Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

300zl do 9 wrzesnia na jedzenie

Polecane posty

Gość gość

Poleccie prosze jakies tanie potrawy bez chleba i makaronu. Mam mnostwo ziol, papryki, kabaczka i cebule na leczo i 6 jajek.Pozdrawiam

Gość gość
Ziemniaki sa tanie I ryz takze gotowac...

Gość gość
Gotuj sobie przeróżne placki - ja tanio robię omleciki ze wszystkim, co mi wpada w ręce z promocji. Są bardzo dobre. Na margarynie. Raz z warzywami, raz z kurczakiem, raz z pomidorami, raz z jablkami. Jem od 3 tygodni i jeszcze mi się nie znudziły. Do tego zupy z wkładką z sera mozarella (często jest b. tani), kurczakiem i też się najesz na śniadanie, obiad, kolację. Raz ryż, raz kasza do tego, raz ziemniaki. Zalewajki. Tosty. Naleśniki. Wszystko tanie, syte.

Gość gość
Barszcz bialy z ziemniakami jest tani.

Gość gość
o tej porze roku wiadomo,że najtaniej jest robienie leczo wrzucasz warzywa i co masz na patelnię warzywa są tanie albo pod koniec targów można za darmo dostać jakies gorsze warzywa

Gość gość
Nigdy nie widzialam taniej mozzarelli, ale jest pyszna :) Czy moglabys podac przepis na taki omlet? Wstyd przyznac, al nigdy nie robilam. Wystarcza Wam 300zl?

Gość gość
Niestety, z uwagi na to, ze pracuje zawodowo, nie moge kupic tanich warzyw na targu. Zostaja mi sklepy. Pozdrawiam.