Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotność to taka straszna trwoga.

Polecane posty

Gość gość

Ogarnia mnie, przenika mnie.

Gość gość
a mnie nie... znajduje sobie rozne zabawy, zajecia, mam spokoj

Gość gość
najgorzej w życiu to, to samotnym być

Gość gość
Byłem w długoletnim związku z kobietą. Było nieźle ale się rozpadło. Jestem sam i zaczynam doceniać życie. W końcu nabrało kolorów :-) Przyjaciółki uważają, że potrzeba mi kobiety i nawet sugerują jakieś spotkania :-D Wykręcam się jak mogę :-D

Gość gość
19.20 nie najgorzej miec w domu awanturnika, a w takim wypadku lepiej byc samym

Gość gość
jak będziesz mieć trójkę dzieci na głowie i męża, który w domu będzie przecierać kurz jedynie z pilota od telewizora to zatęsknisz do tej samotności, ręczę Ci

Gość gość
Nie można uzależniac swojego szczęścia, od drugiej osoby. Jeśli ty nie będziesz szczęśliwa i spełniona sama, jako osobna jednostka, to z kimś też nie będziesz. Nikt Ci nie da szczęścia. To jest kwestia podejścia do życia, a nie posiadania drugiej osoby. Można być szczęśliwą będąc samą, można być też szczęśliwą z kimś.

Gość gość
gość dziś A czym go tak prowokowałaś? :-D :-D :-D

Gość gość
Człowiek ktory jest samotny idealizuje życie z druga osoba . Zapomina o szarej, czesto smutnej , rzeczywistości życia z kimś drugim. Jesteś samotna ale masz co jeść, masz opłacone rachunki, jesteś zdrowa i do tego masz czas na książkę i na ćwiczenia odchudzające czy po prostu dla kondycji , możesz wyjsć do kina czy wskoczyć do sklepu po truskawki to powiem ci kobieto, ze należysz do grona ludzi szczęśliwych którzy nie maja o tym pojęcia, jak dobry maja teraz czas. Samotność to w pewnym sensie wybór. Nigdzie nie chodzisz, nikogo nie spotykasz. Stan sie najlepsza wersja samej siebie i zobaczysz czary :-) . Tylko wiesz...rusz d**e

Gość gość
gość dziś Nie można być szczęśliwym samemu. To idea fix. Szczęście trzeba z kimś dzielić inaczej to zaledwie złudzeniem szczęścia Podejście bardzo niepopularne w obecnych czasach, jednak czasy się zmieniają a ludzie nie

Gość gość
Jak zwał tak zwał , chodzi o ten spokój jaki daje poczucie dobrostanu. Jestem rozwódka, wyszłam z miłości, byłam zdradzana, oszukiwana, nieszanowna. Byłam zawiedziona kompletnie wszystkim a nie byłam samotna...

Gość gość
gość wczoraj Do miłości też trzeba dorosnąć :-) Może ty byłaś jeszcze dzieckiem, może on nim jeszcze był Ważne żeby się nie zasklepiać :-) Tzw dobrostan to jedynie środki na przeżycie czy życie dostatnie. Aż, albo tylko Dobra książka? Kino? To jedynie substytuty tego czego w swoim życiu pragniemy czy oczekujemy. Mamy moc sprawczą pisania własnych scenariuszy. My jesteśmy tu bohaterami i aktorami. Może po podobnych doświadczeniach jestem jednak o krok przed tobą bo dostrzegam pewne uwarunkowania. Samotne życie nie ma sensu Żadnego