Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście postąpiły w takiej sytuacji?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dwa lata z chłopakiem dogadujemy się wspaniale. Po dwóch latach zdecydowałam iść do ginekologa pierwszy raz w swoimi życiu a że związek jest oparty na prawdzie i szczerości to powiedziałam chłopakowi. Poprosił że chce być zawsze przy moich badaniach a potem porodach. Spytałem a gdy odmowie to co ? Koniec związku. Wiadomo lekarzy można zmieniać a chłopaka gorzej zmienić. Zgodziłam się ale miałam obawy co na to ginekolog chodzi o obecność chłopaka.pojechaliśmy do większego miasta i młody ginekolog nie miał problemu z obecnością i nawet dużo rozmawiał z chłopakiem pokazując jak pobiera materiał na cytologia. Podobno nas w małym mieście ginekolodzy zwłaszcza ci starzy mają problem z obecnością chłopaka podczas badania. Dlatego będę omijać ginekologow z naszego miasteczka.

Gość gość
Postąpiła bym tak samo ale za wszelką cenę bym starała się opuścić prowincję by nie mieć konserwatywnych lekarzy. We Wrocku gdzie mieszkam z mężem nie mamy problemów z takową obecnością męża. W dużym mieście ginekolog nie wie na kogo trafi i szanuje pacjenta nawet nie pomyśli by wyprosić z gabinetu męża bo może mieć napisaną skargę.

Gość gość
Olać to.

Gość gość
Masz racje prowincja jest zacofana a tępi lekarze mają się za bogów.