Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załamana, tekst faceta, koniec marzeń itp itd

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się od kilku miesięcy z pewnym mężczyznom, rozwiedziony jak ja. Jest bardzo fajnie, rozumiemy się, jestem zakochana po uszy. Od kilku tygodni delikatnie staram mu się powiedzieć że chce razem zamieszkać. U mnie razem z moim synem, lub nawet u niego. Odległość nie jest duża. Dzisiaj powiedziałam mu dobitnie a on się nie zgodził. Poklocilismy się, poplakalam się, powiedziałam że ja chce mieć normalną rodzinę. I uwaga uwaga....on powiedział że normalną rodzina to jest wtedy jak kobieta nie pracuje, zajmuje się domem, gotuje obiady i wspólnie wychowują swoje dziecko. A my jeszcze nie jesteśmy na tym etapie. Trochę mnie to przerazilo. I zdziwiło.

Gość gość
Niekotore baby sa durne. Jestem kobieta -zeby nie bylo. Ty mysl o dziecku a nie o fagasie. On wlasnie dal Ci do zrozumienia,ze bedzie pomiatal Twoim dzieckiem z poprzedniego zwiazku bo prawdziwa rodzina jest wtedy gdy bedziecie mieli wspolne dziecko. On chce Ciebiw tylko do lozka(?)

Gość gość
Powiedział że mnie kocha, ze mu zależy, że jest wierny, że chce mi pomagać jak będę miała problemy, spędzać wakacje, święta itp ale nie chce razem mieszkać.