Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Jadę w niedzielę na tydzień jak co roku do mojego kochanego Zakopanego

Polecane posty

Tutaj będę na tym campingu w moim ulubionym drewnianym domku góralskim na Żeromskiego w Zakopanem na przeciwko nowo wybudowanego Centrum Sportu i Turystyki w Zakopanem i zaledwie 200-300 metrów od skoczni na Wielkiej Krokwi:)...

tu będę ... http://www.podkrokwia.pl/ CAMPING POD KROKWIĄ *** ul. Żeromskiego, 34-500 Zakopane Strona główna Baza noclegowa Cennik Plan kempingu Kontakt Jesteś tutaj: Start

Gość marawstala
Jeszcze ktoś Cie wysledzi .)

Camping nr 97 Pod Krokwią" 3,8306 opinii z Google Zarezerwuj pokój Adres: Stefana Żeromskiego 34, 34-500 Zakopane Telefon: 18 201 22 56 ReklamySprawdź dostępność wt., 28 sie śr., 29 sie

Kontakt - COS OPO Zakopane - Centralny Ośrodek Sportu zakopane.cos.pl/135/kontakt Biuletyn informacji publicznej Ministerstwo Sportu i Turystyki ... Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem ul. ... e-mail: sekretariat.zakopane@cos.pl Nowoczesna hala sportowa w COS-OPO Zakopane - Ministerstwo ... https://www.msit.gov.pl/.../125,Nowoczesna-hala-sportowa-w-COS-OPO-Zakopane.ht... Centralny Ośrodek Sportu w Zakopanem staje się obiektem coraz bardziej ... O tym, że współczesny sport wyczynowy nie może istnieć bez infrastruktury na ... sportowych mówił z kolei obecny na uroczystości Minister Sportu i Turystyki Witold ...

Właśnie wróciłem dziś z Zakopanego 

Gość Gość
8 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Właśnie wróciłem dziś z Zakopanego 

Super ja byłam w lipcu, ale mam pytanie czy było tam również dużo turystów muzułmanów ?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Super ja byłam w lipcu, ale mam pytanie czy było tam również dużo turystów muzułmanów ?

On nie był w żadnym Zakopanem tylko siedzi w psychiatryku