więc masz prawo tracić wiarę w ludzkość, ja już dawno straciłam. W to, że będę miała kochanka też.

Gość gość
Kafeteryjne trzydziestoletnie pasztety mają listę wymagań, a dalej są i będą same :)

Gość gość
po co pytacie o wymagania 30stek skoro wg kafeterii nikt ich nie chce??

Gość gość
gość dziś Kafeteryjne trzydziestoletnie pasztety mają listę wymagań, a dalej są i będą same usmiech.gif x a kafeteryjne prawiki to zalosne zakompleksione i sfrustrowane ofermy i mamisynki nieporadne zyciowo z gebami jak swinia i wygladem janusza i czekaja na top modelki ktore ogladaja co dzien w necie i wala konia marzac az jakas piekna dama ich znajdzie i poprowadzi przez zycie spelniajaca dodatkowo ich wyimaginowana liste chorych wymagan, ktora absolutnie zaden prawik sam nie spelnia