Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

moja siostra zdała na prawo jazdy w Opolu a ja nigdy prawka nie będe mieć

Polecane posty

Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego w Opolu - WORD - Strona ... www.word.opole.pl/ Najbliższe szkolenia w ofercie WORD Opole. więcej. Kurs reedukacyjny w zakresie problematyki przeciwalkoholowej i przeciwdziałania narkomanii. Zapisy online na Egzamin Zapisy online na Egzamin. Opcja On-line możliwa jest dla ... Opłaty za egzamin na prawo ... Opłaty za egzamin na prawo jazdy. Opłaty za egzamin. Cennik ... Kontakt Kontakt. Wojewódzki Ośrodek Ruchu Drogowego ul. Oleska ... Telefoniczna rejestracja na ... Telefoniczna rejestracja na Egzamin. Usługa ... Egzaminy Egzaminy na prawo jazdy. Wojewódzki Ośrodek Ruchu ... Wnoszenie Opłaty Opłaty za egzaminy i szkolenia można dokonać poprzez wpłatę ... Więcej wyników z word.opole.pl »

http://www.word.opole.pl/ moja siostra ma 18 lat a ma już prawko a ja mam 20 lat a nawet się nie zapisałem na prawo jazdy :o

Gość gość
Karolina...

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:o co mam zrobić?

Gość Namysłów Opolszczyznaa
:D

Gość gość
Ja też zdałam prawo jazdy w Opolu. Nie było tak ciężko jak myślałam. Znałam całą trasę i wiedziałam na co zwrócić uwagę podczas egzaminu. Zostałam dobrze przygotowana przez instruktora z www.nauka-jazdy-opole.eu. Teraz zastanawiam się nad wyborem pierwszego samochodu do 5 tysięcy.