Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej_33

Nie wiem czy jestem normalny, ale brzydzę się

Polecane posty

Gość Maciej_33

kobietami po 30stce, a często już nawet okolicach 25 lat dlaczego? Zmarszczki koło oczu, zapadnięta skóra, cellulit, brzydka cera, często fałdy tłuszczu, zmarszczki są w zasadzie na całej twarzy, pełno tapety która niby ma to maskować, ale z bliska widać wszystko i tak. Najlepsze jest to, że wiele z nich uważa się za jakieś piękności blee.

Gość gość
Myślę że masz coś z pedofila. Jeśli facet twierdzi że kobieta w sile wieku czyli 35 lat to stara zapadnieta babcia to coś z nim na pewno jest nie tak.

Gość Maciej_33
brzydzę się zmarszczek i cellulitu na nogach.

Gość gość
kobieta w sile wieku ma 18-25 lat do 30 to już powinna urodzić dzieci, po 30-tce pracować zawodowo by mieć kontakt z ludźmi i większe poczucie własnej wartosci, sprawności

Gość gość
Idź do swojej matki i powiedz jej to. Matka pożałuje, że wys/r/ala takie go/wno jak ty.

Gość gość
Kobieta powinna pracować zawodowo od momentu ukończenia nauki a nie po 30-tce, zresztą dokładnie to samo się tyczy mężczyzn.

Gość gość
Zmarszczki są w zasadzie na całej twarzy... czyli gdzie? Na nosie? Brodzie? Ty widziałeś twarz kobiety?

Gość Maciej_33
zmarszczki koło oczu, kurze łapki koło ust zapadnięte policzki, na czole czasami takie głębokie bruzdy od nadmiernego opalania. Cellulit na całych nogach no jak to widzę to mnie obrzydza strasznie, nie mam ochoty na sex z taką kobietą.

Gość gość
Maciej_33, to co piszesz to może po 50-60ce? Albo spotykasz wyjątkowe paskudy. Celulit na całych nogach? Zapadnięte policzki i brzydka cera???? Bruzdy koło ust????? Zwały tłuszczu? Mam 36 lat i tego nie mam.

Gość gość
ej ale co ty chcesz ? ciekawe jak Ty wyglądasz ?? no sorry ale kobiety jak każdy mają swoje niedoskonałości !!!! no cóż dużo zależy od genów , leków ... więc co Twoim zdaniem mają zrobić kobiety które mają taką a nie inną twarz? zwały tłuszczu? aha tylko te ,,zwały tłuszczu '' mogą być od czegoś innego ja np ćwiczę odżywiam się w miarę zdrowo szczotkuje sie na sucho peelengi cuda na kiju a cellulit nadal jest !! więc nie pier/dol że to od żarcia tylko !! musiałabym żreć tylko ekologiczne niepryskane po pierwsze nie mam gdzie kupić po drugie mnie nie stać ! ale co mam tłumaczyć proste rzeczy mato/łowi ...

Gość gość
Naogladal sie lasek z insta i myśli że każda tak wygląda. A ty myślisz że będziesz wiecznie napięty i młody? Haha. Chcesz Panią? To rob na nią. Proste. Uroda mój drogi to gruby hajs. Zwłaszcza wraz z upływem czasu. Więc do roboty jełopie.

Gość gość
15.02 Ale po co tłumaczysz coś oczywistego,jakiemuś gimbusowi? On ma we łbie, powp*****lac co mu matka podda pod ryj i przygód w sieci szukać. Z gownojadami się nie dyskutuje, bo poprostu nie ma z kim.

Gość gość
Nie wiem czy jestem normalna, ale mam 20lat i rzygac mi sie chce na widok 30-paro latkow z wymaganiami z kosmosu.