Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam okresu od 4mc, wstydze sie isc do gina bo jestem dziewica

Polecane posty

Gość gość

32 letnia ;/ ostatni okres to byl prawie jak krwotok, wylecialo ze mnie chyba z litr krwi, boje sie ze to rak

Gość gość
Co? :o Wolisz umrzeć?

Gość gość
potem mialam drobne plamienia raz na tydzien ale od 2 mcy nic nie leci

Gość gość
Idź do gina kobiety. Też mam z tym problem. Mam 30 lat i też jestem dziewicą i nigdy nie byłam u gina. Spaliłabym się ze wstydu, ale gdybym miała taki problem jak u ciebie to wstyd bym schowała do kieszeni i bym poszła do kobiety się zbadać.

Gość gość
Nigdy nie byłaś u gina?

Gość gość
Kobiety są gorsze. Idz do faceta, najlepiej katolika. Baby są sto razy gorsze. Ze mnie to prawie się śmiała a mam 25lat

Gość gość
o matko jaka ty durna- coś poważnego z tobą się dzieje a ty masz takie problemiki jak dziewczynka. Idź do kobiety, lekarz jest po to aby leczyć a nie oceniać czyjegoś życia moralnego!

Gość gość
12;11-to prawda byłam raz u takiego babsztyla- ważne że zrobiła swoje a na reszte miałam wyj****e

Gość gość
dziś napisał facet :)

Gość gość
Słucham? Wstydzisz się, że jesteś dojrzałą rozsądną kobietą, która nie łapie byle czego i nie traci godności? :) Tez jestem dziewicą, jakby mi ginekolog zajechała chamskim tekstem na ten temat, to bym jej odpowiedziała tak, że by jej w piety poszło. Puszczalskie zdziry nie mają prawa głosu. Idź spokojnie do lekarza i zadbaj o własne zdrowie, nic ważniejszego nie ma, Autorko.

Gość gość
12;08 jak mialam 18 lat bylam u endokrynologa-ginekologa sprawdzic przyczyne nadmiernego owlosienia - zrobili mi usg jajnikow - okazalo sie ze nic mi nie jest - 'taka moja uroda' - nie bylo badania pochwy

Gość gość
Widocznie coś się dzieje, z rakiem nie przesadzaj, może jakieś hormonalne zmiany albo miesniaki. Trzeba zrobić usg i zobaczyć co jest przyczyną takiego krwotoku i nieregularnych plamien. Sama nic tu nue zdzialasz. Wstydzic się nie ma czego, wybierz normalnego lekarza i idź. Ja wolę facetów ginekologow, chociaż też nie byłam od 3 lat i myśli mam różne o moim zdrowiu, ale nie bylam dlatego, że mnie wprowadzil w błąd co do badań i jakoś nie miałam ochoty ponownie iść. Gdyby jednak coś się działo umawialabym się dzisiaj. Skąd jesteś? Może ktoś Ci podpowie fajnego, dobrego lekarza.