Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

karma wraca, wypadek ukrainskiego autokaru

Polecane posty

Gość gość

to przyklad ze zlo wraca , czasami nawet w drugim i trzecim pokoleniu ale wroci TAK JAK DO UKRAINSKICH ZBRODNIARZY

Gość gość
OJP debilu to też są ludzie a tym autokarem jechały dzieci. To jest zakręt śmierci :-o Wiesz ile on już pochłonął istnień :-o nie tylko ukraińskich Jezu jakie tu siedzą BETONY

Gość gość
a wiesz kim sa ukraincy , betonie?? , UPA Bandera cos ci to mowi ??

Gość gość
A jak wypadkom ulegaja Polacy to to jest kara za morderstwa Chrobrego?

Gość gość
Tak, te dzieci mordowały Polaków na Wołyniu ponad 70 lat temu. kurrrrfa..... Następna Grażyna dyżurna patriotka, która historii z internetów się uczy i ktora żeby nie memy i wielkie zrywy internetowych wyklętych huzarów z oddziału generała Sebixa, nawet by nie wiedziała że takie coś było, bo w życiu żadnej książki w tipsach nie miała. Poczytała hołota demotywatory i inne memy, zobaczyla film bo na jedynce leciał i wielce pomstuje (oczywiście w przerwach między trudnymi sprawami, a ukrytą prawdą)

Gość gość
gość dziś akurat tak sie sklada ze ta Grazyna o Wolyniu wie wiecej niz historia opisuje , bo dziadkowie tej Grazyny , Wolyn przezyli . Ta Grazyna o Wolyniu wiedziala , kiedy ta , nie Grazyna na chleb wolala beb dzieci owszem nie mordowaly w bestialski sposob ale ich dziadowie TAK , malo tego te dzieci nie mordowaly ale mord ten na Polakach popieraja i uwazaja za dume narodowa

Gość gość
autorze, autorko skoro tak uważasz, cieszy cię śmierć rodzin ukraińskich To znaczy, że jesteś taka sama jak to UPA Tyle w temacie to były niewinne, postronne osoby :-( Ludzie kochający Polaków i Polskę Wiem to bo mieszkam tu i widzę to na żywo .Żal mi cię !

Gość gość
taaaaaa , ukraincy bardzo kochaja Polakow i Polske :o

Gość gość
Widac nic nie wiecie o nierozliczonych mordach Ukraincow na Polakach. Dzisiaj na Ukrainie fetuje sie zbrodniarzy z UPA i czyni z nich bohaterow. Polacy bestialsko pomordowani do dzisiaj nie maja mogil... Nawet poszukiwania i ekshumacje dolow smierci wladze ukrainskie zablokowaly.... Nie chca aby powstaly dokumentacje zwierzeco torturowanych ludzi w tym dzieci przed smiercia. Ukraincy popieraja dzialanie wladz i za bohaterow uznaja zwyrodnialcow takich jak Szuchewycz czy Bandera. Po co przyjezdzaja do wrazych Lachow? Niech zyja szczesliwie na mogilach pomordowanych w swej wspanialej Ukrainie i ciesza sie zagrabionym mieniem niewinnych ofiar. Jezeli oni nie potepiaja zbrodni lecz wychwalaja katow - sa spadkobiercami katow a jako tacy ponosza tez odpowiedzialnosc za ich czyny, ktorymi sie chelpia

Gość gość
no akurat tych, których ja znam to tak nie ma nienawiści :-)

Gość gość
11 1o opanuj się ! Nie wszyscy tacy są, upchnęłaś wszystkich do jednego wora :-o

Gość gość
gość dziś a ilu ich znasz ? 2-3 ? i jak maja sie przy tobie zachowywac , wiadome ze nie beda sie zachowywac wrogo i nienawistnie ja nie musze wrzucac wszystkich do jednego wora , bo oni w tym worze sami chetnie siedza i wyjsc z niego nie zamierzaja

Gość gość
Ciekawe za co nasi bekli w Smoleńsku, 8 lat temu?

Gość gość
I ma racje.

