Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice z tragedii w Darłówku donieśli do prokuratury na ratowników!

Polecane posty

Gość gość
Teraz jak jest 500 + to byle kto jedzie na wakacje . Dawniej takie rodziny siedziały w domu i nie było tylu tragedii co teraz.

Gość gość
Wina tych rodzicow i nie ma co sie sprzeczac; Dla mnie patologiczne jest to ze faceci na polskich plazach- co drugi juz wygladaja jak boje z brzucholami jak w 9 miesiacu- ohyda!

Gość gość
:-D trolle wróciły :-)

Gość gość
8:26,8:18 to moje wpisy. Przyszłam po pracy i widzę że jeden debil,który nienawidzi ludzi i ciągle ten temat podnosi, napisał że ja i 100 innych osób broniących rodziców tych dzieci to 1osoba... Słuchaj imbecylu wyobraź sobie że są na szczęście wśród nas ludzie mający empatię. Ty gnido nie wiesz co to takiego.Tobie w tym miernym móżdżku się nie e mieści że ktoś komuś może współczuć, że ktoś nie chce ferować wyrokami bo od tego jest BOG. Zamknij się miernoto, powtarzam uważaj, po takim hejcid może do ciebie wrócić to całe zło,które wyrządzasz rodzinie tym dzieciom poprzez nawoływanie do nienawiści. Jesteś GNIDĄ

Gość gość
Jestem skłonna temat zgłosić na policję za nawoływanie do nienawiści w stosunku do rodziny tych ludzi Również podać twoje IP

Gość gość
Wszyscy jesteście chorzy na łep... ci co ich bronicie

Gość gość
Ja mam pytanie do tych co pisze ,ze to nie jest wina rodziców . W takim razie kto w tym przypadku ponosi winę za śmierć 3 dzieci ?

Gość gość
A czy zawsze musi ktoś ponosić winę, wypadek się stał i tyle, ty też pewnie nie raz spuściłeś/aś z oka na chwilę swoje psy, dziec****artnera i to wystarczyło żeby no nie wiem ktoś sobie nabił guza czy coś w tym stylu.

Gość gość
W sensie nikt nie ma oczu wokół głowy i superpodzielnej uwagi, a dzieci w tym wieku też nie możesz trzymać zawsze pod pachą bo chca odkrywać świat. ja bym nikogo nie obwiniała

Gość gość
TAK zawsze ktoś ponosi winę za czyjąś śmierć. Jak kogoś potrąci samochód to tez uznajesz to jako wypadek bez winy ? Jak autokar spadł w przepaść i zginęły 3 osoby to kogo aresztowali ? kierowce. Jak byłam na koloni i zgubiło sie jedno dziecko (dziewczynka poszła inna droga do domu ) to winna była opiekunka .

Gość gość
no rodzice są winni no i ? masz prawo na lincz ? w ynternetach chojraku :-)

Gość gość
gość dziś Z 2 latkiem pod pachą weszłabyś do tego morza???

Gość gość
gość dziś Za 500 zł nie da się całą rodziną wyjechać na wakacje :) Te 500 plus to jakieś magiczne, rozmnażające się pieniądze, które dziwnie na wszystko starczają.

Gość gość
gość dziś To był WYPADEK. Od razu musisz mieć jakiś winnych???

Gość gość
To rodzice w tej sytuacji pośrednio wskazują winnych m.in swoim postępowaniem. Społeczeństwo to widzi i ma prawo oceniać. Juz byli kilka lat temu tacy którzy wskazywali winnych "porwania dziecka" lansowali się w mediach ,wywiadami, konferencjami i oświadczeniami. Jaka byla prawda wszyscy wiemy Wiec w tym przypadku rodzice z Sulmierzyc zrobili na mnie jak najgorsze wrażenie . straciłam całe swoje współczucia i szacunek dla nich. Sory ale mam do tego prawo

Gość gość
To był WYPADEK. Od razu musisz mieć jakiś winnych??? Xxx Sami rodzice uważają że winni są ratownicy. No bo chyba to jest powód dla którego złożyli zawiadomienie do prokuratury?

Gość gość
gość dziś Do prokuratury nie wpłynęło oskarżenie przeciwko ratownikom. Rodzice chcą wyjaśnić sprawę.

Gość gość
gość dziś Jestem skłonna temat zgłosić na policję za nawoływanie do nienawiści w stosunku do rodziny tych ludzi Również podać twoje IP Hahahaha co za kretynka:D Chorzy ludzie tu siedzą :D

Gość gość
straszna tragedia, współczuję rodzicom, na ich miejscu bym chyba oszalała ale niestety to tylko i wyłącznie ich wina.

Gość gość
"gość dziś gość dziś To był WYPADEK. Od razu musisz mieć jakiś winnych???:" TAK bo nie żyją 3 osoby . Nie rozumiesz tego ?

Gość gość
jakby zgineło Twoje dziecko to tez bys uznała ze to był wypadek i zyła sobie dalej???

Gość gość
Żałosne kreatury z tych rodziców. Sami zawinili i bezczelnie próbują znaleźć winnych w ratownikach, którzy własne życie ryzykują ratując niejednokrotnie debili bez wyobraźni. Powinni zostać ukarani i najmłodsze dziecko powinno zostać im odebrane. Mam nadzieję, że zapłacą za swoją bezczelność i pazerność.

Gość gość
Gość dziś 19:12 Sprawe wyjaśni prokurator i zbada cała sytuację w tym zachowanie rodziców jak i ratowników. Wniosek rodziców jest zbędny i nie potrzebnie stawia ich obecnie w centrum uwagi. Jeśli w trakcie śledztwa okazało y się że zawinili ratownicy to wówczas im zostałyby postawione zarzuty. A tak odnosi się wrażenie że rodzice nie tylko starają się wybielic ale są też na tyle przytomni aby bezpośrednio po tym dramacie zatrudnić adwokata. Później jeszcze to oświadczenie. Ludzie poprostu zaczęli zadawać pytania

Gość gość
gość dziś A czy ty rozumiesz znaczenie słowa WYPADEK?

Gość gość
gość dziś Gdyby to był wypadek, uznałabym to za wypadek, bo za co innego? Miałabym na się szukać winnych? Spokojnie bym nie żyła, bo po takiej tragedii nie da się już normalnie żyć. A gdybym przypuszczała, że ktoś się przyczynił do śmierci mojego dziecka, złożyłabym zawiadomienie.

Gość gość
gość dziś Taaa, jeszcze ukaraj dziecko Domem Dziecka. Nic nie wiesz, nie byłaś nawet świadkiem, ale już wiesz jaki powinien być wyrok. Od tego będzie śledztwo i rozprawa sądowa.

Gość gość
gość dziś To nie rodzice złożyli oświadczenie, ale dalsza rodzina w imieniu rodziców. A to, że poszli do adwokata... ludzie różnie przeżywają żałobę.

Gość gość
Niezależnie co kto myśli i co przypuszcza, przeraża mnie taka absolutna pewność w swoich osądach. Przecież nie byłyście tam, nie jestescie świadkami, nie znacie oficjalnych zeznań -ale "wy wiecie". Trochę pokory.

Gość gość
Współczuje tym rodzicom, nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co przeżywają.

Gość gość
19:34 jedna z wypowiedzi do zgłoszenia na policję. Zamilknij!!!