Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kur zapiał 123

kto z was wybiera się w tym roku w góry ? byliście w tych górach ?

Polecane posty

Gość Kur zapiał 123

Góry Opawskie film Głuchołazy Pokrzywna Jarnołtówek ... - YouTube Film dla zapytania góry opawskie youtube ▶ 9:48 https://www.youtube.com/watch?v=HmZ6BYjWOMI 28 wrz 2014 - Przesłany przez: Zbigniew Wójcik Góry Opawskie to jeden z najpiękniejszych zakątków Opolszczyzny. To prawdziwa oaza ciszy i spokoju ...

Gość Kur zapiał 123
Góry Opawskie - Informator turystyczny, noclegi - www.sudety.info.pl www.sudety.info.pl/pasma,gory_opawskie.html Góry Opawskie to najbardziej na wschód wysunięty fragment polskich Sudetów i jedyny ... Góry Opawskie charakteryzują się stromymi zboczami i kopulastymi ...

Gość gość
won stąd schizolu!!! bo napiszę do ordynatora na wodociągowej i ci zabiorą komórkę czubku

Gość Namysłów wojew opolsk
13:16 to czubku sobie pisz nawet do ONZ zrozum że NIE jestem teraz na wodociągowej tylko w Domu powtarzam od marca jestem cały czas w domu i nie będę już w szpitalu a pojutrze jadę na tydzień do Zakopanego imbecylu

, www.goryopawskie.eu

Gość gość
Przepraszam, że nie w temacie ALE jest do zgarnięcia całkowicie ZA DARMO glośnik JBL! Co trzeba zrobić? Zapisać się na wybrany kierunek medyczny w NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy i? TYLE ! Ilość głośników ograniczona. Więcej informacji na facebook.pl/novacebydgoszcz lub 790-400-178

Gość gość
o widzę, że biedawakacje w zakopanem będą :D dziadowanie jak co roku :D :D :D

16:11 ile razy mam ci powtarzać że NIE jesteśmy biedni bo mój ojciec ma własną firmę stolarską i dość dobre dochody to po pierwsze a po drugie pokaż mi gdzie ty jeździsz czubku

Gość gość
jesteście dziadami i jeździcie na dziadowskie wakacje

gość dziś jesteście dziadami i jeździcie na dziadowskie wakacje x dziadami ? tak ? to ciekawe gdzie ty kurrfa jeździsz co? no pochwal się

No pochwal się!!!

Gość gość
w tym roku byłem w tajlandii w styczniu, w portugalii w marcu, w maju na sycylii, a we wrześniu lecę do francji; do akwitanii zatkało?

gość dziś w tym roku byłem w tajlandii w styczniu, w portugalii w marcu, w maju na sycylii, a we wrześniu lecę do francji; do akwitanii zatkało? x NIE zatkało mnie! bo Napisać to sobie możesz co tylko chcesz ! ja też sobie mogę napisać że byłem na wczasach na Marsie! i co? udowodnij mi że tam byłeś bo napisać to każdy tak potrafi!!!

A mój kolega z mojej wsi (mój rocznik) twierdzi że był w Japonii i co? Goofno prawda bo nawet tego nie udowodnił i nie pokazał żadnych zdjęć i nawet wizy paszportu itd i nikt mu u mnie na wsi nie wierzy najpierw mi udowodnij że byłeś w Tajlandii a potem pisz bo na słowo nikomu nie wierzę

Myślisz że mojego ojca nie stać żebym pojechał do Hiszpanii czy Portugalii? W biurze podróży Itaka takie wycieczki kosztują 1500-2000 zł a mój ojciec zarabia kilka razy więcej tygodniowo jak towar wyśle ale nie pojechałem nigdzie bo NIE znam języka durniu i moi rodzice są realistami i za to że byłem w szpitalu psychiatrycznym dwa razy i się lecze NIE chcą mnie( na razie) puścić samego na Razie ale kiedyś pojadę jak skończę brać leki

Gość gość
żeby się dobrze zabawić w Zakopanym dajmy na to tydzień, to odjąć noclegi musisz spokojnie tysiaka mieć w kieszeni

gość dziś żeby się dobrze zabawić w Zakopanym dajmy na to tydzień, to odjąć noclegi musisz spokojnie tysiaka mieć w kieszeni xxx a my mamy kilka razy więcej od tysiaka