Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizka0708

moj chlopak mi nie ufa

Polecane posty

wczoraj przegadalismy cala noc o tym jak widzimy nasz zwiazek ( jestesmy 7 msc razem )i moj chlopak powiedzial mi ze nie potrafi mi zaufac bo wczesniej kilka razy go oklamalam i pisalam z innymi. obiecalam mu juz jakis czas temu sie zmienie dla niego bo go kocham i chcem z nim byc ale on mowi ze nie czuje tej milosci odemnie i ze nie potrafie mu tego pokazac ze zalezy mi na nim. jestem troche zamknieta w sobie ale widze ze to ze mna jest problem a nie z nim bo ja czuje ze on mnie bardzo kocha . nie chcem go stracic i chcem mu to udowodnic tylko ze juz naprawde nie wiem jak to zrobic . jestem z nim codziennie, spedzam z nim kazda wolna chwile, przytulam go, caluje, mowie ze go kocham ale to nie dziala .. on potrzebuje czegos wiecej tylko co ja mam jeszcze zrobic ? ? ? jak mu to udowodnic ? jest starszy odemnie i lepiej potrafi rozmawiac na temat np tego jak on to wszystko widzi . ja nie umiem rozmawiac o takich sprawach bo poprostu sie w sobie zamykam i nie wiem co powiedziec a bardzo bym chciala z nim szczerze porozmawiac i powiedziec swoimi slowami co czuje tylko ze cokolwiek nie powiem to nawet mi wydaje sie takie ''sztuczne'' czy '' nie przekonujace '' poradzcie cos prosze .

Gość gość
To niech tobie i sobie zalozy pas cnoty