Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila54

Co na zaparcia? POMOCY!

Polecane posty

dziewczyny pomocy! od tygodnia mam zaparcia i nie wiem co robić :( staram sie jesc zdrowo jednak nie pomogły:zwykłe śliwki, suszone śliwki, winogrona, błonnik, lek obstilax i czopki glicerynowe i dalej nic :( po południu moja mama idzie do apteki, może znacie coś na przeczyszczenie co działa szybko?? chcialabym iść jutro do koleżanki na noc,a aktulanie średnio moge

Gość gość xvb
magnez (mnie pomoga)

Gość gość
polecam sok z buraków ! Efekt świetny a przy okazji zdrowy .

Gość gość
Na zaparcia to tylko zmiana diety, dużo wody i ruchu. Czopki tylko w ostateczności, bo rozleniwiają jelita ale jak musisz to jest szybkie rozwiązanie. U mnie świetnie sprawdza się probiotyk z błonnikiem, biopron z babką jajowatą. Na działanie trzeba poczekać kilka dni ale u mnie sprawdza się rewelacyjnie, zaparcia są znacznie mniejsze.

Gość Ola898
Na zaparcia niezawodne są musujące czopki Eva/Qu, działają po kilku minutach i nie powodują skutków ubocznych. Przetestowałam na sobie i mogę powiedzieć, że działają.

Gość gość
Jablka i sok jablkowy 100%

Gość gość
duuużo wody warzyw i owoców i kup sobie preparat intesta http://intesta, on przyniesie ulgę już po kilku tygodniach, ja zaczęłam widzieć efekty po 6 dniach, zaczęłam mieć normalną kupę, wydęty brzuch zniknął no i ból brzucha tez.

Gość gość
Ja stosuję czopki glicerynowe. Muszę wypróbować te czopki Evaqu o których mówicie, myślę że są dobre.

Gość Tonka12
Czopki glicerynowe działają na zasadzie drażnienia jelita grubego. Evaqu musując masują ściany jelita co pomaga się wypróżnić. Jeśli miałabym wybierać to raczej evaqu.