Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zrobilyscie kiedys pierwszy krok do niesmialego chlopaka

Polecane posty

Gość gość

ktory wam sie podobal? Wzielyscie sprawy w swoje rece czy zniechecone niesmialoscia dalyscie sobie spokoj?

Gość gość
a jaki ci sie podoba?

Gość gość
Tak, napisałam do Niego.

Gość gość
Ciągle nie wiem czy jest nieśmiały czy niezainteresowany więc nic nie robię :(

Gość gość
20.38 spotkalam go w barze, patrzyl sie na mnie, kiedy nasze spojrzenia sie spotkaly szybko uciekl wzrokiem, ale zauwazylam ze delikatnie sie usmiechna, dlatego przypuszczam ze jest niesmialy:) zaluje tylko ze jakos nie zainicjowalam kontaktu:(

Gość gość
zrobiłam...ostatecznie nie okazał się nieśmiały tylko zwyczajnie niezainteresowany. Ośmieszyłam się ale cóż...nie polecam robienia pierwszych kroków do mężczyzny. Jak facet jest atrakcyjny to przeważnie jest zajęty a nie nieśmiały - wbijcie to sobie do głów.

Gość gość
kochal sie we mnie skrycie wiec zrobilam pierwszy krok i co i tak mi nie zaufal i nie uwierzyl ze mi zalezy na nim ,poza tym ze jest niesmialy to ma niskie poczucie wlasnej wartosci

Gość gość
a co jesli facet byl w mlodosci brzydki i pozostaly w nim kompleksy, a teraz jest przystojny?

Gość gość
21:00 to o moim :)

Gość gość
gosc 20.57 jesli daje znaki,że jest zainteresowany to jest bardzo duże prawdopodobieństwo,że nie bedzie ośmieszenia.

Gość gość
21:06 przeciętniak? 21:11 a jakie to znaki?

Gość gość
Oczywiscie, to było ponad 20 lat temu. Byłam na imprezie u chłopaka mojej przyjaciółki a tam był bardzo przystojny chłopak. Był sam i ja tez ale nie zarywał do mnie tylko kumpelsko rozmawialiśmy duzo żartując. Dopiero gdy troszkę sie wstawiłam postanowiłam cos z tym zrobić. Cała imprezę bawiliśmy sie razem. Okazało sie, ze nigdy nie miał dziewczyny i był tak zestresowany, ze aż ręce mu sie trzęsły bo bardzo mu sie podobałam. Ja go pocałowałem pierwsza i od tamtej imprezy bylismy para przez pare lat.

Gość gość
07.57 Ja byłem kiedyś tak samo nieśmiały jak chłopak, o którym napisałaś. Podobałem się wtedy pewnej pięknej dziewczynie. Ona mi też się podobała. Czego więcej trzeba ? Niestety ta cholerna nieśmiałość....Ona dawała mi dyskretne znaki, ale ja potrzebowałem jednoznacznego sygnału gdyż byłem zbyt nieśmiały aby zareagować na delikatne sygnały. Gdy byliśmy razem na imprezie nie odważyłem się wyznać jej, że mi się podobała. Gdyby mnie pocałowała na tej imprezie tak jak Ty pocałowałaś tego nieśmiałego bylibyśmy razem. Ta impreza była ostatnią okazją do tego aby ją poderwać. Dziewczyna zniecierpliwiona moją postawą związała się wkrótce z innym chłopakiem. Po latach potwierdziła,że podobałem się jej i wykazała dyskretnie inicjatywę po czym czekała wtedy na mój ruch, którego się nie doczekała.

Gość gość
wczoraj NIGDY. Teraz bym mogła, bo mi na dziecku zależy. x typowa 'madka' hehehe

Gość gość
Jak dziewczynie zależy to zrobi pierwszy krok.

Gość gość
20.47 acha a bo teraz szukasz zastępczego tatusia dla dziecka :D