Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaprzydupasa

facet nie zaprasza mnie do siebie

Polecane posty

Gość gość
Mylisz ze jak gostka zameldujesz to go utrzymasz i przestanie kontaktować się ze swoimi dziecmi? Oj wielokropkowa, ostanie twoje prowokacje to poziom gimbazy. 0/10

Gość gość
Piszesz ze wraca do domu. On nie traktuje twojego mieszkania jak swojego domu.

Gość gość
Mam kilka mieszkań, moja żona w nich nie bywa . Zresztą mieszkania w którym mieszkam z nią też jest moje.

Gość kobietaprzydupasa
Może źle napisałam o ty meldunku,nie chce go tym zatrzymać,po prostu boli mnie,że nie wymeldował się od byłej żony. Zostawił mnie w Sylwestra i spędził go u byłej żony.

Gość kobietaprzydupasa
A tak w ogóle to już nie ma o czym mówić,bo godzinę temu pojechał do swojego mieszkania.Powiedział,że wróci jutro... Dla mnie to koniec. Dziękuję za otwarcie mi oczu. A tym co piszą,że prowokacja,to wyjaśniam: to dzieje się w realu,tak,można być tak naiwną i tyle czasu wierzyć,że facet kocha. po prostu kocham i nie dopuszczałam do siebie prawdy. PS. Gdybyś tu zajrzał kiedyś Tomku,to wiedz,że bardzo Cię kocham,ale z miłości nie pozwolę się poniżać. Bo o miłość się nie prosi.

Gość gość
Wyrazy wspolczucia Poszukaj kogos kto ciebie bedzie kochal

Gość gość
Skad ty sie urwalaś ?! dasz namiary na siebie,bo takich frajerek mało.

Gość gość
No chyba nie chce z tobą byc na dłużej.Ja bym odpusciła. Piszesz,że masz tyle lat,a naiwna jak dziecko.

Gość gość
Wielkoropkowa już pisze następne prowo. Ona tak robi, gdy ją zdemaskują - chwila przerwy i pisze następną prowokację.Jest znana z tego na kafe.

Gość gość
12'41 "nie dam się poniżać" ha ha, od początku to robiłaś. A poza tym racja-to nieudolne provo.

Gość kobietaprzydupasa
Żadne provo. Pisałam skąd jestem. A na kafe nie byłam od lat.

Gość gość
nieudolne provo

Gość kobietaprzydupasa
To nie jest provo. Zaglądam od kilku dni i szkoda,że żadnej konkretnej wypowiedzi.

Gość gość
Żadnej konkretnej odpowiedzi? Ludzie słusznie Ci radzą żebyś uniosła się honorem i kopnela go w d...e bo jestes tylko jego zapchajdziura ale do Ciebie to widać nie dociera, to jakich odpowiedzi oczekujesz? Może napisz tu co mamy Ci poradzić :D zapewne ,,walkę" o misia który leci na dwa fronty :D

Gość gość
Ja znam kolesia co od 3 lat u kobiety mieszka w ciasnym mieszkaniu ,a sam ma swoje kupione na kredyt duzo wieksze...i sciemnia jej ze chce je sprzedac. I tak sprzedaje juz dwa lata .Ale ona wierzy ,ze mis ma szczere intencje :/

Gość gość
Wielokropkowa, ty zawsze zaprzeczasz,że to nie prowokacja i zaraz zakładasz następną.