Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćTarra

Czy zabraniacie swoim mężom mieć koleżanki przyjaciółki?

Polecane posty

Gość gośćTarra

Jak w temacie ja nie pozwalam

Gość gość
Żona jest poddana mężowi a nie odwrotnie

Gość gość
Autorka tematu ja mam przyjaciol a moj facet ma przyjaciolki. I zaden nie mysli o zdradzie tylko ostatnio sie mu przyznalam ze calowalam sie z kolega. Ale on tez z przyjaciolka. To mu wyznalam ze uprawailam seks on tez. Oboje siebie zdradzilismy:(

Gość gość
Facet nie może mieć przyjaciółki,bo zainteresowanie żoną słabnie.

Gość gość
Nie, sama mam kolegów. Moim zdaniem zabranianie partnerowi posiadania kolezanek/kolegów przeciwnej płci normalne nie jest. Jak będzie chciał to znajdzie sposób by Cię zdradzić. Małżeństwo to partnerstwo, ale tez 2 osobowości, które mimo wszystko potrzebują zachować jakaś indywidualność w związku i wolność. Aż strach pomyśleć jakby żona lub mąż była/był biseksualna/y. To już w ogóle nie można mieć znajomych :D

Gość gość
Jak moge zabronic mezowi miec znajome kolezanki jak on pracuje juz ponad cztery lata w Norwegi i przyjezdza raz na pol roku na dwa tygodnie,tak i on nie wie co ja robie a do tego to mowie co chce ale nie tak jak bylo narazie nie stracilam zaufania u niego,ale stracilam super kolege bo tez wyjechal za granice do pracy.Mysle ze wkrotce bede i pod tym nowym przyjacielem sie gimnastykowala bo nie bede sie swieta robila tylko ciipka musi byc urzywana tak zawsze mowila moja mama