Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie człowiek miał oczy

Polecane posty

Gość gość

Cześć mam takie pytanie głównie do kobiet ale wysłucham każdej opinii. Sprawa rozchodzi się o to byłem z pewna kobieta rok czasu po czym tak zerwała bez większego powodu, wiadomo ja jako facet chciałem się dowiedzieć o co chodzi i chodziłem prosiłem się o rozmowę kiedy ja gdzieś spotkałem i tak przez dobre trzy miesiące, ale przez ten czas słyszałem tylko jeden teks daj mi spokój nie mamy o czym rozmawiać. Nic dziewczynie tak naprawdę nie zrobiłem tylko próbowałem walczyć po czym ona poszła na mnie na policję potem to odwołała, teraz znów chce iść i tylko straszy mnie ciagle najlepsze jest to ze jak mnie zobaczy na mieście to się patrzy a jak powiem coś np cześć to wypala z tekstem uświadom sobie ze my do siebie nie wrócimy kiedy ja nie mam takiego zamiaru, ostatnio dowiedziałem się od kogoś ze gadała o mnie z jakimś facetem ze ja ją rzekomo prześladuje bo mam znajomych kolo jej pracy i tam gdzie mieszka, powiedzcie mi co mogę bo to jest chore dziewczyna wpaja sobie ze gdy przejdę koło jej pracy czy domu to zdjęcia robi ze ja niby nachodzę kiedy ja jej powiedziałem ze koniec tego nie będzie mi mówić co mam robić i wybieram jak najkrótsza drogę wszędzie a na nią mam wywalone bo tak mi siebie obrzydziła ze nie mam ochoty na nią bo zobaczy mnie w autobusie to jest ze ja śledzę haha

Gość gość
Znajdz inną 8 niech cb z nią zobaczy.

Gość marawstala
A moze ja sledzisz tylko nad tym nie panujesz, sorki ale to dziwne

Gość gość
Olej ją.

Gość marawstala
Hej : ) a tak dzień mi minął na niczym, miałam jutro jechać do kina ale tylko jakies komedie grają, a ja nie przepadam za komediami : ) A Tobie jak minął dzień? Znam przypadek gdzie 20letni chłopak zawrócił w głowie gimnazjalistce, byl starszy i chyba to jej tak zaimponowalo....ona to wyglądała jak takie dzieciątko (taka uroda) później jak przejrzala na oczy i chciala zerwac to zaczął ja prześladować, znał plan zajęć (wtedy juz chodziła do szkoly średniej) wsiadal do tego samego busa lub polował na nia w tych miejscach gdzie było pewne ze ja spotka, masakra... Jeździła do szkoly z bratem lub którymś z rodziców no i po jakims czasie udało sie wywalczyć sadowny zakaz zblizania... Czasem go widuje bo mieszka w sąsiedniej miejscowości

Najpierw potworne nudy w pracy przez osiem godzin (szkoda że tak mało interesantów przychodzi, zawsze to jakaś rozrywka tak pogadać z obcym człowiekiem) Po pracy poszedłem rozejrzeć się za jakimiś trampkami - nic nie kupiłem, a po obiedzie poszedłem na kilkukilometrowy spacer wzdłuż rzeki Wieprz

Gość marawstala
Jak nie przychodzą to masz przynajmniej swiety spokoj : ) ale trochę wiem jak to wygląda, miałam kiedyś staż w salonie kosmetycznym i matko taka nuda... Ale z perspektywy czasu to czasem za nia tesknie : ) Trampki to przez internet możesz zamówić wystarczy znać długość wkładki, kupilam kiedyś takie ekologiczne big stara i po kilku dniach w dniu kiedy było mokro bo popadalo spody zaczęły przepuszczac

Ja jednak wolę na miejscu kupować bo moje stopy są bardzo wybredne jeśli chodzi o komfort noszenia butów Kiedyś jak pracowałem na innym stanowisku to może i tęskniłbym za małą liczbą interesantów bo czasem to był taki nawał ludzi że się odechciewało wszystkiego. A teraz to nawet to polubiłem - pod warunkiem że przychodzą ludzie którzy wiedzą czego chcą a nie jakieś melepety

Gość marawstala
W sumie tak, ale jak w sklepie stacjonarnym nie ma fajnych, zerknelam kiedyś na trampki i dużego wyboru nie było... męskich to chyba nawet nie widziałam to w internecie można poszukać... Nie przepadam za urzędami bo zwykle trafilam na jakies naburmuszone kobiety którym trochę sie w pracy przeszkadza swoja obecnością, takie odnosze wrażenie : )

Gość marawstala
Mama z siostra sie śmieją, ze kota w worku bym sprzedała : ) ja tak tego nie czuje Nie wiem o co chodzi, co takiego teraz leci? : )

Gość gość
W rozporku.

Nie przepadam za urzędami bo zwykle trafilam na jakies naburmuszone kobiety którym trochę sie w pracy przeszkadza swoja obecnością, takie odnosze wrażenie : ) xx Święte słowa, pasują jak ulał do dzisiejszego dnia

Audycja muzyczna Anny Gacek, czasem leci muzyka w klimacie tej Feist A czy słyszałaś o głośnym albumie Charlotte Gainsburg? Jeśli nie to poszukaj sobie tego

Gość marawstala
A jeśli chodzi o taka muzykę to tylko ten jeden utwór zrobił na mnie wrażenie, nawet bardziej przez teledysk ale w sumie tutaj wszystko było spójne... Wszystko w nim mi odpowiada, ale nie slucham tego zespołu ani jemu podobnych (?)

Ale słuchasz czasem całych albumów? Bo moim zdaniem słuchanie pojedynczych wyrwanych z kontekstu płyty utworów jest nieporozumieniem. Ale to tylko moje zdanie

Gość marawstala
No pewnie, jeśli chodzi Feist to szukalam tego konkretnego obrazu i melodii na które trafilam lata temu : ) czasem, często jest tak, ze sluchasz jakiegoś albumu i tylko część z nich ci odpowiada, masz swoich ulubieńców

Gość marawstala
Nie zawsze tak jest : ) zespół Queen ma świetne utwory ale nie wszystkie lubię równie mocno : ) Zajrze, jeśli trafie : )

Gość marawstala
Ten to dosc wysoko plasuje sie trojkowej topce wszechczasow : ) Znalazłam i o co chodzi? : )

Gość marawstala
Ale chodzi Ci o Wrozbelle czy ta ze zdj które wrzuciles? : )

Gość marawstala
Moim zdaniem sa różne, obie maja łagodne rysy twarzy... Calusne usta, blond wlosy, pod tym względem sa do siebie podobne : ) https://youtu.be/4or_4CNypY4

Gość marawstala
Dawniej dziewczyny wyglądały dosc poważnie, nie wiem : ) jeśli pytasz czy podoba mi sie to tak sobie, ma ładne rysy, ale nie mój typ jeśli moge tak powiedzieć : )