Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio lecą na mnie faceci z dzieckiem!

Polecane posty

Gość gość
Ja też Cię przeklinam. Dwaj wrogowie to nie jeden a pewnie masz ich więcej larwo. Pseudo czarownica. Koło czarownic to ty nawet nie stałaś. Oby los nauczył cię szybko właściwych zachowań. Choćby to miało przyjść drogą najbardziej bolesną z możliwych. Tak wybrałaś.

Gość gość
Odpowiedz jest prosta. Facet próbował zwrócić twoją uwagę bo pewnie mała się zesrała. Nie wiedział co z tym zrobić, a że byłaś jedyna kobietą w okolicy to liczył na twoją pomoc. Może nie miał mokrych chusteczek a wiadomo że kobiety zawsze mają takie rzeczy w torebkach. Widocznie zabrakło mu odwagi żeby poprosić o pomoc w tej g*******ej sprawie więc tylko się pousmiechal. Może liczył na to że jak cię dogoni to sama poczujesz smród i się domyślisz.

Gość gość
Jak byś nie miala kompleksów to byś tak się tym nie jarała dziewczyno.

Gość gość
Nigdy nie byłaś święta zaburzona dziewucho. Zawsze byłaś taka jak teraz, tylko dobrze to ukrywałaś przed sama soba. Dlatego ci się nie darzyło. Zacznij zmianę od środka siebie samej. Może jakiś tatusiek ci w tym pomoże

Gość gość
Ale bez przesady żeby debilka klątwy na ludzi rzucała. Wiadomo że to do niej wraca powoli wszystko ale są granice. Nawet jak nie ma mocy to liczy się intencja. Zły człowiek.

Gość gość
Na pewno nie było tam żadnego g****a, którego sprzątanie twój oblech pozostawia tobie.

Gość gość
Śliniący się tatusiek to zawsze obleśna sprawa. Nawet jak niby młody i przystojny.

Gość gość
Nie było gowna? Jasne. Dzieci sraja na okrągło więc na pewno było. Wyjdzie taki z dzieckiem, gowniak się obsra i nie wie taki co zrobić. A później szczy taka z zachwytu że na nią poleciał facet z dzieckiem.

Gość gość
Autorko coraz gorzej ci idzie ta obrona. Nie jesteś zainteresowana mężczyznami z dziećmi to ok. Po co się tym jarasz więc?

Gość gość
Widzę, że odpisuje mi jakieś babsko chorobliwie zazdrosne o swojego męża, pewnie wygladasz jak ostatni paszczur i na kazdą wzmiankę o tatuśku latającym za paniami dostajesz obłedu z zazdrości, tak jak w tym wątku. Pilnuj sobie swojego oblecha, bo ja się z żonatymi nie zadaję.

Gość gość
Ona nie jest zainteresowana ale wszyscy byli młodzi i przystojni. ;)

Gość gość
twoje dzieci srają na okrągło niezależnie od wieku? W takim razie wszystkim przekazałaś to swoje upośledzenie.

Gość gość
03:53 dokładnie. Nie jestem tobą żeby lecieć na pierwszego lepszego faceta który mnie podrywa.

Gość gość
Jaka na tym forum patola wychodzi z kobiet to głowa boli...

Gość gość
patola to wychodzi z ciebie, mopie do szaletu.

Gość gość
Pudło autorko nie mam dziecka ani męża, tylko partnera i nie jestem zazdrosna, bo to zwyczajnie c*****e uczucie. Jak będzie chciał odejść do innej to droga wolna, widocznie jest g****o warty, żadna strata. A tatuski są obleśne i tyle, po prostu nie kreci mnie seks z kimś kto wycierał się w innej cipce kilka godzin wcześniej a po mnie wróci do zony. Trzeba być serio desperatka, żeby jarać się zajętym chłopem zamiast znaleźć wolnego. Trzeba mieć ekstremalnie niską samoocenę żeby podniecać się tym że można komuś chłopa odbić. Jak dla mnie możesz sobie odbijać, to po prostu żałosne i tyle.

