Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra nie czestuje moich dzieci jedzeniem

Polecane posty

Gość gość

I ja i moja siostra mamy po 2 dzieci, nasze dzieciaki we wakacje spotykaja sie co 2 dzien raz u nas raz u nich i siedza tak caly dzien, problem sie zaczyna gdy moje dzieci jada do siosty, za kazdym razem odbieram je glodne. Kiedy dzieci siostry sa u nas dostaja obiad i podwieczorek i oczywiscie cos na zab miedzy posilkami( wszystko co moje) a kiedy moje dzieci ida do siostry dowiedzialam sie od dzieci ze siedza przy stole i patrza jak tamte jedza obiad a moje dostana np kanapke... czesto robie fure nalesnikow czy racuchow i daje moich dzieciom by wziely do siotry i zeby wszyscy zjedli i oczywiscie je cala rodzina, na zdrowie im a tu cos takiego:( nie wiem jak rozmawiac z siostra zeby sie nie obrazila, tym bardziej ze gotuje codziennie i sa nawet lepiej sytuowani od nas... ostatnio nawet specjalnie dawalam moim dzieciom jedzenie zeby ciocia im odgrzala (gdy sie dowiedzialam) córka mi powiedziala ze siostra to dzieli na 4 a jej dzieci swoj obiad pozniej jedza na kolacje;/ ma dzis do mnie przyjsc za 2 h i sama nie wiem co jej powiedziec..

Gość gość
Normalnie wprost. I ja takze zaprzestalabym karmienia jej dzieci niech przynosza swoje jedzenie skoro taka sknera z twojej siostry

Gość gość
Jak ci to nie odpowiada, to jest proste rozwiązanie. Nie wysyłaj swoich dzieci do niej i nie bierz jej dzieci do siebie.

Gość gość
Ja pierrole to twoje dzieci a nie Jej.

Gość gość
A nie pomyślałaś że dzieci sciemniaja? Może im nie smakuje jej jedzenie? Podpytaj czy chętnie i niej jedzą czy wybrzydzaja bo pogorszyło się z jedzeniem.

Gość gość
jakas zaburzona rodzina

Gość gość
Może też przestań dawać jeść jej gówniakom i będzie po problemie

Gość gość
Wierzycie w to głupie ludzie? prowo jak huj

Gość gość
Gdyby moja siostra byla osoba oszczedna to bym to jeszcze zrozumiala ale tak nie jest, siostra nie pracuje a ja pracyje na pol etatu po 4 g dziennie, umowilam sie z szefem ze na czas wakacji bede przychodzila co 2 dzien na 8 h bo wiecej wtedy moge zrobic i poswiecic czasu dzieciom, dlatego dzieci siedza u nas na zmiane. Dla mnie to dziwna sytuacja bo nacodzien moja siostra jest na prawde dobra kobieta. Ciezko mi bedzie nie dawac jesc glodnym dzieciom:( nie wiem jak zalatwic te sprawe, zapytalabym jej wlasnie czy chetnie u niej jedza ale jesli dzieci mowia prawde to wyjdzie z tego awantura;/

Gość gość
ile twoja siostra ma lat?

Gość gość
31 a ma to jakiekolwiek znaczenie?

Gość gość
Gnoje czesto klamią, sama widzialam w 1klasie jak maly gnoj sciemnial ze podwieczorka nie dostal, a potem wyszlo szydlo ze tego nie lubi tego nie zje a wszystko dostal

Gość gość
Gnoje czesto klamią, sama widzialam w 1klasie jak maly gnoj sciemnial ze podwieczorka nie dostal, a potem wyszlo szydlo ze tego nie lubi tego nie zje a wszystko dostal i nie, nie zajmuje sie dziecmi

Gość gość
A ty szurnięta tez jestes, spotykajcie sie po obiadkach wiedzmy, to nie bedziecie sie cykac o zarlo