Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto w to wejść romans

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu, właściwie od 2 tygodni piszę smsy z kobietą, która ma męża, na dodatek znam go bardzo dobrze, nie jest jakimś moim kolegą, ale jesteśmy na cześć. Obecnie jestem w Niemczech, zjeżdżam co weekend i właśnie dwa tygodniu temu przypadkowo spotkałem się z nią w pewnym barze, ja byłem z kolegami, a ona z koleżankami. Prawda jest taka, że zawsze mi się podobała i to nawet bardzo. Wtedy dużo wypiliśmy, ostatecznie stało się tak, że wyszedłem z nią z tego baru, mieszkamy nawet dość niedaleko siebie, najpierw siedzieliśmy na ławce w takim parku i piliśmy jeszcze piwo, dużo rozmawialiśmy, śmialiśmy się, choć nigdy wcześniej z nią nie rozmawiałem, trzymała mnie pod rękę, ale nawet się nie całowaliśmy nic z tych rzeczy, w końcu spytała czy podam jej swój numer. Na drugi dzień choć nic się między nami nie działo tego wieczoru prócz wypicia piwka i śmiechów, to miałem trochę kaca moralnego, ale też byłem swojego rodzaju nie wiem podniecony, że właśnie z nią siedziałem. Po 4 dniach od tamtego wieczoru dostałem od niej smsa i tak piszemy do dzisiaj. Właściwie umówiliśmy się że jak wrócę to znów zrobimy takie wyjście. Niby nic takiego nie piszemy w tym esach, ale zauważam że ona chyba chce ode mnie czegoś więcej niż tylko pisania. Tylko właśnie ma męża i dwójkę dzieci, ja jestem singlem. Zawsze bardzo mi się podobała, ale teraz już nie wiem sam co myśleć. Miał ktoś podobnie?

Gość gość
No jasne ze wielu miało podobnie ale , chłopie, odpusc bo na końcu tylko syf z tego bedzie. Kobieta ma dwójkę dzieci , jest mężatka i do tego chyba łatwa z niej dziunia. Mało masz wolnych i ładnych, nikt ci ryja nie obił ? Wystarczy ze jej chłop dorwie telefon i bedziesz miał początek końca. Ona myśli ze masz kasę , nudzi sie w małzeństwie, szuka atrakcji a bedzie płakać i opowiadać ze ja zgwałciłeś.

Gość gość
Nie myśli, że mam kasę to nie o to chodzi, bo kasy to akurat im nie brakuje, ona jeździ fajnym autem, mają bardzo ładny dom, z tego co wiem to on jakąś małą firmę prowadzi, ten jej mąż. Piszemy dużo w godzinach wieczornych, często do nocy, z tego co mi pisała to śpią osobno, bo ona śpi ze swoją młodsza córką, a on się nie wysypia i dlatego śpią osobno. Niby wiem, że to może być syf z tego, ale ciężko mi z nią nie pisać, bardzo mocno mnie pociąga. Można nawet stwierdzić, że z wyglądu jest moim ideałem kobiety, a nawet fajnie nam się rozmawiało. Kurde niby człowiek nie chciałby się mieszać w tę rodzinę, a z drugiej strony ciężko odpuścić.

Gość gość
wiesz ze nie powinnes w to wchodzic. chcesz ale rozum odradza. sam zdexyduj. czy posluchasz rozsadku czy pragnienia. Z rozssadku bedzie dobry final,z pragnienia syf

Gość gość
No właśnie tak. Chyba mam świadomość tego że się jednak nie zatrzymam i jak bedzie chciała to się z nią prześpię, może za daleko wybiegam, ale wiele na to wskazuje.

Gość gość
No to miłego życia w syfie w jaki się wpakujesz.

Gość gość
Może i bym skończył te pisanie, ale szczerze to nawet nie wiem jak... Tak fajnie się pisze, jest jakaś adrenalina w tym. Głupia ta sytuacja.

Gość gość
nie głupia tylko Ty jestes głupi :-D znudzona mężatka szuka łosia który byłby jej chwilową zabawką i chyba znalazła, a potem kopnie w cztery litery, skoro tylko tyle jesteś wart to powodzenia :-D

Warto, jak ci się podoba. A jak może znudzi, to nie będziesz mieć kłopotów z odstawieniem jej, bo ma przecież rodzinę.

Gość gość
Daj sobie spokój. Potem sprawa się wyda i będziesz kanałami chodzić? Jak Ci się kiedyś faktycznie podobała, to sama swiadomość, że na Ciebie leci powinna Ci wystarczyć, bo to teraz Ty jesteś sprite a ona pragnienie, więc niech się obejdzie smakiem :) Matka ktora zostawia dzieci w domu a po nocy po parkach na ławkach piwo chleje niewiele jest warta jako kobieta.