Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Alicja778

Dziewczyna marynarza...

Polecane posty

Go艣膰 Alicja778

Cze艣膰 dziewczyny. Mam pewien problem zwi膮zany z moim facetem, kt贸ry za jaki艣 czas wyp艂ywa w morze jako marynarz. Wyp艂ynie na p贸艂 roku. Cz臋sto nie b臋dzie 偶adnej mo偶liwo艣ci by z nim porozmawia膰. Wcze艣niej wyp艂ywa艂 na miesi膮c wiec to b臋dzie inna sytuacja. Szukam osoby, kt贸ra jest w podobnej sytuacji co ja. Kt贸ra mogla by mi odpowiedzie膰 na par臋 pyta艅. Przede wszystkim jak sobie radzi. Czy widzi w takim zwi膮zku na odleg艂o艣膰 przyszlosc i sens. Czy mimo wszystko nie 偶a艂uje swojej decyzji. Z g贸ry dzi臋kuj臋 za wszystkie odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
r贸偶nie bywa. jedna wytrzymuje, druga zdradza... Dla marynarza dobrze mie膰 przysta艅, port na sta艂e w postaci 偶ony i dzieci. Jemu to dopiero jest ci臋zko i nudno a偶 p贸艂 roku by膰 gdzie艣 i mie膰 limitowany Internet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸j tata by艂 marynarzem przez 35 lat. Nie by艂o go przez 6 miesi臋cy, p贸藕niej wraca艂. Nie s膮dz臋 by mia艂 inne kobiety po za moja mam膮. To by艂o wida膰 jego oczach jak na ni膮 patrzy艂. Szkoda, 偶e ju偶 ich nie ma ze mn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to ja mog艂abym mie膰 m臋偶a marynarza. p艂ywa艂a bym z nim po tych wszystkich portach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mewka22
Taki przeci臋tny marynarz zarabia stosunkowo ma艂e pieni膮dze du偶ym kosztem :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bez obrazy ale marynarzowe to albo d***** albo u艂omne, bo kto normalny mo偶e marzy膰 o zwi膮zku z osob膮 kt贸r膮 przez ca艂e 偶ycie b臋dzie si臋 widzie膰 dwa razy w roku przez kr贸tki czas :-D To by艂o dobre w PRL-u robocik zarabia艂 kas臋 i przywozi艂 fajne rzeczy a teraz to jest dobre najwy偶ej dla puszczalskich :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki facet by si臋 zwi膮za艂 z bab膮 kt贸r膮 by widzia艂 dwa razy w roku? ...z jej winy, nie chodzi o marynarzy. Nie ma takich u艂om贸w :-D

Udost臋pnij ten post