Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta która waży więcej jak 65 kg to

Polecane posty

Gość gość

To tłusty pasztet i nic nie warte coś :-)

Gość gość
Jebnij se baranka

Gość gość
Jesteś debilem niedokształconym, prawidłowa waga zależy od wzrostu. Poza tym, waga a sylwetka to nie to samo, mięśnie swoje ważą, tak się składa, że więcej niż tłuszcz ;)

Gość gość
Prawdziwa kobieta zaczyna się powyżej 60kg, ten który gustuje w chudszych to albo anorektyczny goguś który sam wazy 60kg, albo facet o zapędach pedofilskich którego podniecają ciała drobnych 12latek

Gość gość
Jak wygląda kobieta o wadze 65kg mająca 155 cm wzrostu, a jak taka, która ma 175? Temat provo, założony z nudów i z nudów odpisuję.

Gość gość
Ta druga też niezbyt ciekawie prawdopodobnie. Chyba że ma kupę mięśni.

Gość gość
kobieta musi mieć krągłośc****ersi tyłek bioderka itd wywierć dziurę w desce bd miał to samo co wieszak tylko uwaga na drzazgi :)

Gość gość
Facet musi mieć mięśnie i dużego penisa. Plus męska twarz. Inaczej to mikrus. Taka drzazga która tylko hałasu narobi i g****o zadziała.

Gość gość
Wieszaki sa dla gogusiow o wadze maxymalnie 70kg, prawdziwa kobieta, to jak sama nazwa mówi o kobiecych krztaltach dupa, bioderko, udko, cyc, nawet lekki brzuszek nie jest zły ☺️

Gość gość
Mam na imię Malwina lat 37 jestem wysoka i zgrabna, duze cycki i wygolona cipka, oraz jedrny tyłek z tatuazem jesli chciałbyś ze mna popisać napisz na portalu randkowym tu https://firead.org/link/15/40464853 mój login malwina37x czekam ps. napisz ze piszesz z kafeteri