Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mogę wziąć na regulację brwi?

Polecane posty

Gość gość

Mój kolega chce przyjść do mnie żebym mu wyregulowala brwi. Szczerze za darmo nie chce mi się przy tym siedzieć bo będzie miał pierwszy raz robione, haha za darmo tylko chłopakowi mojemu robię. Stwierdziłam, że to też dobry sposób na zarobienie pieniążków. Ile mogę mu skasować? Brwi umiem robić i na pewno mu ich nie zepsuje :)

Gość marawstala
Z 5 moze 10 zl : )

Gość gość
Kolega? No to 2 piwa.

Gość gość
Nieno nie piwa xd

Gość gość
P***a! Po co się godzisz jak ci sie nie chce? U kosmetyczni to 10 zł stoi profesjonalna regulacja bez żadnej henny A Ty znajomemu robisz i kasę chcesz. Umiesz wg. że takie usługi chcesz świadczyć? A może kasę fiskalną sobie kup i podatki koniecznie odprowadzaj

Gość gość
Zabawne Nigdy nie robiliście czegoś dla znaj za pieniadze po prostu? To co innego jak robienie czegoś dla nieznajomych. Po znajomości. Tak umiem. Nie mam kursu ani nic, ale uczyłam się z YT i mam opanowane ;)

Gość gość
5-10 zł :)

Gość gość
Nie wzięłabym nic.

Gość gość
czegoś dla znaj za pieniadze po prostu? Nie nigdy nie brałam kasy. Jak już to jakąś czekoladę albo piwko. To jest tak mała kwota, że nawet wstyd mi byłoby rękę wyciągać. Jak Ci zostawi to weź, już trudno ale jak nie to się nie upominaj. Po prostu myślę, że to nie wypada.

Gość gość
To tak małe pieniadze, ze nie oplaca sie brac, bo co wezmiesz 10 zł? Mi kumpelka robi pazury, hybryde, normalnie place 80 zł, ona bierze ode mnie 50 dych i to z bolem serca, ale przy tym musi sie jednak troche narobic.

Gość gość
robi pazury, hybryde x Paznokcie to jednak coś innego. Nie dość, że się narobi przy tym to jeszcze trzeba mieć sprzęt do tych paznokci. Brwi jeszcze bez henny to na prawdę psie pieniądze, nie wiem na czekoladę?

Gość gość
10 zł? To tyle co u kosmetyczki, a koleżanka ma tylko wiedzę z YT.

Gość gość
Dokladnie, tez robi mi przyjaciolka paznokcie, ale przy tym trzeba siedziec- lakiery, lampa- wszystko kosztuje. Za brwi bym nic nie wziela, jakas dobra czekolade raczej, ale na pewno nie byłabym łasa na 5 zł, bo sory za dyche to pojdzie to profesjonalnej kosmetyczki i dostepnie normalnie usługe... Jak Ci sie nie chce, to odmow, ale nie bierz za to kasy.