Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON 36 zalamany

Zazdrosny

Polecane posty

Gość ON 36 zalamany

Jestem zazdrosny o żonę, żona jest atrakcyjna i inteligentna moim zdaniem nie jest to zazdrość bezpodstawna ale może się mylę niech ktoś się wypowie może miał podobną sytuację. Od pół roku żona się ode mnie oddaliła nie tylko uczuciowo ale również w łózko 2 razy na pół roku uprawialiśmy sex. Przez to więcej żonie dokuczałem powodem niby było brak ochoty ze względu na tabletki i na mnie. Po pół roku takiego napięcia w domu i wzajemnych przepychanek żona pojechała na koncert na kilka dni z kolegą i jej znajomą parą. Po powrocie ukrywała telefon kasowała SMS itp. mówiła że robi to bo boi się mojej reakcji na jej znajomość z "Kolegą z pracy". Wszyscy pracujemy w jednym zakładzie pracy wczoraj udałem się osobno do pracy i widzę z okna że idzie z nim do pracy uśmiechnięta i zadowolona a w domu wiecznie chora wyleciałem i chciałem go pobić ale żona jakoś mnie uspokoiła, pogadałem z gościem powiedział że niby są tylko kolegami a pisanie SMS po nocach to dla niego żaden problem. Bo z innymi koleżankami też tak pisze. Tych SMS jest sporo. Kiedyś juz tak miałem z innym jej "Kolegą" i jak bym nie wkroczył w odpowiednim momencie żona pewnie by mnie zdradziła. Ale wtedy przynajmniej ją złapałem jak pisali o miłości itp. ale wtedy się ocknęła i powiedziała że mnie kocha i był to błąd. . Żona powiedziała że jestem wariatem nie kocha mnie już za tą wymyśloną zazdrość i powinienem się leczyć a ona złoży pozew o rozwód. :( Faktycznie jeżeli chodzi o innych mężczyzn zwłaszcza jak czegoś nie widzę i nie jest to oficjalne tylko ukrywane to wzbudza to wemie agresje i gniew. Czy faktycznie sobie wkręcam jakieś niestworzone historie? I nie mam żadnych podstaw?

Gość gość
podstawy masz trzeba było iść na wazektomię, w kwadrans byś miał spokój I po tygodniu dwóch tygodniach rekonwalescencji bzykalibyście się codziennie bez tabletek!

Gość gość
Bardziej się postaraj udowodnij i bądź lepszy od nich? czy ci też nie chce się? Pomòc jej we wszystkim spędzić więcej czasu dla was obojga? Myślisz jak raz ją zdobyłeś to już nie musisz? jest twoja?

Gość on podobny
Podstawy masz jak na dłoni przede wszystkim naruszone zostało zaufanie i uczciwość małżeńska. Musisz sie bardziej postarać wyciszyć zająć sobą żadnych kłótni żadnego żebrania u żony miłości uczuć czy innych rzeczy ona teraz działa w emocjach i co byś nie zrobił będzie źle, ale nie dzień dwa tylko przynajmniej miesiąc, jeżeli nie zacznie się z tobą normalnie rozmawiać nie będzie żadnych nawet najmniejszych sygnałów uczucia. Wtedy daj se stary spokój, miłość niestety niepielęgnowana umiera. I potem jest niezwykle ciężko uczucie odbudować. Pewnie tu powinny się kobiety wypowiadać one znają takie sytuacje ze swojej strony, i wiedzą co by je ruszyło, nie jedna w czasie małżeństwa sie zadłużyła w kimś innym to nie jest wcale jakiś wyjątek tylko dorosła dojrzała kobieta ma granice i potrafi nadmierne uczucia stłamsić (przynajmniej mam taką nadzieje). Przykro mi stary ale może być źle

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy ona Cię zdradza, czy złoży pozew czy tylko tak straszy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Przecież ona Ciebie zdradza a ty o tym wiesz . Jakich dowodów potrzebujesz? Nakryć ja z nim? Chłopie gdzie jest twoja godność?! Zasadź jej kopa w dupsko i niech spier #%#%#a Wywloka.

Gość gość
Olej ją, brak zainteresowania z twojej strony wzbudzi w niej niepokój. Póki co ma ciebie w garści, jesteś nią zainteresowany/zazdrosny to jej to pasuje. Ma ciebie i kręci z kimś na boku. Podstawy do przyłożenia koledze masz, ale i tak się wykręca. Może ty zacznij z kimś flirtować zobaczy jak to boli.

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam. Co jest z Tobą nie tak? Człowieku ona Cię zdradza, a ty poprawiasz po innych facetach. To zwykla gonią jest. Weź ty miej honor, kopnij ta wywloke w d**e.

Gość gość
Tyle dziurek a ty taka zdrajczynie zywisz