Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoasiaXxX

Niestety stało się... Potrzebuje adwokata ze śląska

Polecane posty

Gość JoasiaXxX

Jakiś czas temu złapałam go jak spał z inną kobietą... Do tego wyrzekał się że nie sypia z inną nigdy mu do końca nie wierzyłam i byłam pewna że on coś ściemnia, będę brała z nim rozwód nie widzę innej opcji. Żyje na śląsku czy ktoś mógłby mi polecić godnego swoich umiejętności adwokata ze śląska.

Gość gość
Na pewno znajdziesz na kafe

Gość gość
Na Śląsku? A może sprecyzuj trochę bardziej... Jeśli zdradził Cię z babą z Sosnowca to masz rozwód murowany z orzeczeniem o jego winie.

Gość gość
11.19 dobra uwaga:)

Gość gość
11.21 a jeszcze jak lepsza od ciebie wizualnie przynajmniej, to być może z orzeczeniem i o twojej winie.

Gość Kamila8713
No widzisz życie nie jest takie kolorowe jak nam czasami się wydaje. Dawno temu miałam wypadek samochodowy i musiałam posiłkować się również adwokatem na śląsku. Wtedy skorzystałam z oferty Pana Patryka Riedel naprawdę zajął się moją sprawą bardzo profesjonalnie ugraliśmy co się dało :) Jego strona to https://www.adwokat-riedel.pl

Gość gość
gość dziś Widzę jakąś urażona z Sosnowca się odezwała:D

Gość gość
11.26 Pewnie wszystko robiła a on i tak zdradził

Gość Anikka33
Osobiście ze Śląska polecam adwokata Grzegorza Kiwica. Jest terminowy , dokładny oraz bardzo rzeczowy na sprawą ;)

Gość muminkaa
To bardzo przykre, współczuję Ci z całego mojego serca. Nie jest łatwe poradzić sobie z taką sytuacją, wiem to po sobie. Skoro jesteś ze śląska, tak jak ja, to mogę Ci doradzić kancelarię adwokacką Wojas Pawlak z Gliwic. Są przemiłymi ludźmi, bardzo dobrze mi się z nimi rozmawiało, dużo pytali, jak i odpowiadali obszernie na każde moje pytanie. Na pewno byłabyś z nich zadowolona.