Gość gość
mnie tez , szczerze mowiac jakos ten wypadek nie wzrusza, ani cieszy ani smuci

Gość gość
Gdzie ci ukraincy będą leczeni? Mają ubezpieczenia stosowne, czy jak to jest, znów zapłacimy my? To samo na porodówkach, banderówki rodzą sobie dzieci w naszych szpitalach, pytam się kto za to płaci?

Gość gość
posłuchaj Grażyno historyczko za dychę. Kolejny raz zadam Ci pytanie - co te dzieci mają wspólnego że zbrodniami przodków? dziadkowie tych dzieci wtedy w pieluchy sikali, a większości z nich nawet na świecie nie było, policz sobie kretynko ile ówczesne dzieci mają dziś lat? i co z tego że wiesz coś tam o Wołyniu? co z tego że tak było i że potępiamy tę zbrodnię? Mam się cieszyć ze śmierci jakichś turystów? bo ich PRADZIADKOWIE być może byli w oddziałach mordujących Polaków? co z tego że wiemy o tej zbrodni, pamiętamy i ją potępiamy? co to ma wspólnego z tym wypadkiem? "ooo nic nie wiecie o zbrodniach, dziadkowie tych dzieci mordowali" no posłuchaj ty się skończona debilko.

Gość gość
11:33 A Ty ilu ich znasz że wiesz gdzie wszyscy siedzą Graziu?

Gość gość
gość dziś Przecież ci odpowiedziała. To, że to, że to wnusię, to nie oznacza, że nie jest nastawiane anty do Polski. Osobiście pracuję z Ukraińcami i co, który jest bardziej w porządku, to wiesza psy na swoich rodakach. Czyli nie jest to jakiś super naród.

Gość gość
Granie i Karyny juz sie przejadly, wysil sie na bardziej wyszukany tekst

Gość gość
Nikt nie napisal ze sie cieszy z wypadku dzieci, tylko ze karma wraca ( karma moze wrocic w trzecim, czwartym pokoleniu, a klatwa nawet moze ciagnac sie dziesiatki pokolen )

Gość gość
gość dziś Nikt nie napisal ze sie cieszy z wypadku dzieci, tylko ze karma wraca ( karma moze wrocic w trzecim, czwartym pokoleniu, a klatwa nawet moze ciagnac sie dziesiatki pokolen ) x Dokładnie. Sam Bóg powiedział, że karze do 10 pokolenia :P

Gość gość
Ci ludzie z pewnoscia nie , ale ich dziadowie prawdopodobnie tak, no i smutny fakt jest taki , ze oni calym sercem popieraja te bestialskie zbrodnie

Gość gość
GoscAgatka,jedziesz z lodami w zyciu prywatnym?ale szczerze

Gość gość
Na czyj koszt beda leczeni ?

Gość gość
to nie ja pisałam i nie cieszę się z tej śmierci, ale od rzezi wołyńskiej minęło ZALEDWIE 75 lat. Dla Ciebie rok 1943 to taka odległa przeszłość? Moja BABCIA pamięta doskonale te czasy bo pochodzi z tamtych terenów a sama jestem jeszcze bardzo młoda (przed 30), także zbastuj z tymi zamierzchłymi bo są ludzie żyjący, którzy wciąż pamiętają tę traumę a ty traktujesz to jak co najmniej potop szwedzki. Dla mnie to było BARDZO niedawno :)

Gość gość
Do dzis zyja swiadkowie.

Gość gość
ale to nie znaczy że trzeba z tym utożsamiać przypadkowych ludzi, dalej nie rozumiesz oszołomko? Wołyń to jedno a jacyś przypadkowi turyści to drugie. ogarnij się! i juz się tak na Boga nie powołujcie z tym dziesiątym pokoleniem bo sami nie wiecie kogo mieliście w rodzinie 10 pokolen wstecz idioci! moze jakiegos mordercę albo pedogila i co? żebyście wy tak wszystkiego słuchali co wasz Bóg mówi....

Gość gość
"Bóg karze do nawet 10-go pokolenia" - hicior kafe !