Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do Polski nad morze, trzeba być debilem

Polecane posty

Gość gość
Jak kogos nie stac na cieplejsze fajniejsze morze , albo jak nie zna jezykow, to nic innego nic Baltyk nie pozostaje

Gość gość
Czy jak morze i wakacje to musi byc upal? Jakos w UK wyjazdy do miejscowych kurortow zarezerwowane sa dla najbogatszych i maja prestiz - strasznie tam drogo i pogoda srednia. Cala reszta lata natomiast w cieple miejsce ale glownie ze wzgledu na koszty-w UK poprostu ich nie stac na wakacje.

Gość gość
Nie stac cie na Bałtyk pedalski tępaku dlatego cie to boli :D 🖐️ mozesz co najwyzej kapac sie w zimnym angielskim morzu wsrod ciaptych BUEHEHEHEJEJEJEJEJJEEEE :D

Gość gość
zgadzam się, albo zimnica...albo sinica. :D

Gość gość
oczywiscie, ze stac mnie na Baltyk. polskie morze jest dla mojej kieszeni taniutkie. w kwietniu bylam na Costa Brava na tydzien, za wszystko poszlo (dwie osoby) ok 5400 zlotych. ty to masz tyle w dwa lub trzy miesiace pracy :D a ja w niecale 3 tygodnie pracy.

Gość gość
5400 to masz ale w trzy miesiace pracy w uk :D ja tyle z zoną mam w miesiac w PL ha ha ha :p

Gość gość
naucz sie czytac, napisalam 5400 zlotych. Z L O T Y C H . dotarlo? czyli ok 1115 GBP. tyle mam w 120 godzin a pracuje 160 miesiecznie, mam pensje brutto ok 1530 GBP czyli 1315 GBP na reke. malo, ale w moim miescie - ponizej 200 tysiecy ludzi - to spoko pensja I normalne zycie bez obaw czy starczy. wynajmuje male nowe 3 pokojowe mieszkanie z kolezanka, place swoja miesieczna czesc 520 z WSZYSTKIMI rachunkami. //// aaa, masz tyle z zona, tak? nie sam? to cieniutko, cierniutko. a zona jest z Toba bo sama by sie nie utrzymala, daje ci d**y za twoje slabe zarobki :P (tak tak, to wlasnie twoej slowa jakei czesto gesto piszesz tu do innych kobiet, wiec wiedz, ze twoja zonka ma taki sam los :p )

Gość gość
1315 GBP to bieda w anglii, wszystko pożera czynsz i jedzenie :D i jeszcze chwali sie ze z kolezanka mieszka ;) w pl to tylko w akademiku tak sie mieszka :D 🖐️

Gość gość
1315 GBP to bieda w anglii, wszystko pożera czynsz i jedzenie ...... w miescie jak moje, to spoko pensja dla single, zal ci pup/cie sciska ze musisz zonke utrzymywac hahaahahha ... bo sama by nie dala rady. a w akademiku sie fajnie mieszkalo, milo wpsominam, wiec nie narzekam ;) :) tylko ciesze sie zyciem I w przeciwienstwie do Ciebie, stac mnie na wakacje na Costa Brava, mimo "cienkiej pensji" :p a ty tylko zimny Baltyk z sinica ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
napisalam - ale jakzwykle przeoczyles :p -ze wszysktie rachunki moje to 520gbp. dojazd do pracy 65 mies. zostaje mi 700 gbp z drobnymi. na jedzenie imprezy itd idzie jakos 350-400 gbp/mies. odkladam lub wydaje na co chce 300-350 GBP co miesiac. I jestem zadowolona, a jak wedlug ciebie to malo, to prosze bardzo, mozesz sobie tak myslec. fakty sa takie, ze ZAZDROSCISZ - DLATEGO NON STOP SIEDZISZ NA TYM FORUM, CHORY CZLOWIECZKU.

Gość gość
Jak morze i wakacje to nie musi być upał ALE musi być woda w której da się pływać. Bałtyk jest okropnie zimny i znany z tego, że jest tam sinica :D no, a Polacy znani są z tego że topią się jak szaleni.

