Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0lana

Nadpotliwość jak leczyć?

Polecane posty

Gość 0lana

Dziewczyny, orientujecie się jak mogę poradzić sobie z potliwością? Próbowałam wszystkich dezodorantów i strasznie się pocę. Latem to już osiągam apogeum, a już mam dosyć chodzenia w ciemnych ubraniach żeby ukryć pot.

Gość gość
idz do apteki i powiedz jaki masz problem, farmaceutka doradzi wybor odpowiedniego antyperspirantu, sa tez tabletki w skladzie zawierajace szalwie i cos tam jeszcze

Gość gość
kup antidral w aptece - to nie dezodorant tylko bloker potu

Gość gość
rozważałaś zabiegi z pogranicza medycyny estetycznej? mój mąż miał straszne problemy i zdecydował się na leczenie nadpotliwości za pomocą botoksu.

Gość 0lana
Nie wiedziałam, że można do tego użyć botoks, pomyśle. Macie jeszcze jakieś inne pomysły?

Gość Migdauel
Tutaj wklejam Ci linka do informacji na temat leczenia nadpotliwości za pomocą ThermiRF: https://www.youtube.com/watch?v=UfQ-YmRCIBI&feature=youtu.be . W tej Klinice Vesuna robiłam zabieg ThermiDry w celu wymodelowania sylwetki, ale wiem, że zabieg ten stosuje się również w leczeniu nadpotliwości.

Gość gość
słyszałam, że nadpotliwość można też leczyć za pomocą botoksu, ale całkowitej pewności nie mam bo tylko o tym słyszałam.

Gość gośćffinka
Czas leczyć nerki.....

Gość Migdauel
Tak to prawda, w Klinice Vesuna możesz również leczyć nadpotliwość w ten sposób. Jeżeli rozważacie taki zabieg to wejdźcie sobie na ich stronę i poczytajcie o tym zabiegu albo umówcie się na konsultację.

Gość gość
czy na dobrego pasterza rowniez wykonuja ten zabieg? nie wiem czy maja taka sama oferte w obu filiach czy jest to jakos podzielone.