Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista wyhejtowanych kobiet

Polecane posty

Gość gość
Bó teraz Andrzej będzie bral się za Ciebie. Uważaj co mówisz bo znikniesz pod stekiem wyzwisk i hejtu. Tylko tyle, posty stworzone poprzez zawód i zdradę🖐️

Gość gość
19:32 w punkt.

Gość gość
Opowiadal mi o Tobie Bó, serio kręcisz Andrzeja, Bó:-) Pa.

Gość gość
A po co ma zmieniać? Niech se babcia robi sprawdzonym sposobem:)

Gość gość
Podpis: Andrzej wie kto, bo tylko on mial ten numer. Rób co uważasz, ale uważaj co robisz. Do kiedys🖐️

Gość gość
Ale to widać jak na dłoni, że ona wcześniej próbowała z Widmo i z Mary. Co ta kobieta ma w głowie :O Nie wiadomo czy wcześniej nie robiła tego próbując z innymi

Nie psuj atmosfery. :( I nie jestem babcia! Jeszcze. ;) Nie mam nawer 3o. :) Za rok stuknie mi 3o właśnie, w styczniu. A dokładnie 1 stycznia. Zadowolony już jeden z drugim? ;) Endriu Domyślny będę o 1o. ;)

Gość gość
andrzej zaraz zacznie na wylogu:-D :-D. że niby go wywaliło :-D. pali głupa krzykacz i myśli że publika to kupi jaki on niewinny:-D

Gość gość
Bó ale siedzisz tu już z dziesięć lat. Naprawdę zaczęłaś przed dwudziestką?

Zaczęłam w wieku 16 lat. Endriu Domyślny opowiadałeś o mnie?

Gość gość
Ludzie twierdzą, że masz dorosłe dzieci. Jeśli to prawda to nie kłamała jako X. Stara userka, ale młoda. Jak X.

Gość gość
Bó ma ok. 45 lat.

Gość gość
wg widmo kobieta sypie się po 40, dlatego tasz szybko wystrzelił z maila na forum, nawet wartościowa osobowość nie pomogła. Żeby jej dopiec zaczął klepać ostre posty z mary i ciągle podkreśla jaka ona młoda dziewczyna ;)

Gość gość
Jako x twierdziła, ze ma 20 z malutkim hakiem. To zaczeła w wieku 12 czy 14? I od razu pisała obleśne posty z onanami w stylu jak stara prostytutka, bo taki miała styl? Myśl onanie, zanim sobie zwalisz. Ty juz sie jarasz, a Bó ma ubaw.:)

Gość gość
A tu cały czas jedna i ta sama pierdoła pisząca sama ze sobą, udająca, że ma coś, że kogoś zastraszy. Lecz się!!:)

Gość gość
ludzie piszą z kilkoma osobami na privach to jest normalne ale jak pojawia się zazdrośc czy zawód to wystarczy powiedzieć sobie wprost a nie rozrzucać to jak gnój po polu albo rzucać danymi bo to już jest przykre

Gość gość
Tak Bó, opowiadał:-) Że jesteś cudowną kobietą, dla ktorej warto wszystko zrobić i że wspaniale gotujesz:)

Ja pi/erd/ole. ;) Co was to obchodzi kim jestem i skąd pochodzę. Życie się nie zatrzyma, wy decydujecie jakie ono będzie. Wasze życie, nie cudze. ;) Nawiasem mówiąc, teraz interesuje mnie Endriu Domyślny. Co mi powie mój skarb. ;) Cześć, nie mam teraz czasu. ;)

Gość gość
A problemem jest to, że Bó to facet :D

Gość gość
gość dziś Tyle, że nikt nie ma żadnych danych, zdjęć, czy numerów telefonów! Fantazja tego biednego głupka ponosi:)

Gość gość
endriu, a ty masz coś, czy blefujesz? termin kompromitacji się zbliża :D

Gość gość
andrzeju co tobą kieruje

Serio tak ci opowiadał? To powiem tylko jedno. Super się dowiedzieć. Endriu Domyślny jest cudowny! Dziękuję! Cokolwiek powiesz, zawsze majtki mokre i kotlety z piersi kurczaka na stole. ;) Wie co opowiadał i wie kto jest najlepszy na tym świecie, w końcu! Ile można czekać. :( Ja dla niego a on dla mnie. Tak wyszło. Prowda to. Reszta w toku. ;)

Gość gość
Tak właśnie, widmo spiertalał z maila swojej bratniej duszy z siłą wodospadu, bo sie okazała młoda i piękna jak pisała, tak;)

Endriu Domyślny masz mnie ugłaskać! Obgadujesz mnie. :( Cip/ki ci się zachciało to wcześniej zasyp mnie komplementami. ;) Później znaczy bo obiad robię. ;)

Gość gość
Mój trzeci post dzis i ostatni. Ja Ciebie nie hejtuje. Nie jestem zazdrosna, tylko zawód o ten sprzedany numer Andrzej. Tylko tyle. Powodzenia z Bó Andrzeju. Ja Tobie zle nie życze:-)

Gość gość
Andrzeju zawiodłam się po tym co przeczytałam na twój temat:-0

Gość gość
widmo przedstawiał się jako ten, lepszy od reszty, co intelektu i wartościowych osobowości szuka, a okazało się, że jest jak każdy inny prymitywny samiec ;)

Gość gość
Ostatnie. Tak Bó, tak mi mówił, że jestes warta wiele i bardzo go kręcisz- o wszystkich mówił bardzo dobrze. Tylko o mnie źle. Cóż ja zasłużyłam napewno;-)🖐️ Dobranoc.

Gość gość
Dobra tam, mnie tylko interesuje miesiączka Andrzeja na pierwszego września, jak nie poda obiecanych danych Krzyska, a nie tam romanse Andrzejka.:P