Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już na zawsze będziesz

Polecane posty

Gość gość

tak bliski memu sercu jak nikt inny ,tak TY W ,właśnie TY. Wtedy w 1997 roku kiedy porzucona ofiarowałam Opiece Matki Boskiej Fatimskiej w swoim łonie swojego syna ,właśnie tam pod Wielką Krokwią ,Matka Boża przyjęła nas mnie i syna pod swój płaszcz ,to tam prosiłam by pozwoliła mi raz jeszcze uwierzyć w dobro i miłość by pokazała mi że świat nie jest zły a mój syn zasługuje na odrobinę ciepła.TO ZDJĘCIE ,które nazwałeś ,,starym i na którego odwrocie już na zawsze pozostaną twoje litery to zdjęcie wtedy zostało zrobione to tam Niebo nad nami zajaśniało .Uciekałam przed Tobą porażona ogromem uczuć których nie rozumiałam ,którym nie dowierzałam ,z oczu płynęły łzy szczęścia kiedy pochylałeś się z taką czułością nad moim synem ,to ciepło ,dobroć i ten niezmącony spokój ,nawet dziś kiedy o tym myślę oczy zachodzą mi łzami wzruszenia ...DZIĘKUJĘ...Już na zawsze będziesz w moim sercu.Ty również uciekałeś przed tym co czułam i nadal czuję do Ciebie,przecież wiem ,jesteśmy do siebie tacy podobni a jednocześnie czyści i niewinni.Niechaj Matka Boża Fatimska zawsze Tobie Błogosławi .JUTRO O 17.00 w naszym kościele na czuwaniu do Matki Bożej Fatimskiej pomodlę się za Ciebie.Miłego dnia .; - )Ta co zobaczyła Niebo w Twoich oczach.Ps Masz piękne serce ,pielęgnuj je ..I zawsze bądź sobą.

Gość gość
https://youtu.be/w7RV9zJywh0 nie jestem żadna ladacznicą ,jestem wdzięczna za serce prawego człowieka,jestem czysta i wierna tak samo jak On Do niczego między nami nie doszło i nie dojdzie bo kochamy Boga i wiemy jak mamy postępować..Proszę nie niszczyć mojego tematu.Mąż wyparł się dziecka i je porzucił,a jednak za Niego kiedyś tez się modliłam już tego nie robię bo sobie tego nie życzy.Darujcie sobie obraźliwe wpisy,są one nie na miejscu.

Gość gość
14:04 Hehe a ten jak zawsze wykorzystuje jej uczucia.Pokochaj to zrobi ci

Gość gość
On nigdy by tak obrzydliwie nie napisał ,daruj sobie trolu .

Gość gość
Jak mężatka może mieć w sercu innego????zdzira fuuujPrzysięgałaś?????????

Gość gość
Smutne i tragiczne,odpierodolcie się od tej kobiety,bo sami nie jesteście nawet godni miana ludzi się określać,skoro piętnujecie nieznaną osobę w internecie za to,że napisała parę słów o tym w co wierzy....żenada ludziki!

Gość gość
Czy przysięga małżeńska obowiązuje wobec męża, który porzucił żonę i prowadzi swoje życie? święci ludzie?

Gość gość
mąż mnie wtedy zostawił ,porzucił kazał zabić dziecko,odczuwam wdzięczność za wszystko co ten człowieku uczynił dla mnie i mojego syna ,nigdy tego nie zrozumiecie Dzięki niemu odzyskałam wiarę w sens życia ,w dobro innych ludzi taką bezinteresowną,to jedynie dzięki Niemu moje dziecko nosiło uśmiech na twarzy .Nie dowierzałam że są jeszcze tacy ludzie.Tylko Matka Boża mogła to sprawić Wysłuchała mnie ,ktoś mojego maluszka przygarnął,zaakceptował,podał dłoń..Nie zrozumiecie tego To co czuję jest czyste .Niech mu Bóg Błogosławi ,chciałabym by był kiedyś moim mężem od chwili jego poznania o tym myślę.Miałam sen w którym w miejscu poznania zawieraliśmy ślub.Nie wiem co będzie .Mąż ma nas gdzieś ja nadal oddaję życie swoje i nie tylko w ręce Maryi Ona jedna wie jak nas chronić i prowadzić drogą Prawdy . .

Gość gość
Oczywiście,że nie,spokojnie uzyskasz rozwód kościelny,jeśli ci na tym zależy,a twój syn,po tylu latach,docenił twój trud wychowawczy i poświecenie?

