Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdy samice bija sie o samca

Polecane posty

Gość gość

wczoraj widzialem taka sytuacje ze 2 dziewczyny ostro sie klocily o chlopaka, malo brakowalo a doszloby do rekoczynow

Gość gość
Pojechałem kiedyś na biwak z kumplem i dwiema dziewczynami. Jedna z nich startowała do mojego kumpla. Miałem nadzieję, że poszaleję sobile z tą drugą.Liczyłem na miłe chwile we dwoje czyli spacery we dwoje, jakieś pocałunki i obmacywanki. Na miejscu srogo się zawiodłem. Ta druga również leciała na mojego kumpla. On związał się z tą pierwszą i z tego powodu ta druga przez kilka dni była zła jak osa z powodu zazdrości. Na mnie nawet spojrzeć nie chciała. To był mój najgorszy biwak w życiu. Wynudziłem się i do tego musiałem oglądać te żenujące sytuacje gdy dwie przyjaciółki o mało co sobie do oczu nie skończyły z powodu chłopaka.

Gość Walet Karo
Bez sensu taka sytuacja. Co ona myślała ? Po co w ogóle pojechała ? Myślała że coś ugra tam na miejscu ?

Gość gość
11.02 Tak to jest jak dwie zauroczą się w jednym. Ta druga osiągnęła swój cel po kilku mięsiącach. Odbiła mojego kumpla swojej przyjaciółce. Ich przyjaźń wtedy się zakończyła. To jednak prawda, że z powodu faceta nawet najlepsze przyjaciółki stają się dla siebie wrogami.