Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

artykul onetu jak sie rodzi w polskich szpitalach a wy dalej sie dziwicie , ze

Polecane posty

Gość gość

kobiety kombinuja cc ??

Gość gość
rodzilam identycznie jak ta pani , tylko mi wycisneli dziecko , lamiac przy tym zebra drugie rodzilam juz na granica , jak opowiedzialam poloznej jak mi sie w Polsce rodzilo to sie poplakala , dostalam skierowanie na konsultacje i zrobiono mi planowane cc

Gość gość
brrrr masakra , ja nigdy dzieci miec nie chce

Gość gość
W polskie polozne zacofane sadystki ladowalby miliardy, a i tak z tej hołoty ciemnogrod nie wyjdzie.

Gość gość
dokladnie! tutaj na forum jest dziewczyna ktorej macice z pepowina wyrwaly ( wywlekly na druga stone )

Gość gość
Chociaz niezbyt przyjemnie sie to pisze ale ja bylam w Londynie na szkoleniu. Jedna pani profesor powiedziała właśnie, że polskie położne hmm jakby to powiedzieć. Ciężko chłoną wiedzę. Niestety to jest prawda. Odbija się to na polskich kobietach.

Gość gość
Kurczę gdzie wy rodzicie?!Ja rodzilam 2 razy w małym powiatowym szpitalu i czegoś takiego nie było, nie chciałam masaży szyjki i oxy i nikt na siłę mi tego nie wciskal i pretensji nie miał, personel pomocny.

Gość gość
Ja też się zastanawiam. Rodziła dwukrotnie w Krakowie w tym samym szpitalu. Nie zapłaciłam nikomu ani złotówki, a złego słowa powiedzieć nie mogę! Za to koleżanka po dwóch powodach w UK ma zupełnie inne odczucia.

Gość gość
Ja rodziłam cc i będę rodzic za tydzień drugi raz cc. I mogą napisać setki artykułów wyższości sn nad cc, dla mnie nie ma znaczenia, ja wybieram cc.

Gość gość
Cesarka to jedyny sposób, żeby zachować jako taką godność podczas wydawania na świat dziecka. Rodziłam i miałam cc. W ogóle nie ma porównania.