Gość gość
Ty jesteś chora psychicznie, w całym wątku piszę że NIE ŻYCZĘ SOBIE ABY TACY ZA MNĄ ŁAZILI a ty idiotko mi insynuujesz że się tym jaram? Pewnie sama byś się chciała czymś taakim jarać, ale za tobą nikt sie nawet nie obejrzy bo wyglądasz jak psia kupa na trwaniku. Do tego jesteś tępa jak kilo gwoździ i nie rozumiesz słowa pisanego.

Gość gość
Mnie zastanawia po co w ogóle o tym piszesz skoro ci faceci cię nie interesują? Ja nad takimi sprawami przechodzę do porządku dziennego i tego tak nie rozkminiam. Jak ci menel powie że jesteś piękna to też będziesz się zastanawiać dlaczego lecą na ciebie menele? Normalny człowiek stwierdziłby że niech sobie leci, to jego problem.

Gość RENATA POZNAŃSKA SZMATA
Kiedy ten mój oblech przestanie mnie zdradzać, no kiedy? 😭 Narobiłam mu dzieci a on dalej lata za innymi kobietami.

Gość gość
To może im to powiedz jak sobie nie życzysz a nie na forum piszesz. Nie wiesz jak wyglądam, więc myślisz że mnie to rusza ze mi napiszesz że jestem brzydka? Myślisz że się powieszę z tego powodu? Po stylu wypowiedzi wnioskuję że jesteś w gimnazjum albo w zawodówce.

Gość gość
Piszę bo mnóstwo ludzi wchodzi na to forum i chcę żeby wiedzieli co o tym myślę, a tobie się wydawało że to o twoim rozlatanym za babami przydupasie. Jak sobie go wychowałas takiego masz, pewnie nie może on już patrzeć na twoją wredną skrzywioną fałszem i złością mordę.

Gość gość
ale z was też teraz zazdrość o powodzenie wychodzi, lepsze od autorki nie jesteście az tak poza tymi smiesznymi klatwami

Gość gość
Autorko, możesz sobie tak wyzywać w nieskończoność, pisać o moich zasranych dzieciach i starym mężu, który mnie zdradza. Jak coś nie jest prawdą, to człowieka to nie rusza :D za to ciebie bardzo ruszyło stwierdzenie kilku osób, że się tym podniecasz, bo rzucasz wyzwiskami i klątwami na prawo i lewo.

Gość gość
Nie wiem ile razy juz pisałam, że sobie NIE ŻYCZĘ ABY ŻONACI FACECI SIĘ ZA MNĄ UGANIALI i wcale się tym nie jaram, raczej mnie to denerwuje. Ale jak jakaś wariatka ma urojenia zdrady, to wszystko jej się wydaje przemawiać za tym, ze w danej chwili jest mowa o jej niewiernym mężusiu czy tam partnerze (pewnie nakamałaś).

Gość gość
Tak, tak naklamalam :D jestem strasznie zazdrosna że mi zabierzesz męża i jeszcze dziecko. Pewnie jesteś nieziemsko piękna i nie tylko żonaci się o ciebie biją. Teraz napiszesz że tak na prawdę nie mam męża tylko jestem sama i nigdy nikogo nie mialam. No nie mam szans kogoś mieć, bo straszny paszczur ze mnie i przyjdzie taka piękności jak ty i mi tego kogoś i tak zabierze. Powymyslaj coś jeszcze żeby mnie obrazić :D

Gość gość
Ale po co, nie mam potrzeby rozmawiać z taką paranoiczką, co jak czyta że faceci za kimś latają, to od razu myśli o swoim. Żeńska wersja syndromu Otella. Wątek nie był do ciebie, jesteś intruzem, w dodatku głupim.