Gość gość
Mam podobną sytuację, ale wcale nie jest mi dobrze z tym, że kochałam innego człowieka? Czuję i czułam się winna. Jeśli już się zakochałaś, to powinnać to, co masz w sercu zachować tylko dla siebie. A to, że chcesz się za niego modlić, to bardzo chwalebne. Pozdrawiam

Gość gość
Ja bym się w lodziku zakochał :(

Gość gość
eh ty durna pało :( weź się rozciągnij,poćwicz to sam se lodzika zrobisz :D

Gość gość
Spójrzcie na to oczyma wiary. Św. Rita miała męża gwałtownika, ciężkie życie małżeńskie, a jednak się modliła za niego i wyjednała mu u Boga laską nawrócenia. Co by powiedziały dziesiejsze kobiety? Zostawiają takich, i już... Mąż, jaki by nie był, musisz się za niego modlić. A złem w tym wszystkim jest to, że męża skreśliłaś i serduszko otworzyłaś dla nowej miłości. Moim zdaniem błąd. A zokochałaś się, bo potrzebowałaś miłości, otrzymałaś ją, bo chciałaś. Ale Pan Bóg chce byś skreśliła męża? Przysięga małżeńska!!!!

Gość gość
Nienormalni atakują.

Gość gość
14.34 mój syn jest moją największa pociecha i podporą ,docenia mnie oczywiście że tak.Nie wiem czy chcę rozwodu kościelnego,nie wyobrażam sobie że nie mogłabym już z racji tego nie przyjmować Eucharystii ,dla mnie to na równi ze śmiercią;-( wiem ..wiem Papież Franciszek dopuszcza rozwodników do komunii ale jak ma się to do 10 Przykazań? z całym Szacunkiem do Papieża ,było by to wbrew mojemu sumieniu .Słowo Boże mówi ze każdy kto oddala żonę popełnia grzech ,,cudzołóstwa '' oraz każdy kto taką przyjmuję,nie mogę ,nie wolno mi..Co miałam napisać,napisałam.Pokój Wam .!

Gość gość
Śmieszne i głupie provo. Prawie 20 lat bezinteresownie ci facet pomagał ? To faktycznie cuda nad cudami i Matka Boża ! Nie mieszaj do swoich prowokacii i zabawy, spraw dla innych ważnych .Z twoich liter, zieje kpina i glupota zarazem ! Chcesz współczucia ,zrozumienia ? Czy może ,żeby kogoś zwabic ?

Gość gość
14.40 czytaj ze zrozumieniem.Mąż nie życzy sobie modlitwy za niego.Kiedyś odmawiałam sobie w ciszy Różaniec to wydarł się żeby mnie piorun strzelił raz a dobrze to może wtedy przestane się modlić.;-(cóż takie życie.Chciałam to jedynie wylać z siebie ,dać świadectwo wiary.Bóg z Wami.

Gość gość
Rita swoją łagodnością i dobrocią -odmieniła serce męża. Został on zamordowany w takiej chwili, kiedy pojednał się już z Bogiem. Bierz z niej wzrór. Z Bogiem

Gość gość
A może tylko popieprzyć o wszyskim i o niczym w nudne popołudnie ? Przecież to co piszesz ,kupy się nie trzyma. Kpisz z ludzi wierzących ,którzy mają jakieś zasady ? Z jednej strony wielka wiara i Bog, a z drugiej , ogon czarta ci wystaje

Gość gość
14.54 Gdybyś miała w sercu wiarę, to byś powiedziała wtedy do męża "Niech Cię Pan Bóg błogosławi". Wiesz, jak ja bardzo żałuję, że do swojego męża tak nie mówiłam?

Gość gość
Nie chciałam tego,nie szukałam tego ,a jednak to mnie spotkało ,uwierzyłam że nie tylko biologiczny ojciec może mieć uczucia do dziecka ale każdy inny a On był dużo lepszy za co Chwałą Panu i tym chciałam się podzielić wiem ze to wszystko za sprawą Matki Boskiej .Długo broniłam się przed tym ,serca się nie oszuka.Ujął mnie swoim bezinteresownym czystym sercem .Zostańcie z Bogiem .!

Gość gość
e tam, potrzyma ją z patrę lat, potem przejrzy...A jedno pewne, musisz mieć koło siebie głos krytyki. Z Bogiem

Gość gość
módl się do wojtyły

Gość gość
14.58 owszem mam zasady 10 Przykazań nimi jest ! ogon czarci? a co ja takiego robię??Niedawno modliłam się do Matki Boskiej żeby mnie nie opuszczała a Ona we śnie przemówiła do mnie tymi słowami ,,przecież Ci powiedziałam ze zawsze będę z Tobą'' to fakt Matka Boża obiecała być z każdą osoba która będzie się do Niej modlić 1h w dzień dla Świata ,wtedy się modliłam,Ona pamiętała.Wiem że nigdy mnie nie zostawi.

Gość gość
Nie krytykuję cię...ale fanatyzm religijny i obnoszenie się ze swoją wiarą nie jest także dobrą cechą.Nie dziw się ostrym a czasem i wrednym komentarzom

Gość gość
15.05 tak czynię JPII Jest mi szczególnie bliski.Z Bogiem

Gość rohm
gott mit uns arschloh

Gość gość
15.07 chciałam tylko żeby wiedział ze ma opiekę Matki Bożej ,chciałam mu też podziękować. Może zrozumie.

Gość gość
ja pier.... a nie możesz wprost??????