Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy komuś zmieniła sie żona jak przestał dużo zarabiać?

Polecane posty

Gość gość

zarbiałem przez 7 lat po 15tys teraz spadlo do 3tys miesiecznie zycie sie zmienia bo bylismy przyzwyczajeni ona coraz mniej mnie kocha

Gość gość
Pożyczki na dowód od 100zł do 15.000zł w 30minut Do 6.000zł na 60dni za Darmo, 100% Online na Konto Wypełnij bezpłatny wniosek tu: http://bocianchwilowki.pl Wszystko załatawisz przez internet bez wychodzenia z domu

Gość gość
Pewnie kochała cię za charakter :classic_cool:

Gość gość
nie wiadomo czy to z powodu spadku twojej siły nabywczej. Nie myśl tak. Rozwody są także wtedy gdy pozwana z wykształceniem podstawowym zdradza informatyka, mającego własną firmę. Miłość trwa 3 miesiące, później jest prxyzwyczajenie, konwenanse, dziecko, zażyłość. i po 3-4latach wszystko wygasa. wiedz jednak, że bardzo łatwo przywyknac do luksysu i bardzo ciezko z tych wygód zrezygnowac... Zawsze chce sie dla siebie jak najlepiej. przeciez sam wiesz, że mogłeś pracować za 1530 zl, byc bezrobotnym a jednak wolales sie pomęczyć i zarabiac super. Nie zadowalalo cie robienie za 2100brutto. Oczekiwania. Siły, zamiary, możliwości. Moja ciocua odeszła id robola do pisowca, ale od niego po paru latach też odchodzi. Pieniądz to nie wszystko.

Gość gość
A żona pracuje?