Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość04

Pierwszy seks w wieku 24 lat.

Polecane posty

Gość gość04

Witam, na wstępie zaznaczę, jestem facetem w wieku 24 lat i nigdy nie uprawiałem seksu gdyż miałem problem z krótkim wędzidełkiem. Nie dawno jednak byłem na zabiegu i wszystko jest już jak należy. Od jakiegoś czasu spotykam się z fajną dziewczyną i możliwe, że dojdzie nie długo do seksu. Jak to rozegrać aby dziewczyna nie straciła zainteresowania mną? Zależy mi na niej, dogadujemy się i chciałbym aby było coś z tego więcej(jak już nie jest). Raczej nie spodziewa się po mnie, że jestem prawikiem a na pewno się zorientuje gdy już do czegoś dojdzie. Powiedzieć jej wcześniej czy lepiej aby dowiedziała się w trakcie czy jak to rozegrać?

Gość gość
A po tym zabiegu jak wyglada twoj sprzet ile ma dludosci i jaki gruby i gdzie mieszkasz

Gość gość
Ja pierwszy seks miałem w wieku 32 lat i jak już po wszystkim jej powiedziałem że to był mój pierwszy raz to była zdziwiona i niedowierzał a

Gość gość
Mój narzeczony przeżył swój pierwszy raz ze mną w wieku 25 lat, o tym ze był prawiczkiem powiedział mi dopiero jakiś czas późnej. Ale na początku przez to był problem z seksem ponieważ był bardzo zestresowany i nie chciał mu stanąć. Dlatego uważam ze powinieneś jej o tym powiedzieć, wtedy na pewni będzie wiedziała jak to rozegrać, przede wszystkim powoli żebyś nie miał takiej sytuacji jak mój narzeczony. A jeżeli Cię z tego powodu odtrąci to na prawdę nie masz czego żałować. W tych czasach i w tym wieku to ze facet jest prawiczkiem naprawdę dobrze o nim świadczy. Dla mnie jako kobiety było super dowiedzieć się ze to ja byłam jego pierwsza i ze nie puszczał się przede mną na prawo i lewo.

Gość gość
Dostałeś już odpowiedz człowieku