Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo go skrzywdzilam co zrobic zeby wybaczyl?

Polecane posty

Gość gość

skrzywdzialam chlopaka ktorego kocham ponad zycie nie bylismy nigdy razem ale on wiedzial co do niego czuje i ja tez wiedzialam ze mnie kocha.Przez to ze nie moglismy sie jakos dogadac ja przespalam sie w tym czasie z moim ex,pozniej z jego wrogiem zeby tylko zrobic mu na zlosc,on teraz znalazl sobie dziewczyne ktorej nienawidze i ona mnie tez,wiem ze robi mi na zlosc chce zebym poczula to co on czul ;(( co mam zrobic? Mam problem z alko i to wszystko bylo po alkoholu - mysle powaznie nad zaszyciem sie ,,chce zeby dal mi druga szanse...wiem ze tej dziewczyny nie kocha - na razie milcze ,cierpie w samotnosci,,,zerwalam z nim kontakt ...czekam moze sam sie odezwie ...wiem ze nie mam prawa sie wtracac w jego zycie...zasluzylam sobie na wszystko ;(( modle sie zeby mi wybaczyl

Gość gość
Daj mu spokój. Będzie mu lepiej bez Ciebie.

Gość gość
dalam mu spokoj bo wiem ze to co zrobilam to najgorsze swinstwo wiem ze on przez to cierpi wiem tez ze mnie kocha,chcial sobie ze man zycie ukladac ;( czekam az sam przyjdzie porozmawiac sama nie mam odwagii nawet na niego spojrzec zasluguje na potepienie

Gość gość
Kocham :(

Gość gość
Skąd wiesz, że Cię kocha? Właśnie zaczął sobie układać życie z inną, a Ty chcesz mi to zepsuć?

Gość gość
Właśnie dlatego go unikam :)

Gość gość
wiem ze mnie kocha to co jest miedzy nami to prawdziwe uczucie tamtej nie kocha widzialam jak ja traktuje ,ona jest tylko na pocieszenie,od znajomych slyszlaam ze kwestia czasu jak sie rozejda

No właśnie, skąd wiesz, że jej nie kocha? Chyba się mylisz, jak on jednak próbuje ułożyć sobie z nią życie.

No właśnie, skąd wiesz, że jej nie kocha? Chyba się mylisz, jak on jednak próbuje ułożyć sobie z nią życie.

Gość gość
oni po kilku dniach znajomosci zaczeli byc w zwiazku! laska sie na niego napalila bo jest przystojny i tyle a on to wykorzystal ze jest naiwna zeby tylko odegrac sie na mnie

Gość gość
Powinien ją pokochać, jest ładna nawet trochę podobna do mnie :) A to że bardzo go kochalam to tylko życzę mu szczęścia i miłości takiej jaką darzylam go ja :)

Gość gość
zerwałaś kontakt, unikasz i czekasz może sam się odezwie może on już dawno Ci wybaczył... pokaż że masz troche pokory i pierwsza się odezwij. Ty zerwałaś kontakt więc Ty pierwsza powinnaś jeśli Chcesz go nawiązać.

Gość gość
No i dobrze, trzymaj się od niego z daleka, nie dorabiaj chorej ideologii że jej na pewno nie kocha, tylko kocha puszczalską alkoholiczkę bo jest wyjątkowa, ma coś czego tamta nie może mieć przecież :-P ...wierz mi na słowo, każda ma psitę, nie tylko ty

Gość gość
Mam nadzieję że przynajmniej porządnie cię zerżnęli, wiesz, żeby chociaż było warto

Gość gość
dziś nie moge sie odezwac dopoki jest z nia ,ona ma chora glowe jest bardzo zazdrosna i zaborcza o niego,nie wypuszcza go do znajomych a sa dopiero razem 3 miesiace,jak mnie widzi to chce mnie bic tak bardzo jest zazdrosna

Gość gość
dziś ja z nim nie spalam,my sie znamy ponad 3 lata a ta idiotke zna zaledwie 3 miesiace,ukradla mi mojego faceta i jeszcze nazywa go swoim mezczyzna i zabrania do niego pisac dzwonic,modle sie zeby on przejrzal na oczy i ja zostawil,wtedy zrobilabym wszystko zeby mi wybaczyl

Gość gość
,modle sie zeby on przejrzal na oczy i ja zostawil X Gdybyś go kochała to chciałabyś, żeby był szczęśliwy, a Ty po prostu nie możesz znieść, że on jest z tą, której Ty nienawidzisz. Jesteś strasznie zaburzona, lecz się.

Gość gość
Całe trio jakieś dziwne z tego co piszesz.

Gość gość
Trio o jednego faceta, czy facet ten chce?

Gość gość
Mówię o tych dwóch którym dałaś żeby dopieprzyć niedoszłemu:)

Gość gość
to sie dzialo na przestrzeni roku najpierw ex a pozniej jego wrog i to byl najwiekszy blad jaki popelnilam,zaraz po tym zwiazal sie z ta dziewczyna;(

Gość gość
Nie miała parcia na szkło umie korzystać z życia wy dalej tu smęcicie.

Gość gość
"żeby go zdobyć prześpię się z jego najgorszym wrogiem". Tak, to ma sens :D

Gość gość
Stary sprawdzony sposób, włóż sobie szyszkę to ci wybaczy :-)

Gość gość
dziś Wtedy myslalam ze to najlepsze rozwiaznie,on pozniej poszedl go pobic ale ten wrog byl silniejszy i to tez go dobilo bo on jest typowym smcem alfa i jego duma zostala urazona

Gość gość
chyba sie rozstal z ta psycholka ale nie mam jeszcze 100% pewnosci na pewno sie poklocili to wiem

Gość gość
Daj szpary byle komu.

Gość gość
dziś mozesz wierzyc lub nie ale mialam w zyciu 2 facetow - dwoch ex i ten 3 (wrog) zrobilam to tylko raz pod wplywem emocji ,bylam wsciekla,smutna chcialam jakos odreagowac,a ze jego wrog to moj dobry kumpel (znamy sie 10 lat) to padlo na niego,zle zrobilam bo ten kumpel sie we mnie kocha a ja go tylko wykorzystalam do swoich celow .mam problem z alko juz miesiac nie pije,naprawde chce sie zmienic,wiem ze popelnilam bledy,mam wyrzuty sumienia i chce to wszystko naprawic.

Gość gośćSylwias
jak kobieta może mieć problem z alkoholem i jak można przespać się z wrogiem na złość komuś ? ty w ogóle dziewczyno nie szanujesz siebie.koszmar

Gość gość
Boszz, co to za bełkot:) Nie było żadnych wrogów, żadnych wykorzystań.. wszystko co było płynęło z głębi mojego serca:)