Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

monika taraisuk kadrowa magny automotive skazała dwa razy podwójnego kaleke

Polecane posty

Gość gość

na karę ograniczenia wolności. Oczywiści sąd uznał jego winę, ale sąd się pomylił, bo sąd to może popełniać błędy bo jest głupi i podły i lewacki. Natomiast prokuratura także popełniła błędy, oraz policja, bo oba te organy działają według ideologii marksistowskiej. A na świecie żyje dziewczyna, której uczuciami zagrała monika tarasiuk, ponieważ ona mogła namówić tego kalekę na leczenie impotencji, ale monika miała to w dopie - nie potrafiła przybyć do mieszkania kaleki i go przeprosić oraz przyjąć ponownie do magny automotive ja się nie boję podawać nazwiska moniki tarasiuk - bo to prawda - podła szmata. Zabawiła się kolwa moim losem - 7 lat nie widziałem Agnieszki i się nie zaprzyjażniłem z nią. Ale tutaj pośród lewaków nie oczekuję mądrych wypowiedzi. monika tarasiuk - ty kolwo! jak mogłem ci grozić kolwo, kiedy pragnąłem ponownie mieć etat w magnie, żeby móc zaprzyjażnić się z Agnieszką... to TYLKO GŁUPIA POLICJA I PROKURATURA WIUDZI ZWIĄZEK - BO TO KU.WY SĄ P******E POLICJA W KARK SIEKIERA ! WY CHOJE! ZAKJOLWIONE

Gość gość
chodzi o monikę tarasiuk - poprawa w pisowni. Oczywiście dużo więcej błedóów mogę podać, ale kogo to interesuje - Agnieszko, jeżeli masz prawdziwą duszę i emocje nie od bani to wiesz, że ty miałaś na mnie wpływ i mogłaś tego dokonać. Dzisiaj sięzastanawiałem nad tym i wymyśliłem, że nie mogę Ci tego wybaczyć, gdyż tak bardzo cierpię samotność, oraz podłości, za którymi wstawiła się załoga magny, pozwalając tej kolwie działac na moją szkodę wbrew faktom - popieraliście ją i wyszło, ze mnie skrzywdziliście. Nie do wybaczenia. Ale mając emocje nie do bani i inteligencję można próbować - chociaż i tak masz mnie poza dupą, dlatego po co się tutaj rozwijać.

Gość gość
tak działa polska policja - robi z niewinnych - winnymi. tępi marksiści, dzięki którym nie ma już polski niepodległej