Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Straculam powodzenie w ciągu roku

Polecane posty

Gość master guru od zachowań
gość dziś kobieta dłuższy czas ( dłużej niż miesiąc ) bez seksu traci blask i otoczenie to "widzi", staje się nieatrakcyjna i ignorowana

Gość gość
18.30 taaak? A w jaki sposób ta jej ,,panika" się objawia? :D opisz

Gość gość
18.33 ha ha nie trafiles kolego ze swoja diagnoza, bo ja akurat jestem dziewica i wystarcza mi mastrubacja ;). Akurat wczesniej miałam powodzenie przez lata więc musi być inny powód...

Gość gość
18.33 ha ha nie trafiles kolego ze swoja diagnoza, bo ja akurat jestem dziewica i wystarcza mi mastrubacja ;). Akurat wczesniej miałam powodzenie przez lata więc musi być inny powód...

Gość gość
tracisz z czasem atrakcyjnosc. mlodsza sie nie robisz, czas przestac sie oszukiwac i oskarzac wszystko, procz naturalnych procesow.

Gość gość
19.08 akurat wyglądał na kilka kat mniej, dają mi 20-23 lata gora a mam 26, mam młode rysy twarzy i okrągła twarz (ale nie pyzata), wielu facetów mówiło mi ze jestem słodka (częściej slyszalam ze jestem słodka niż seksowna). Jeszcze pare lat wczesniej wygladalam gorzej, teraz akurat wygladam lepiej z biegiem czasu, inni tez mi to mówią (znajomi). No ale dla obcych facetów na ulicy chyba juz nie jestem atrakcyjna choć dobrze się czuje sama ze sobą, ze swoim wyglądem teraz. Nie jestem zakompleksiona choć wiem tez ze ideałem nie jestem i się nie wywyzszam. Może mialabym powodzenie większe gdybym agresywnej wyglądała, miała sukowata twarz i robiła dziubki na FB na zdjęciach komunikujac innym jaka jestem ,,zayebista". A ja rzadko kiedy dodam zdj na FB i jeśli już to z uśmiechem, daleko mi to zarozumialej laleczki z dziubkiem, tona tapety, negabrwiami i wydymanymi usteczkami. Choć gdybym tak wyglądała to pewnie przykuwalabym więcej spojrzeń i ...erotomanow na FB ;p. Jestem zadbana, lubię się wystroic ale nie w super krótkie kiecki, maluje się delikatnie, mam zawsze ladnie ułożone włosy, nosze bizuterie. Może to za mało, może ginę w tłumie ,,idealnych" laleczek które faceci mijają na ulicy...

Gość gość
gość dziś - no widzisz, chyba sama najlepiej zdiagnozowałaś przyczynę. Za mało wulgarnie, zdzirowato wyglądasz i giniesz w tłumie. A wcześniej fakt, że idziesz z samcem faktycznie mógł w jakiś sposób przyciągać uwagę innych. Na zasadzie, że jak ktoś chciał to coś w tym musi być i warto się przyjrzeć (ale to tylko moje gdybanie). Ludźmi zarzucającymi Ci przedwczesne procesy starcze się nie przejmuj, piszą tak byle dowalić. W tym wieku naprawdę jeszcze nie widać na kilometr utraty jędrności skóry, zmarch, bo ich po prostu nie ma lub są w fazie gdzie widoczne są z bardzo bliskiej odległości lub pod lupą.

Gość gość
00.07 dzięki za normalny, cos wynoszący komentarz :). Kurcze, tylko kiedyś tez nie wygladalam zdzirowato, raczej kobieco i słodko a faceci zwracali uwagę... Nie wiem co moglo się zmienić. Może mam większą konkurencje teraz i moja uroda to za malo bo idealna nie jestem, mam mały biust... A jak patrze na niektóre laski to wydają się idealne, bez żadnych kompleksów (nie tylko te o wyglądzie wulgarnym). Jakos przykro mi :( czuje się jak gruba, zapuszczona karyna, jakby inni mnie taka widzieli.

Gość mam pytankoo
1. A czy brałaś/bierzesz jakieś hormony, leki? 2. Jakie są Twoje przemyślenia i uczucia po zerwaniu (oprócz tych, co napisałaś)? 3. Czy zmieniło się Twoje nastawienie do ludzi? 4. Czy coś Cię rozczarowało w tym związku?

Gość gość
Autorko, dlaczego nie chcesz odpowiedzieć na powyższe pytania? Jak inaczej mamy Ci pomóc...

Gość gość
Autorce szybko mija data przydatności do spożycia i nie potrafi sobie z tym poradzić, tyle. Babie szybko kończy się termin przydatności ale one tego nie kumają, chcą byc młode doopy wiecznie i wzbudzać wzrok na ulicy, idiotki.

Gość zielonakawa_40
Więcej wiary w siebie :)

Gość gość
03.24 1.nie, żadnych

Gość gość
2. Przemyślenia? Coraz bardziej zione nienawiścią do wszystkich facetów bo widzę jacy to gnoje, czytam tutaj co się dzieje, coraz gorzej z nimi z biegiem lat :(. Bardzo trudno poznać kogoś porządnego. A jednak mój były był porządny tylko nie byłam zakochana... Myslalam ze uczucie przyjdzie z czasem ale nie przyszlo :( To miałam się męczyć? Już wole być sama niż się oszukiwać.

Gość gość
3 punkt jest związany z drugim jeśli chodzi o facetow. Obecnie nawet koleżanek nie mam bo okazały się fałszywe i interesowne, nastawione tylko na swoja wygodę albo zawistne. Ciężko mi o fajna koleżankę która nie będzie udawać życzliwości... Jestem bardziej samotna niż kiedykolwiek :(... Ale swoja mina na ulicy staram się tego nie okazywać, nie IDE smutna i nie unikam wzroku facetow, raczej mam neutralna minę. Dobrze ze chociaż mam siostrę bo inaczej bym zwariowala :(

Gość gość
4. Tak...mój brak zaangażowania! Cholera ja się nigdy nie zakochuje, może to przez to ze z nikim jeszcze nie spalam a to seks zwykle przywiązuje ludzi, kobiety się zakochują po seksie. Mi brakuje uczuć, chyba jestem z kamienia :(. Mogę czuć sympatię, pociąg fizyczny ale na tym się kończy...

Gość czas się z tym pogodzić
okres przydatności kobiety to wiek 20-30, w szczególnych przypadkach do 35, potem to stara rura, jedynie do treningu dla młodych roohaczy, tyle filozofii

Gość gość
gość 2018.09.03 żyjesz iluzją z TV, oczekując ideału którego nie ma, tylko się nie posraj

Gość gość
00.57 kto Ci powiedział ze szukam ideału? Nie dorabiaj ideologii, szukam kogoś w kim w końcu się zakocham z wzajemnością, a jak to sie mówi serce Nie sługa, na uczucia nie ma się wpływu!

Gość gość
głupie baby, doopsko stare i już nie błyszczy, tak mają pustatki

Gość gość
autorka to tępak, poziom poniżej zera

Gość gość
Ja nie mam powodzenia u kobiet co nie znaczy ze kiedyś mialem, teraz po prostu za dużo mam na głowie żeby angażować sie w uczucia

Gość gość
Up

Gość gość
powodzenie czyli co? baby raczej nie pokazują zainteresowania, szczególnie w tym kraju, bo to nie jest coś co dobrze świadczy o nich