Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wyobrażasz sobie swoje życie bez faceta u boku?

Polecane posty

Gość gość
Jak Najbardziej

Gość gość
cały czas tak zyje

Gość gość
Oczywiście. To nie noga ani ręką by aż takie znaczenie przypisywać jego obecności. Współczuje kobietom wychowywanym w przeświadczeniu że bez faceta nawet pierdnac ciężko.

Gość gość
Tak, ale byloby smutno

Gość gość
Bez mojego męża? Ciezko mi sobie to wyobrazic zycie bez niego. Jakbym go w jakikolwiek sposob stracila to na pewno zostałabym sama bo większosc facetów jest nic nie warta i wolałabym byc sama niż uzerając sie z jakimis nieudacznikami. A poradziłabym sobie doskonale. Mam wykształcenie, wysokie stanowisko, dobre zarobki, własne mieszkanie, samochód.

Gość gość
16:50 super, aż miło się czyta takie wpisy Też myślę że dobry związek z dobrym mężczyzną to świetna sprawa, tylko że niestety rzadko się zdarza. Mi się nie zdarzyło. Mam 32 lata i nie wiem czy się zdarzy. Nie szukam specjalnie , pozwalam życiu się dziać, bo wiem że jest cenne tak czy inaczej i nie boję się być sama.

Gość gość
Mam dokładnie takie samo zdanie. To nie chodzi o to, że kobieta nie jest w stanie poradzić sobie bez faceta. Nie wyobrażam sobie życia bez mojego faceta, a nie w ogóle. Jest moim najlepszym przyjacielem.