Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nad morze na urlop jezdzi tylko hołota

Polecane posty

Gość gość

Co mysli ze pana boga za nogi złapała ze moze pojechac nad Bałtyk. Mieszkam blisko morza, jakies 40km i moge byc tam kiedy cche. Ale latem to jest porazka. Pelno ludzi tlum i scisk. Grube baby i ich brzuchaci mezowie. Jedza wałówy pija piwsko. Strasza swoja golizna. Dzieci niektorzy nie pilnuja wlaza do wody nawet jak zakaz. Nad morze to jezdze tylko poza sezonem, jesienia lub zima. A latem tl jak najdalej od glownych wejsc. Byle od tej tluszczy jak najdalej .

Gość gość
Piedzielisz głupoty ja mieszkam w Sopocie w piżamie mogę iść na plażę bo mam dwa kroki, nie wiem czy hołota. Ludzie przyjeżdżają wypocząć różni ludzie też przyjeżdżaja aby się nachlac jak i wszędzie więc nie oceniaj ludzi, tylko dlatego że jesteś burakiem.

Gość gość
Mentalnie muszka owocówka

Gość gość
A gdzie na urlop twoim zdaniem jezdzi nie-hołota?

Gość gość
No tak autorko jeździsz nad morze poza sezonem bo w sezonie cię nie stać biedaczko .Dlatego też wylewasz tu jad bo zazdrościsz normalnym ludziom urlopu

Gość gość
Ja ostatnio rozmawiałam z jedną karyną o wczasach w końcu ją pytam gdzie była ostatnio no i wyszło w biedronce na zakupach a krytykowała wszystko i wsYstkich

Gość gość
W końcu ktoś powiedział prawdę ze w sezonie morze jest obleśne i zatłoczone hehe a wy macie ból tyłka.

Gość gość
Mam z okna widok na morze, na plaze chodze poza sezonem, bo dla mnie nie problem isc o innej porze roku.Sa jednak wspanialke momenty latem - miedzy 7a 9 rano, albo nocą,czego przemadrzaly autor z racji 40 km odleglosci raczej nie doswiadcza, wiec powinien rozumiec ludzi, ktorzy nie maja nieograniczonych mozliwosci. Ludzie z dziecmi w wieku szkolnym, czy pracujacy w szkolnictwie nie moga brac urlopu w innym terminie. Obojetnie, czy morze, czy gory czy jakakolwiek miejscowosc turystyczna na swiecie, jest tlok. Maja siedzic w domu? jak rozumiem, autor siedzi przez wszystkie weekendy i swieta. A na ulice wychodzi? Bo tam tez "grube baby i brzuchaci męzowie" :):)

Gość gość
no i ok ja byłam było świetnie bawiliśmy się super :-) Jak to mówię że ten co ocenia przecież sam nie jest czysty rzuca błotem więc ma brudne ręce :-)

Gość gość
Kocham polskie morze i jeżdżę po sezonie,bo każdy ma prawo wyboru.

Gość gość
Nie .Nad morze jeżdżą normalni ludzie po to żeby odpocząć,wdychać jod i poczuć te wolność i radość bycia tam wraz z innymi ludźmi.