Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto według was wydaje się na tym forum głupi, pusty itp..

Polecane posty

Gość gość

bo według mnie to autorkapostu "Bezdzietni z wyboru". Wyzywa dzieci od bachorów, smrodów, a kobiety od krów rozpłodowych, już ileś tam lat, zapiera się rękami i nogami jak to nie chce dziecka, a tu się okazuje, że nawet się nie zabezpiecza...aha przepraszam, jej zdaniem stosunek przerywany to zabezpieczenie.... normalnie, poziom inteligencji taki, że aż dziwne, że na studia jakiekolwiek się dostała(pewnie rodzice zapłacili), a wypowiedzi na poziomie dziecka z podstawówki.

Gość gość
Stosowałam stosunek przerywany 8lat i nic. Potem zaczęliśmy się starać i ciąża już w drugim cyklu :) Teraz znów od trzech lat stosunek przerywany. Mało odpowiedzialne - wiem, ale no kurdeee działa :D Tak... odbiegając od tematu... :p

Gość gość
Nie wiem kto bo wszyscy goście

Gość gość
Nie chce generalizowac ale tez zauwazylam tutaj duzo osob, ktore podobno dzieci nie chca i nie lubia, a na kazdy temat dotyczacy dziecka, ciazy i macierzynstwa wchodza i ublizaja albo cogorsze mundruja.

Gość gość
dziś Stosowałam stosunek przerywany 8lat i nic. Potem zaczęliśmy się starać i ciąża już w drugim cyklu usmiech.gif Teraz znów od trzech lat stosunek przerywany. Mało odpowiedzialne - wiem, ale no kurdeee działa smiech.gif Tak... odbiegając od tematu... jezyk.gif zz a też się tak zapierałaś rekami i nogami jak to nie chcesz dzieci? czy było ci obojętne. Tez wyzywałaś kobiety i dzieci i mówiłaś jakie to one mają super życie a dzieciate jakie są niby nieszczęśliwe..

Gość gość
To sa wlasnie roznice. Szkoda tylko, ze jedno drugiego nie rozumie. Mam bezdzietnych sasiadow okolo 40. Pogawedki sa z sasiadka fajne ale zupelnie inny swiat. Czasem jej cos mowie, a ona ma takie zd****** ze w ogole "o co chodzi ? " hehe

Gość gość
Ta z bezdzietnych z wyboru w moim rankingu też wygrywa. Za każdym razem jak z ciekawości czytam jej topik. Początkowo myślałam nawet, że to provo. Niestety ona jest autentyczna.

Gość gość
gość dziś I pewnie vice versa :-D

Gość gość
Broken inside jest niespełna rozumu. Topiku o bezdzietnych nie czytam więc tu się nie wypowiem

Gość gość
Ta atencjuszka Agatka co ma w d***e kwiatka a na profilowym tylko brodę i dekolt. Obiecuje że znika, ubliża jakiejś wrozbelli a jest jak rzep na psim ogonie. Spamuje jak Namarin, Mazowszanin i Dragon czyli trzy ofiary pękniętego kondoma. No i kto jeszcze w*****a to te bezdzietne na każdym wątku o dzieciach- ciotki dobra rada.

Gość gość
A ja osobiście powiesiłabym za jaja na suchej gałęzi tego co nie wie czemu ktoś nie uznaje Opola i Bydgoszczy i sra tymi tematami jak p******y. Mam w poważaniu Opole i Bydgoszcz jak większość na forum, sam też nic nie wnosi do sprawy a męczy temat jakby miał zatwardzenie

Gość gość
Racja. Autorka tego topiku "Bezdzietni z wyboru" to jakaś porażka. Zobaczcie tylko jak ona pisze, poziom dziecka z 4 klasy podstawówki i jeszcze te buźki...żal dziewczyny, no, ale co zrobić nie każdy się rodzi mądry.

Gość gość
Pozdrawiam ja, autorkapostu:D

Gość gość
Dużo tu jest idiotow za przeproszeniem. Ale ta od bezdzietnych z wyboru jest top of the top

Gość gość
Jak dla mnie Zoma Glupia wiejska 41 letnia baba z 5 dzieci . Maz jej wydziela kasę bo boi sie ze ucieknie z kochankiem i dziećmi hehe No tak bo przecież każdy kochanek marzy o tym zeby porwać babę z 5 dzieciaków . Zoma codziennie kupuje dzieciom Monte bo zawierają szklankę mleka :)

Gość gość
Dodajcie do tej bezdzietnej z wyboru wszystkich tych pszemow czy jak im tam, innych pseudo męskich nieudacznikow piszacych o penisach, dziewicach, wyzszosci mezczyzn ( a siedza na damskim forum). Dorzuciłabym tez paru nazioli.

Gość gość
Poli35 bezdzietna która tez często siedzi na tym forum . Dzieci wyzywa od bachorów, debili , smrodów a matki od macior i loch . Ma 2 psy które wozi w wózku i mówi do nich " mój synuś " . Dla niej każde dziecko zasługuje na bicie pasem . Nawet jak ktos pobije male dziecko albo zgwałci to jej nigdy nie jest szkoda bo to tylko bachor.

Gość gość
Jak widzę posty tej brokeninside czy jakoś tak to nawet tego nie czytam tylko zjezdzam niżej.

Gość gość
Wszystkie meskie przegrywy na tym forum , idiotki od kp i sn , boken, agatka p******a i ten debil Host

Gość gość
Racja. Ta dziewczyna wymiata. Jest numerem jeden. A najlepsze jest to, że ma się za inteligentną kobitkę :P

Gość gość
Jest taka prawniczka, po nocach boje toczy o blahostki, a gdy ktos jej udowodni ze sie myli, to wyzywa od patoli i pluje jadem.