Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dla niego najlepsza

Polecane posty

Gość gość

Wspierałam, pomagałam, po prostu BYŁAM. Długie rozmowy, o wszystkim i niczym, o sprawach istotnych i idiotycznych. Mógł na mnie liczyć, wystarczy, że napisał. Dostawałam komplementy i prezenty. Po roku starań nagle dystans, dni w których wcale się nie kontaktowaliśmy, albo on coś zdawkowo napisał i już go nie było. I w końcu zorientowałam się, że całe dnie spędza na internetowych ku*wilandach ze zdzirami. Czego mu brakowało ze mną? Seks był, było dobrze... CZEGO MU DO CHOLERY BRAKOWAŁO??? J*bać te męskie pie*dolone k*rwy, mam dość.

Gość gość
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Życie.:(

Gość gość
Byłaś za droga. Ile brałaś kasy od niego za godzinę seksu?

Gość gość
Brałam od niego po 200 zł za godzinne spotkanie ale w tym był lód z połykiem.

Gość gość
Dla tych knurów nie opłaca się być najlepszą, ani nawet dobrą! Autorko masz nauczkę na przyszłość, choćby facet nie wiem jak był zainteresowany i tak pójdzie do innej, taka ich k***wska natura

Gość gość
I dlatego ja z moim sie nie spotkam bo czuje ze mnie wykorzysta tak jak ciebie autorko . Mam nosa do facetow

Gość gość
Gdybyś była najlepsza to, dalej byś była, ale nie byłaś najlepsza więc cię nie ma.

Gość gość
20:41 spadaj stąd podszywie! 20:40 to, że ty musisz płacić nie znaczy, że wszyscy faceci mają tak samo ;)

Gość gość
Byłam najlepsza jak boni dydy.

Gość gość
Jak jestes dobra to tak cie potraktują

Gość gość
Teraz jest inna naj dla niego Wiec uwarzam ze temat jest zamkniety On teraz sie bawi a ty piszesz tu p*****ly

Gość gość
gość dziś To dlaczego mi to powtarzał??? Dlaczego dawał mi nadzieję i potem tak nagle rzucił na rzecz dz*wek w sieci... Chyba tylko facet potrafi być tak podły. Obłudne fałszywe śmieci, dla których bliska relacja nic nie znaczy ot tak, z dnia na dzień

Gość gość
Po prostu trafilas na PADALCA.

Gość gość
co to są internetowe ku\rw\ylandie?

Gość gość
gość dziś W życiu bym nie przypuszczała... był troskliwy, opiekuńczy, interesował się, chciał spędzać ze mną czas, pisał, dzwonił, spotykał się (i vice versa)... a tu nagle taką super ''niespodziankę'' mi zafundował... nie zaufam już nigdy nikomu. On był drugim i ostatnim. Koniec.

Gość gość
gość dziś Chodziło mi o społecznościówki typu zbiornik i inne wyszukiwajki łatwego seksu... MIAŁ MNIE! Ale nieeee, lepiej iśc do innej. Gnojek

Gość gość
20.47 Bo oni zawsze mówią to co ty chcesz usłyszeć. Zapamiętaj to sobie raz na całe życie, z takimi typami sentymenty na bok.

Gość gość
gość dziś Zapamiętam... to była bardzo bardzo bolesna lekcja dla mnie :( i zmarnowany rok życia, poświęcony w pełni na kogoś, kto nie był tego wart

Gość gość
Takie jesteście wszystkie dobre i wspaniałe, a ja jakoś tylko te złe spotykam :D Mój wniosek: nie ma dobrych kobiet zaklamane facetki :D

Gość gość
Zapamiętaj lekcję drugą, nie ma takiego faceta na świecie który by był wart choć jednej łzy twojej ( i mojej też), sami zmuszają nas do czystego wyrachowania.

Gość gość
To dziala w obie stroy facet czy kobieta jesli ktos szuka wrazen to nikt go nie zmieni Trzeba takich ludzi unikac bo tylko rania i bawia sie uczuciami *-*Enigma

Gość gość
Mój problem polega na tym, że bardzo się angażuję, praktycznie całą sobą, jeśli z drugiej strony jest to odwzajemniane... w tym przypadku było i teraz tak sobie siedzę i myślę, i nie wiem, co ze sobą zrobić, jak wrócić do życia sprzed tej relacji... nie cofnę się o rok, nie zacznę na nowo... muszę iść dalej, ale póki co jeszcze nie mam na to siły, nie wyobrażam sobie :( Najgorsze, co mnie czeka jutro, to konfrontacja z nim. Muszę mu powiedzieć, że mnie zawiódł i koniec naszej znajomości...

Gość gość
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy :) Muszę się ogarnąć, przestać być naiwna i patrzeć realnie. Heh

Gość gość
No właśnie, cała zguba to naiwność. Ale wnioski trzeba szybko wyciągać, tylko raz byłam naiwna, więcej razy już nie dałam się robić w huja.

Gość gość
gość dziś x Taki Ci się tylko wydaje :D Pierwszy, ale nie ostatni raz tak się dasz :D

Gość gość
heh, dziewczyno, po prostu mu się znudziłaś, szukał czegoś nowego, nowych doznań, rutyna zabija związki, taka jest odpowiedz dlazego szukał rozrywki gdzie indziej, proste.