Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sytuacja bez wyjścia

Polecane posty

Gość gość

Kochane, znalazłam się w sytuacji bez wyjścia.. Zaszłam w ciążę, z chłopakiem, który przysłowiowo,, ulotnił się " po informacji, że zostanie ojcem. Nie mogę go odnaleźć, prawdopodobnie wyjechał. Nie mogę urodzić tego dziecka, jestem całkiem z tym sama, mam jeszcze szkołę, nie mam środków, które pozwoliłyby mi zrobić aborcję.. Jestem w 4 tygodniu ciąży, czy jest jeszcze jakaś szansa na jakikolwiek sposób poronienia? :/

Gość gość
Urodzisz i oddasz, masz takie prawo.

Gość gość
Okno życia i heja :)

Gość gość
Za 500 euro usuniesz w Niemczech. Poszukaj ogłoszeń w necie.

Gość gość
Odpowiadając: "szansa" jest ;-), ale wiesz, takie rzeczy rzadko kiedy dzieją się na zawołanie. Najpierw to do zwykłego ginekologa idź na badanie.

Gość gość
Ile masz lat? Jak to się ulotnil? W jakim jest wieku? Nie wiesz gdzie mieszkają jego rodzice, jak się nazywa, gdzie pracował?

Gość gość
Dobra bez przesady weź ty 500 ojro i chodzi to do mnie przygarnę ciebie i potomstwo będziesz zarabiała wiadomo gdzie i damy radę i będziemy się bujać tak jak zawsze i gdzie będziesz chciała

Gość gość
No nie mogę teraz pretensje To ty nie wiedziałaś że ch/uj/e/m nie ma żartów A teraz lament płacz co z tym fantem zrobić Zaznaczam albo po prostu napisałaś nowy temat bo nie masz co robić Wyijdź sobie na świeże powietrze wyjdziesz na tym najlepiej a z ch/u/j/e/m i to bez ściemy nie ma żartów

Gość gość
Wiem że można kupić specjalne tabletki. Jesteś we wczesnej ciąży, więc spokojnie zdążysz. Poszukaj w internecie. Moja koleżanka na pierwszym roku miała podobną sytuację, usunęła w ten sposób. Teraz ma 35lat i dwoje małych dzieci, jest zadowoloną, świadomą matką z odpowiedzialnym mężem.

Gość gość
13.57 weź ty kropki i przecinki stawiaj, bo tego się czytać nie da!

Gość gość
to po co czytasz Albo Skopiuj jak potrafisz i wstaw sobie przecinki kropki albo w ogóle nie czytaj i po co siedzieć i się męczyć ;)

Gość gość
Nie ma sytuacji bez wyjścia. Ja też jestem w ciąży. Jestem sama i sama będę wychowywać moje dziecko. Od października zaczynam studia, mam wsparcie rodziny i wiem, że dam radę. Dziecko jest teraz całym moim życiem i motywacją. Nie wyobrażam sobie bez niego życia. Od pierwszych chwil go kocham. Jeśli nie chcesz swojego dziecka to go nie zabijaj. Każde dziecko jest darem. To nie jest jego wina, że jest na tym świecie. Nie chcę Cię krytykować oczywiście. Jest na świecie wiele kobiet, które nigdy nie będą mogły mieć dziecka. Jeśli faktycznie po porodzie nie będziesz chciała dziecka to są domy dziecka.

Gość gość
Fantastyczna prespektywa- dom dziecka

Gość gość
Już lepszy dom dziecka niż pozbawienie dziecka życia. Małe dzieci szybko znajdują rodzinę i mogą normalnie żyć.

Gość gość
Ile dzieci sama adoptowalas?

Gość gość
Taaa małe dzieci szybko znajdują, wiesz jak trudna jest procedura adopcji w Polsce. Lepiej usunąć zarodek niż skazać go na takie życie.

Gość gość
Jaki dom dziecka Albo usuwać Chodź do mnie jedno z drugą No ale właśnie jest ale no gdzie z takim facetem jak on wygląda co powie rodzina A co na to koleżanki bo on ją przygarnął ale jak on wygląda O rany o to właśnie chodzi bo może ktoś by chciał was przygarnąć dla Ale z takim typem nie wypada i potem pretensje że zostanę sama bo nie wiedziałem że z ch/u/j/e/m nie ma żartów:)

Gość gość
Weź ty przestań belkotac, bo wygląd da się jeszcze przeżyć, ale głupotę to już niestety nie

Gość gość
No właśnie wygląd da się jeszcze przeżyć no i zmuszać się to tego czego się nie chce no to widać jaka ty rozgarnięta/:)

Gość gość
14:11 miec wsparcie rodziny to nie jest bycie samemu :)

Gość gość
jako DOROSLA juz sierota, bo moi rodzice nie zyja, powiem jedno - wolalabym zostac usunieta/wyskrobana/zabita, jak kto woli, niz trafic do domu dziecka :o to byl najgorszy strach w dziecinstwie ze tam trafie :o

Gość gość
14.43 mózg cię boli? Czy o co ci chodzi?

Gość gość
Za własną głupotę jak chciało się skakać po ch/u/j/u to najlepiej zwalić i prosić o wsparcie rodziny Zaznaczam za własną głupotę to co się robiło świadomie trzeba brać na własną odpowiedzialność.:)

Gość gość
U nas w miejscowości jest apteka w której wszystkie leki kupisz bez recepty tylko trochę drożej.Jeżeli mają na stanie takie jak potrzebujesz to nie będzie problemu.

Gość gość
Nie ma opcji ze ona wie o ciszy w 4 tygodniu

Gość gość
Dziewczyna prosi o radę a te ja wyzywają, pouczają albo każą jej wziąć 500 euro i wyjechać na skrobanke. Kazdaz was ma taka kasę na boku. Sex jest dla ludzi wiec co na nią drzecie papy ? Nie masz nikogo, jesteś z tym sama, musisz iść do lekarza , pogadaj powiedz jak jest niech poradzi co z tym zrobić. Mozesz tez iść po pomoc do jakiegoś ośrodka samotnej matki i zapytac jak mogą pomoc tzn jakie masz opcje . Ile masz lat?

Gość gość
Jest tyle par pragnących dziecka. Poczytaj o adopcji że wskazaniem. Moja córka 2 tygodnie temu poroniła w 7 tygodniu. Płakałyśmy obie. Serce Twojego dziecka już bije. Mądrego wyboru Pomodlę się w Twojej intencji. A.