Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drugie dziecko.

Polecane posty

Gość gość

Cześć kobitki. Muszę zawierzyć się komuś. Mam 3 letnią córkę. Staraliśmy się o nią ponad rok. Jest wyczekana, wykochana. Nie dostalam okresu. Niestety zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski. Ostatnio nie układa mi się najlepiej z mężem. Jest źle. Ale z 6 tygodni temu spędziliśmy szaloną noc. Byliśmy na 30 urodzinach kolegi i urwaliśmy się po kilku godzinach, żeby wylądować w łóżku. Spędziliśmy bardzo namiętną noc bez zabezpieczenia, bo nie pomyśleliśmy. Zresztą byliśmy pod wpływem alkoholu. Mąż jeszcze nie wie o ciąży. Dzisiaj wróci późno, bo pomaga swojemu tacie. Jestem załamana tą ciążą. Mogę pożegnać się z pracą. Nie czuje nic do tego dziecka. Wręcz jestem wściekła, że pojawiło się w naszym życiu. Do tego kryzys w małżeństwie.

Gość gość
Test nic nie znaczy teraz duzo poronień jest moze nie bedziesz musiała sie martwić.

Gość gość
Jesteś nic niewarta bo jak facet ma cie w du/pie to po chole/re mu te du/pe nadstawiasz

Gość gość
Był alkohol, impreza, mieliśmy na siebie ochotę( pierwszy raz od x czasu) i wyszło.

Gość gość
przykro mi ale to juz bylo ,wymysl cos lepszego trolico

Gość gość
taaa najlepszym wyjsciem na problemy małzenskie jest seks a potem zdziwienie co??? ciąża??? to niewiesz skąd się dzieci biorą???

Gość gość
Najlepszym wyjściem jest rozmowa. Co mam nie wychodzi. Ok zrobiliśmy źle, ale czy Ty zawsze postapujesz zgodnie z zasadami?

Gość gość
Sa tabletki poronne ale musisz to dobrze przemyslec.

Gość gość
Nie, mimo wszystko nie wyobrażam sobie usunąć ciąży. Mąż nie wybaczyłby mi tego.

Gość gość
Ja już to chyba czytałam...

Gość gość
Tylko co tu jest do napisania - rozmawiaj z mężem jak najszybciej, chyba czas zazegnac kryzys. Gratulacje :-)