Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata0310

Szpieguje mnie !

Polecane posty

Gość Beata0310

Albo ja popadam już w paranoję, albo on naprawdę jest chory psychicznie... Nie mieszkamy razem i obecnie dość rzadko się spotykamy - praca w różnych częściach kraju. Ja mam 31 lat, on 39. Razem jesteśmy od ponad roku. Problem jest w tym, że on mnie szpieguje. Mam konta na instagramie i kiedy się o tym dowiedział też założył. Codziennie sprawdza moje relacje ze swojego oficjalnego konta i kont anoniomowych, o których myśli, że nic nie wiem. Dodatkowo sprawdza konto też mojego ex i znajomych. Analizuje komantarze które ja dostaje i które ja piszę innym. Czepia się często i ciągle powtarza mi, że mu się to nie podoba. Określił też jakie zdjęcia mogę wstawiać. Ponadto sprawdza moje bilingi telefoniczne (mam telefon na jego firmę) i potem muszę się tłumaczyć np z tego, że w jakimś tam dniu napisałam sms lub wykonałam telefon do exa (mam z nim koleżeński kontakt). Zaczyna mnie to naprawdę przerażać, ale nie wiem już czy to ja wyolbrzymiam, czy to on jest aż tak chorobliwie zazdrosny. Dodam też, że gdy jesteśmy razem i robię coś na telefonie lub w komputerze to potrafi stanąć mi dosłownie nad głową i się patrzeć co robię. Czuję się wiecznie kontrolowana i już nawet hamuję się w społeczności instagramowej, a miałam dość aktywne konto, tylko po to, żeby uniknąć przesłuchania :(

Gość Gość

A na chooj ci ten instagram?Czujesz sie dowartosciowana ,że ktoś ogląda twoją ogoloną piczkę i napisze ci pochwałę.Skrzywione dziubki glonojada to cel i sens twojego istnienia?Po jaką cholerę kobiety (pustaki istagramowe)tam zaglądają?I tak nie będziesz wyglądać jak Shantel Zales więc po jaką cholerę?