Gość gość
Hahah Bałtyk zimny żart tysiąclecia, powiedziala to osoba ktora pewnie cale zycie kapała sie pod goraca woda w domu i dlatego jej za zimno :D chuchro i tyle :D a sinice były tylko w niektorych kapieliskach i dawno mineły, np na Helu i Juracie gdzie bylismy z zona w tym roku w ogole ich nie bylo;) ale cb nie stac na Bałtyk wiec jęczysz jak to ci cudownie w deszczowej anglii :D

Gość gość
w pl to tylko w akademiku tak sie mieszka smiech.giflapka.gif //////////////// w Pl to wielu, naprawde wielu ludzi okolo 30stki nadal mieszka z rodzicami bo ich nie stac na cos osobnego. tak sie zarabia w wielu polskich miejscach pracy. aaa inna sprawa jeszcze !! - moja kolezanka w Polsce dostala w czerwcu nowa prace. miala plany wyjazdu na weekend do Wilna zwiedzac, na koniec lipca, ale ... dano jej do zrozumienia, ze jak pojedzie I w zwiazku z tym "opusci" raptem 4 dni pracy, to oni znajda kogos innego. No I nie pojedzie. tacy wspaniali sa polscy pracodawcy :( a u mnie/ ide na rozmowe o prace, pytaja o plany urlopowe, mowie "mam loty zarezerwowaner za 2 miesiace, wyjazd na tydzien2 a oni "spoko, nie ma sprawy" I dostaje prace bez problem. takie male tyci roznice ... jak nalezy traktowac pracownika. w Polsce to wielka rzadkosc.

Gość gość
gość dziś kłamiesz haha, taka historia jest niemozliwa, w Polsce przyszługuje 20 dni urlopu

Gość gość
dziś gość dziś kłamiesz haha, taka historia jest niemozliwa, w Polsce przyszługuje 20 dni urlopu prawda boli? wiem, ze przysluguje iles tam ndi urlopu, ale tu jest mowa o sytuacji, gdy pracodawca nie chce by nowy pracownik mial krotki urlop miesiac-dwa po rozpoczeciu pracy, nawet jak juz moze mie oplacone jakies loty czy noclegi.... NAUCZ SIE CZYTAC. dali jej wyraznie odczuc, ze jak chce to wolne, to pracy nie dostanie ona lecz ktos inny. a 20 dni urlopu to malo. ja mam 25 dni, moja kolezanka ma 28. jak pracowalam kiedys na pol etatu I to fizycznie, to I tak mialam 12 dni urlopu I kilka dni dodatkowych tzw bank / public holidays

Gość niewypały z 2WŚ
Urlop nad bałtykiem to "rozrywka" za darmo ;)

Gość gość
Nasz polski Bałtyk jest piękniutki a wy emigracyjne śmiecie gnijcie poza PL;)

Gość gość
Nie klikać w pedalskie zagraniczne linki !

Gość gość
gość dziś Nasz polski Bałtyk jest piękniutki a wy emigracyjne śmiecie gnijcie poza PLoczko.gif 0 Buahahaha, szczególnie beczki z cieknącym gazem musztardowym jeszcze z czasów Hitlera, woda cudo, ryb krwa nawet nie ma w tym szambie

Gość gość
bingol nie odpisze, bo wlasnie bije zone

Gość gość
Beczki są niemieckie emigracyjna swinio. Won !

Gość gość
Bałtyk jest zimny, deszczowy (nie w tym roku), drogi i śmierdzi rybą smażoną w oleju. Za te same pieniądze albo nawet taniej można jechać w inne, lepsze miejsca.

Gość gość
Deszczowej Anglii? Przez 3 miesiące nie spadła ani kropla, ale bingol wie lepiej. Na szczęście teraz trochę popadało i jest cudownie! A Bałtyk to jedno z gorszych mórz nad jakimi byłam. Z resztą to nie tylko moja opinia.

Gość gość
Nie byłas bo cie nie stac. Baltyk jest ciepły i słoneczny, zimny i deszczonwy jest twoj pedalski uk.

Gość gość
hahahahaahahahahah bingol debil